Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

czy nie boicie sie naplywu muzulmanow do Europy?

Polecane posty

Gość zaniepokojona..

a swoja droga to dlaczego oni nie migruja wsrod krajow muzulmanskich? sa przeciez wsrod nich bogatsze kraje jak kuwejt czy arabia saudyjska (10 800 USD PKB) w porownaniu do Pakistanu (1834 USD PKB) przeciez w Europie pelno innowiercow i ,,zlych,, obyczajow jak np kobiety w mini.. chyba wolalabym prawoslawnych emigrantow z ukrainy, hindusow z indii i np tajow

Gość Harry Poryp
dziewczyno długo by o tym mówić ale ja sie nie niepokoje ja sie tym brzydze jak panienkami ,które oddają sie im bez opamiętania

ja się nie boję!!! już na kafeterii dobrze dałem do wiwatu im i ich sympatykom i głupim poleczkom które na nich lecą!!! Pozdrawiam

Gość ochach__
a mi się tacy mężczyźni podobają tzn. o takim arabskim wyglądzie

Gość nie znasz się...
muzułmanie i inne dziki migruja do Europy bo jest prikaz aby wymieszać rasy w UE, zauważ że muzułmanie to najwieksza biedota we Francji czy Włoszech. ty sie lepiej obawiaj Żydów a nie muzułmańskiej biedoty wpuścisz do kraju muzułmanów - wyrosną tam slumsy i przybedzie biedaków wpóścisz do kraju Żydów opanują wszytskie stanowiska, media, biznes, politykę i zmonopolizują włdzę.

muzułmanie są wporządku, co wy od nich chcecie kultura jak każda inna

Gdy czytam te wasze teksty to nasuwa się jedna myśl - zazdrościcie i tyle. Faceci zazdroszczą tego że arabowie mają większe pały od nich Kobiety zazdroszczą bo nie mogą ich mieć. A teraz wyzywajcie do woli.

Gość zaniepokojona..
przeczytalam ksiazke ,,Niewidzialne kobiety,, w ktorej autorka opisuje jak np w Uk Pakistanczycy tworza swoje klany, dokonuja mordow honorowych, gwalca i poniewieraja zony, nawet przenosza swoje prymitywne zwyczaje co wydaje sie niemozliwe ale- zajeli opuszczony budynek, koczowali tam na podlodze z dziecmi wokol piecykow, spali na jakichs matach- widok jakby sie czlowiek w inny swiat przeniosl... oczywiscie wiem, ze nie wszyscy sa tacy...a jednak im ich wiecej tym ryzyko wieksze

sirhan!!! masz kutasa takiego jak twój wielbłąd że tak sie chwalisz??? a które głupie polki na ciebie lecą???

Gość ochach__
a ten znowu o pałach gada. Jakies dziadzia masz przykre wspomnienia z wakacji w Egipcie, albo Tunezji?

mam doświadczenia bo ściąłem ich kilkaset i rzuciłem tłumowi na pożarcie!!!

Gość zaniepokojona..
,,kultura jak każda inna,,........? to pokaz mi kultute, w ktorej ojciec (lub brat) moze zabic corke ,,bo zhanbila rod,, a cala rodzina bedzie to trzymala w ukryciu... to nie sa pojedyncze przypadki i w tym problem

masz racje , ten sirhan to pewnie jakis dziobaty piegus z jakiejś dziury!!!

Ogień w cudzym domu nie parzy. Bisurmańskie enklawy we Francji, Niemczech, Anglii - podoba mi się ten pomysł. Może eurocioty przemyślą swoją politykę tolerancji dla wszystkiego, bo mówi się że nie ma nic bardziej pouczającego niż wrzód na swoim własnym dupsku.

A choćmy do nich. To za sam krzyż na piersi zaszlachtują nas już w Turcji. A oni moga latać w szmatach i z nożami w samym sercu Europy i fajnie? Wyłom jaki zrobili w Europie jest już tak wielki ,że nie obronimy sie. Tyle juz na ten temat napisałem ,że olewam ten temat ,bo zaraz będzie pełno popleczników i prowokatorów. Oni są jak virus a wy to zainfekowane komórki.

wzywam wszystkich niezłomnych krzyżowców z kafeterii do ataku na te arabskie i tureckie ścierwa!!! zrobimy wam powtórkę z Wiednia!!!

Sram ad-Din an-Nabheni -> Powstanie Galów zostało stłumione , widać w gimnazjum tego jeszcze nie miałeś na historii ,ale kreskówki znasz wzorowo :D :D

Gość zaniepokojona..
Niektóre statystyki dowodzą, że fundamentaliści nie stanowią nawet 5 proc. społeczności Muzułmanów. Mimo to ich ruch gwałtownie się rozprzestrzenia. Są bowiem wytrwali, dobrze zorganizowani i agresywni. Zakładają szkoły koraniczne, w których dziewczynki są odseparowane od chłopców, a ci, którzy okażą się nieprawomyślni - opluwani, poniżani i bici. Nowo pozyskanych zwolenników wywozi się na kursy szarijatu trwające dwa-trzy tygodnie, a potem wysyła się ich między normalnych ludzi, by szerzyli "nowy islam". 5 proc? jak dla mnie to i tak zbyt wiele

Gość może to być
nie, ja się nie boje...bo niby czego. nie jestem rasistką i mi to nie przeszkadza