Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sindyyk

sindy 35-ktoras z was bierze lub brala?

Polecane posty

Gość sindyyk

mam problem z owlosieniem i mam male piersi. podobno po tych tabletkach ma sie to zmienic. slyszalam jeszcze ze nie sa drogie. czy ktoras z was moglaby cos o nich napisac? szukalam w internecie jakis informacji o tych tabletkach ale niewiele znalazlam. z gory dziekuje:)

ja brałam, tylko przez dwa miesiące, bo więcej nie dałam rady - koszmarnie je znosiłam. w każdym razie ani piersi ani owłosienie nie zareagowały na te tabsy (nadal małe a owłosienie laseruję bo nic inego na nie nie działa)

Gość morfinka989
Hej! Ja biorę sindy od prawie roku i nie narzekam:) Poprawiła mi sie cera bo miałam z nia problemy i chyba owlosienia tez mam mniej:) Poza tym nie przytyłam po niech wcale :):):) Pamietam ze kilka miesiecy brałam wczesniej Diane 35 i przytyłam wtedy 5 kilo wiec:(:( Przeszłam na Sindy 35 i jestem z nich bardzo zadowolona :):):) Polecam gorąco:D Jednak trzeba sie liczyc z tym ze na kazdego tabletki antykoncepcyjne inaczej dzialaja. Kazda z nas ma inny organizm i rożnie na Ciebie moga one wpływac.. Na mnie swietnie działają:):):) Pozdrawiam;)

Gość Kasiiiiiiiaaaa
ja biore sindy 35 i jest okej :)

Gość Kasiulka PP
Sindy sa super naprawde polecam i cera sie poprawia mimo ze ja nie miałam zbyt duzych problemów z tradzikiem to i tak zauwazyłm poztywne zmiany! serdecznie polecam i nawet nie sa drogie! WARTO!!

Gość pinata
Ja bralam te tabletki jakies 9 miesiecy. W pierwszym miesiacu mialam plamienia ale dostalam jakies tabletki i mi zaraz przeszło.Tabletki te sa ogolnie spoko:) twarz mi sie bardzo poprawiła. piersi tez zaraz mi sie zwiekszyly o rozmiar:) ale niestety przytyłam 7kg:(:( Ja za swoje tabletki płacilam dokładnie 6,99zł

Gość aliciak7890
biore tabletki sindy juz rok.. wszystko pieknie dobrze znosiłam piersi urosły mi mega ;) bardzo mi się poprawiła cera, nie przytyłam.. ale jest jeden problem.. zaczełam miewać migreny.. coraz cześciej mnie głowa boli.. czy Wy dziewczyny które biorą już tyle czasu te tab tez tak macie? czekam aktualnie na wyniki badań krwi na hormony meskie i mam nadzieję że wszystko przez ten rok się ustabilizowało i doktorka przepisze mi normalne tab antykoncepcyjne..

Gość Fryta90
Ja biorę je od ponad pół roku i już widzę świetne efekty: z miseczki B przeszłam na C, owłosienie stało się mniej widoczne, nie mam już bolących miesiączek, nie przytyłam, zniknął problem z trądzikiem, żadnych skutków ubocznych.... Szczerze polecam bo opakowanie na receptę kosztuje trochę ponad 7zł wiec koszt tego wszystkiego też jest niewielki:)

biorę sindy od 3 tygodni, tzn właśnie skończylam pierwsze opakowanie. Na ulotce jest napisane że jesli nie wystąpi miesiączka podczas 7 dniowej przerwy to trzeba zglosic się do lekarza. czy mozeliwe jest to ze nie wystąpi, i jesli nie wystąpi to nie mogę zaczac brac drugiego opakowania?

Gość niki 1875
Ja biorę już Sindy 35 od 0,5 roku.Jestem bardzo zadowolona , chyba jedne z lepszych ,które do tej pory zażywałam.Cera całkowicie zmieniona brak na niej teraz jakichkolwiek wyprysków , co do piersi to muszę przyznać ,z e zwiększyły swój obwód. Ja również przytyłam po nich 2 kg ale dla mnie to akurat dobra wiadomość bo byłam strasznie szczupła a teraz mam co pokazać tu i owdzie .

Gość aliciak
po nie calym roku głowa bolala strasznie, od roku biore zwykłe tab anty. a migreny do tej pory zostaly chociaz juz nie tak silne