Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

czy nie boicie sie naplywu muzulmanow do Europy?

Polecane posty

Gość zaniepokojona..
wezcie te swoje kiepskie potyczki na inny topik przeniescie...

Gejliusz Cezar ---> oczywiście że znam tą historię ale w każdej plotce musi być troche prawdy. Jestem lekarzem więc martwię sie o twoj anus czy aby nie masz zbyt zaczerwieniony bo tych galisjskich eskapadach . dziadzia ---> nadal zazdrościsz arabom "wielkości" ?

Gość może to być
a ludzi trzeba dzielić na złych i dobrych, na mądrych i głupich. autorka chyba należy do tych ostatnich

Sram ad-Din an-Nabheni -> spokojnie , ty się martw o twoje wąsiaste kobiety :D Słyszałem ,że w szpitalu pracujesz jako mobilna zywa kaczka dla pacjentów :classic_cool:

co z tego że tylko 5 procent, skoro w Anglii za zamachami stali inteligenci, czyli lekarze, nauczyciele z krajów arabskich... ta zaraza dotyczy każdego... 5% to jest kilkadziesiat milionów muzułmanów!!!

Gość zaniepokojona..
dzieki za blyskotliwa analize.. nie chodzi o rasizm tylko o REALNE zagrozenie- gdybym byla rasistka to nie chcialbym ogladac ani murzynow, ani zoltych ani bezowych hindusow tylko bialych jak ja

Gość Harry Poryp
a wspomne jesze o zbiorowych gwałtach na europejskich kobietach, zabiciu Teo van Gogha za film o traktowaniu kobiet w ich kulturze, o ciągłym poczuciu strachu na ulicach ,w komunikacji miejskiej, na lotniskach wielu europejskich miast i mozna tak długo ,długo

Gość zaniepokojona..
i nie zyczylabym Obamie powodzenia

muzułmanie to nie tylko arabowie, to także murzyni z północnej afryki, hindusi, koczownicy z azji środkowej, persowie, bengale, pakistańczycy, berberowie... ta zaraza jest wszędzie... już w tej chwili jest ich więcej jak chrześcijan!!!

Gość może to byc
a ja ich lubie i wezme sobie takiego za męża. I niech tam sobie robią szalety z naszych kościołów

Obama... Ameryka to ostatnia juz chyba oaza gdzie Arab ma tak ograniczony dostęp i jest trzymany krótko gdy już tam sie dostanie... a Obama wszystko zaprzepasci...

Gość może to byc
muzułmanie są bardzo odważni np. zabijanie bezbronnych i nic nie spodziewających sie ludzi za rajskie bogactwa i dziewice to jest zaszczytne dzieło.

Gość Harry Poryp

Napływ muzułumanów ma swoje plusy. Następuje wzrost myślenia my-oni. Nie tylko negatywnego. I pojawiają się refleksje co znaczy \"my\". I w tym może być nadzieja ze nastąpi wzrost postaw religilnych. A odejście od nich miało swoje minusy : aborcja na zyczenie, małżeństwa homo z adopcją, eutanazja. A minusy : Jescze w początkach XX w. Serbów w Kosowie było wiecej. Ale napływali Albańczycy. Ich kobiety rodziły po kilka razy wiecej dzieci niż Serbki.

Ale zeby nie było nieporozumień. Ja jestem za selektywną polityką imigracyjną. Skoro UE potrzebuje kilkadziesiąt imigrantów z zewnątrz, to niech ich biorą z Ameryki Południowej - są bliższi nam kulturowo. A co do krajów WNP, byłoby najlepiej ale tam są problemy demograficzne. Na razie jest projekt by UE brała tylko specjalistów - sensowne

Gość ten film jest naprawdę dobry
Sirhan ad-Din an-Nabheni- ejsli jesteś naprawde lekarzem to tym gorzej dla ciebie - koleś ma wykształecenie i ejst dorosły a nawija o "kabanach ". zal.pl

Gość Harry Poryp
ale mi to plusy

plus to będzie jak się im urzadzi zamach w Mekce albo Medynie albo w Karbali i zginie z tysiąc tego ścierwa!!!

Gość Harry Poryp
Facet aleś mnie intelektualnie nastroił brrrr Tu musi być totalna świadomość europejskiego społeczeństwa o tym zagrożeniu, totalna wojna a nie skrobanie po dupie i ciągły strach. Ale jak tu walczyć z nimi. Kiedy np. wiele polskich kobiet wystawia i dupy ,że aż kosmosu widać. Ludzie piszący tak jak ja stanowią dla tych napierających muslimów naturalną przeciwwage w tym znudzonym i próznym społeczeństwie

A przeciwko czemu istnieje dżihad ? Bynajmniej nie przeciwko chrześcijaństwu. - ci są w Sunnach Machometa postrzegani jako Zmimma, Ludzie Księgi (Koran to zmieniony Nowy i Stary Testament. Jezus u nich jest jednym z proroków). I Zimma nie może nawracać siłą. Oni nienawidzą ateistycznego Zachodu. Nienapwidzą społecznych patologii związanych np z małżeństwami jednej płci, adoptującymi dzieci, itd. Ale jak już napisałem - bierzmy emigrantów z Ameryki Południowej a nie z krajów islamskich :)

Gość Harry Poryp
nieco sie zgodze

ps: bo w krytyce Zachodu muzułumanie mają sporo racji. Ale nie jest źle. W USA socjologowie mówią o syndromie rewolucji konserwatywnej. Idą w innym kierunku niż spora częśc krajów zachodnioeuropejskich. (w USA nastąpiło coś jak efekt jojo. I to w kraju, który wdrażał to co dziś Eur. Zach. Teraz Amerykanie odchodzą od tego) Ale i na Europę Zach. przyjdzie czas. A w tą niedzielę wybory w Hiszpanii. Oby Anzar wygrał i powstrzymał zapparetowskie szaleństwa.

Ten kto nigdy nie mial z nimi do czynienia, nie wie czym (kim ?) sa naprawde muzulmanie. Europa z zalozenia jest Chrzescijanska i taka powinna zostac.

rebel yell Zerknij na mój post z 13.36 (ps: i Europa przestaje być chrześcijańska. W coraz wiekszym stopniu staje się ateistyczna)

mnie sie jeszcze nie podoba taka nierownosc przy zmianie wiary na islam i z islamu , i wszystkie problemy z tym zwiazane,jak kogos interesuje to moge to rozwinac. :)