Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sla

czy zauwazyliscie...

Polecane posty

A powiedz mi Komiczne, taką rzecz. Napisałeś wyżej, że mądra kobieta nie dopuści do tego, żeby mąż miał ładne czy atrakcyjne przyjaciółki. Co w takim razie zrobić, jeśli do mężczyzny "przyczepi się" taka. Na przykład w pracy, czy gdziekolwiek indziej, gdzie żona/partnerka nie ma wstępu do danego towarzystwa.

atrka ale faktycznie wygodnie i bardzo fajnie mieć pod ręka takiego przyjaciela- chyba że jest geyem- fajny masz układ, szkoda tylko tego przyjaciela:)

To "nie zdążył" było zacytowaniem Ciebie. Może i myślał... może i ja myślałam... ale za myślenie na szczęście jeszcze się nie idzie siedzieć chociaż jak widać czasem się za to pali na stosie nienawiści :P:D

Gość Sla
Wlasnie dlatego mowie o tym, ze zawsze wisi cos w powietrzu

atrka a kto ciebie nienawidzi? my tutaj teoretyzujemy- za bardzo bierzesz wszystko do siebie, wyluzuj;)

ja też miałam przyjaciela - po roku wyznał, że mnie kocha i chce ze mną być :/ myślałam nawet, żeby zerwać kontakt ale nie chciał, powiedział że poradzi sobie z tym i chce się nadal "przyjaźnić". Minęło kilka miesięcy, znalazłam faceta i przyjaciel doskonale o tym wiedział, a mimo wszystko zawsze gdzieś podczas rozmowy wyczuwałam, że on oczekuje czegoś więcej. Musiałam zakończyć tą znajomość, bo chłopak naprawdę się zaangażował, więc cierpieli wszyscy: on - bo zakochany, ja - bo wiedziałam, że go ranię, i mój facet bo widział że tamtemu zależy i był zazdrosny. Szkoda mi tej znajomości bo świetnie się dogadywaliśmy ale po tym jak wyznał że jest we mnie zakochany już nigdy nie było tak samo - zawsze czułam że on na mnie czeka i cały czas coś do mnie czuje... Dla mnie niestety taka damsko-męska przyjaźń nie istnieje :(

Wytłumacz mi komiczne, w jaki sposób kobieta, może nie dopuścić, do tego aby jej mężczyzna nie miał atrakcyjnych przyjaciółek? I odwrotnie?

movering dlatego mówie tak twardo w kontekście facetów bo wiem, ze sama zakładając stronę na portalu randkowym tez bym nie myślała o wymianie przepisów kulinarnych z nowo poznanym przyjacielem;)

Gość Sla
Komiczne???? Gdzie jestes???

Istnieje:) A tam wisi od razu. ja oboje są mądrzy i nie ulegają głupim emocjom, jak wiedza czego i kogo chcą a czego nie to będzie ok:) Tylko trochę myśleć trzeba a nie iść na ślepo za impulsem.

Gość Sla
ALe zastanawia mnie to, czy faceci sa az tak naiwni i wciskaja nam te kity, ze to byly niewinne pogawedki. Czy oni mysla, ze my az tak naiwne i glupie jestesmy?

Gość mala mi..
Faceta nie upilnujesz...dlatego ja dałam sobie spokój i zaczęłam dbać o siebie...pod każdym względem...

atrka zgadza się, tylko trzeba uważać i być świadomym, że któś tam po cichu moze cierpieć jak to błyskotka miała okazję się przekonać, trójkaty z reguły sa niezdrowe, dlatego ja tam mam przyjaciółke swojej płci i zaznaczam że jestem hetero;D

Gość mala mi..
Faceci myślą , że to kobiety są naiwne...a my niestety często dajemy im podstawy do takich teorii...

Gość mala mi..
A jeśli chodzi o przyjaźń damsko męską to mądra jak najbardziej istnieje...

No nie możemy wykluczać istnienia takich kobiet, które udają, że neiwiedza bo im tak wygodnie, tylko dla mnie to damskie nieloty:D

Gość mala mi..
Nielotów nietety jest bardzo dużo :-(

Wiele jest kobiet, które godzą się na takie układy... udają że są ślepe i głuche... po prostu nie mają odwagi lub co gorsza im to pasuje. dlatego mężczyźni próbują i szukają bo a nuż się trafi...

movering o tym mowa własnie i o tym, że w takiej sytuacji facet upiera się przy tych przepisach kulinarnych zamiast naprawić swój związek:D

"Co w takim razie zrobić, jeśli do mężczyzny "przyczepi się" taka. Na przykład w pracy, czy gdziekolwiek indziej, gdzie żona/partnerka nie ma wstępu do danego towarzystwa" nie ja jestem mądrą kobietą :D:D to odpowiedź rowniez na pytanie frk... :D

komiczne odpowiedz, odpowiedz, udaj przez chwilę, że jesteś madrą kobietą;)

atrka nie chodzi o to, ze jestes brzydka (tak na marginesie - dawaj foto :P ) czasem jest tak, ze facet miałby ochote puknąć przyjaciółke, ale nie chce psuć układu w przypadku braku wyraźnego przyzwolenioa ze strony przyjaciółki... w moim przypadku było tak, że one same sie do łóżka pchały :P...

Gość mala mi..
,,Co w takim razie zrobić, jeśli do mężczyzny "przyczepi się" taka. Na przykład w pracy, czy gdziekolwiek indziej, gdzie żona/partnerka nie ma wstępu do danego towarzystwa" Myślę , mądra żona wie co zrobić. Musi pokazać mężowi ile jest warta i co może stracić...ale z faktem nienormalnej z pracy niestety musi sie pogodzić , bo ona tam będzie czy żonie isę to podoba czy nie...

"atrka zgadza się, tylko trzeba uważać i być świadomym" po co uważać? skoro kazdy facet szuka tylko okazji do zdrady?

Gość mala mi..
,,po co uważać? skoro kazdy facet szuka tylko okazji do zdrady?" Faceci ponoć nie szukają...okazje same się pchają do łóżka...

Ależ wręcz przeciwnie:) Takie generalizowanie moim zdaniem nie ma sensu.

komiczne "uwazać i być świadomym, żeby nie zranić", nie wyrywaj zdań z kontekstu bo traca swój sens tak jak twoje na nie odpowiedzi

mądra żona ma mądrego męża, który sam da radę sie odczepić od nachalnej baby :) Proste.