Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sla

czy zauwazyliscie...

Polecane posty

Gość mala mi..
No i z takim przypadkiem mam właśnie doczynienia...:-(

Gość Sla
Dla mnie zdrada oznaczalaby koniec raz na zawsze

"..Wydaje mi się , że faceci często mają mylne wrażenie , że żona im uwierzyła...bo czasem brak reakcji wygląda potwierdzająco...milczenie oznacza zgodę..." ale jaka to różnica? :D a naiwność, to kwalifikowana forma głupoty :P

Wszyscy dorabiają jakieś niesamowite ideologie do zdrady i reakcji pozdradowych. A przecież to wszystko jest proste : zdradza sie przede wszystkim z nudy, z chęci zachlyśnięcia sie świeżością innego partnera, a potem należy wrócić do normy, bo tak jest WYGODNIE. I ta wygoda jest kluczem.

Gość Sla
movering --> poczytaj sobie niektore posty posty na tym forum i sam zobaczysz jakie faceci potrafia bajki wymyslac

Bo większość kobiet woli si oszukiwać że jest cacy, że ok, że im sie udało... nie potrafią się same przed sobą przyznać uczciwie że ok nie jest... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal a jak juz zobaczą... no to trzeba oczy zakleić...i to wszystko z miłości... tylko do kogo?! smutna prawda jest taka, że do siebie.

kyyrene ma oczywiscie racje... dodam tylko, ze z wyjątkiem rasowych skurwieli i suk, zdrada zazwyczaj, a zwłaszcza kobietom, wychodzi przypadkowo... wcale sie jej nie szuka

mała mi przemyśl swoje położenie i zacznij się szanować kobieto

komiczne chyba wczoraj gdzieś pięknie to ująłeś, że człowiek nie zdradza tylko dlatego, że nie ma z kim, nie ma okazji i coś tam jeszcze. To było mocne:*

Gość Sla
movering--> czyli tez jestes "bajek wciskaczem"?;)

Gość kwass
Czy wirtulane buzi ( ale duże) to już jest własnie to o co partner mógłby być zazdrosny?:P. Jak widac zupełnie niewiele potrzeba.

"Brak okazji, odwagi, ochoty: Powody niejednej cnoty." Sztaudynger

kawass w tym przypadku to wirtualne buzi to jak kropla w morzu powodów;D:D:D

Gość Sla
Tu nie chodzi o buzi, czy inne glupoty. Sa kobiety, ktore pewnie i o to bylyby zazdrosne, ale wezmy pod uwage tylko kobiety zdrowe psychcznie;)

Sla - poczytaj sobie tutaj tematy zakladane przez laski.. pisze np, ze bardzo podoba jej sie jeden facet z pracy, ktory ją podrywa... ona ma oczywiscie faceta, ale z uwagi na fakt pojawiania sie kolegi z pracy, jej facet nagle zaczął miec setki wad nie do znienisenia :D:D ona umowila sie z kolegą na drinka... no i oczywiscie pyta, czy to nic złego :D:D a potem 1000 odpowiedzi, ze oczywiscie drink nic nie znaczy itp :D:D a kazda przecietna roslina wie, ze taki drink skonczy sie na 90% w łóżku, a jesli nie, to przynajmniej umowieniem sie na kolejnego, ktory juz na 100% skonczy sie w łóżku.. ale oczywiscie kobiety udaja, ze nie dostrzegaja tego :D

Gość mala mi..
A ja sie zgadzam z teorią komiczne , że nie ma co do zdrady dorabiać ideologii, bo jej powódki są trywialne...

własnie, więc uważajcie drogie kolezanki jak się będziecie na druinka z przyjacielem umawiały bo jak nie po pierwszym to po drugim na bank dacie mu cos o czym marzył od dawna:D

Gość Sla
Komiczne-->czyli reasumujac Twoja wypowiedz, to jednak kobiety sa swinie;) Ale tu tez sie zgodze z Toba, ze kobieta w momenci kiedy poznaje kogos nowego nagle zaczyna widziec 1000 wad w swoim partnerze, ktorych wczesniej nie widziala. Jest to tylko zalosne uaprawiedliwianie sie samemu przed soba

Nie padłem nigdy ofiarą zdradzickich knowań, prztynajmniej nic o tym nie wiem, więc może nie wiem o czym mówię, ale... Myślę sobie, że zbyt się tym przejmujemy, bo zbyt wiele oczekujemy od siebie wzajemnie. Zawsze spotykałem się z kobietami atrakcyjnymi, w każdym razie z takimi, które na brak propozycji nie narzekały. Różne myśli lęgły mi się w głowie. Potem uznałem, że presja absolutnej wierności, jest zbędnym i destabilizującym czynnikiem. No cóż, nie ma takiej możliwości abym, podobał się niezmiennie przez długie lata, aby nikt nie pojawił się, kto wzbudzi (przynajmniej doraźnie) silniejsze emocje. Nie zadaję się (już teraz :D) z niestabilnymi emocjonalnie i zakłamanymi idiotkami, więc jeśli moja zrównoważona emocjonalnie kobiet, prześpi się z kim innym, to zapewne będzie to znaczyło coś więcej niż zwykłą zabawę, jednostkowy impuls. Wówczas to wypłynie na wierzch. Nie sadzę abym uznał, że świat mi się zawalił, bo nie na samym związku z kobietą ten świat mi się opiera. Im więcej mam lat tym więcej dystansu do samego siebie i znaczenia takich określeń jak: miłość, pewność, wierność...

Gość kwass
Eeee spokojnie. Mów. My i tak będziemy udawać, że o tym nie wiemy:).

Gość mala mi..
,,Im więcej mam lat tym więcej dystansu do samego siebie i znaczenia takich określeń jak: miłość, pewność, wierność..." I to jest właśnie podsumowanie naszej dyskusji...

zgadzam sie z frk... ja akurat w ogole nie tropie swoich kobiet... nie mysle o tym, ze moglyby zdradzic, bo tez zawsze mialem kobiety, ktore na 100% ktos tam gdzies podrywa... zadręczajac sie obawami, osiwiałbym chyba... a mam ładne czarne włosy, wiec szkoda mi ich :P

frk- bezlitosnie ale jakze prawdziwie udowodniłes, że słowa przysięgi małżeńskiej nie są nic warte:D

nie ma czegoś takiego jak pewność, a wierność...ostatnio mój przyjaciel (taki, z którym nie sypiam, żeby było precyzyjnie), powiedział, że wprawdzie kocha swoją żonę, ale nie zdradza jej przede wszystkim dlatego, że jakieś resztki sumienia mu sie jeszcze kołaczą, a poza tym ewentualne koszty romansu przewyższają korzyści tegoż.