Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

czy nie boicie sie naplywu muzulmanow do Europy?

Polecane posty

samanto. Rozwiń. Ja zmykam, ale peewnie i tak tu zajrzę. I zapewne nie jedyny 🖐️

muzulmanie moga miec za zone chrzescijanke i czesto (choc nie zawsze) staraja sie nawrocic ja na wlasna religie; dzieci z takiego zwiazku staraja sie wychowac (tez nie zawsze ale w wiekszosci) na muzulmanow; muzulmanie maja statystycznie wiecej dzieci niz ,,niemuzulmanie\" i w polaczeniu z powyzszym ,a takze z emigracja z krajow muzulmanskich efekt jest taki ze przybywa ich wiecej niz innych mieszkancow Europy- ich odsetek zwieksza sie z kazdym pokoleniem; na islam nawracaja sie tez europejczycy np.Cat Stevens czy RED (sorry jesli napisalam niepoprawnie) no i niby ok -demokracja ,wolny wybor, prawa czlowieka bla bla lba, kazdy moze wybrac sobie religie; niestety w druga strone (nawrocenie z islamu na inna religie) to nie dziala tak samo odstepcy od wiary-jak ich nazywaja muzulmanie musza (przewaznie) sie ukrywac przed zemsta i szykanami, a jesli wiare zmienia kobieta to ma juz calkiem prze.jebane, skalala honor rodziny, no i efekt jest taki ze jak muzulmanka chce zyc z np. chrzescijaninem to lepiej niech od razu ucieka z domu; wiekszosc muzulmanow ktorzy zmienili wiare albo po prostu uwazaja sie za ateistow musza ukrywac swoje poglady i wiare, a czesto wrecz sa zagrozeni smiercia i to tu w Europie; w sumie wyglada to tak jakby przy zmianie wiary na islam grozilo duzo mniej niz w odwrotnym przypadku; moim zdaniem

czyli samanto: krótko mówiąc jak bym chciał jakąś Fatimę to pewnie dostał bym nóż między żebra, a jak Arab chciałby Polkę to nie ma przeciwwskazań... fajnie:(

dziadzia- troche upraszczasz: gdybys dla tej Fatimy zmienil wiare na muzulmanska to prawdopodobnie nozem bys w plecy nie dostal; a gdyby ten Arab dla Polki zmienil wiare na katolicka to mialby duze szanse na tez noz w plecy, oczywiscie o ile by sie z nowa wiara nie ukrywal przed rodzina i innymi muzulmanami.

czyli samanto: krótko mówiąc ja musiałbym zmieniać wiarę dla Fatimy tak jak Polka dla Mustafy, a Mustafa i Fatima na chrześcijaństwo za żadne skarby nie przejdą nawet z miłości... fajnie

Gość a niby religia pokoju
i spokoju , i nie dziwię się ,że nasilają się nastroje skrajnie prawicowe i konserwatywne.Tolerancja jest teraz w modzie ale stawiam ,że już nie długo.

nie dziadzia gdybys byl z jakas Fatima to bez wzgledu na to czy ona zmienilaby wiare na twoja czy nie i tak sralbys o nia ze strachu kazdego dnia ze podejdzie do niej jej brat czy kuzyn i poderznie jej gardlo.

Facet - akurat to ze staje sie ateistyczna mniej mi przeszkadza niz to ze moze stac sie muzulmanska ... nie wiem dlaczego :-P Na temat dżihadu nawet sie nie wypowiadam, bo szkoda moich nerwow, ale sama w sobie nie podoba mi sie religia ktora dopuszcza zabojstwo tylko za to ze ktos nie nalezy (albo odstapil) do tej religii.

84 nie bede z toba gadac zanim nie powiesz ze przegiales na Kaciku... dziadzia -oczywiscie chodzilo mi o sytuacje ze i ty i Fatima zostajecie kazdy przy swojej wierze lub ateizmie

Gość jest nadzieja że muzułmanie
sami się pożrą między sobą. Nie pomnę, ale te ich dwa odłamy, coś na wzór chrześcijaństwo wschodu i zachodu, tak się żrą między sobą, że może się pożrą skutecznie, jeden to szyici ale to jest i tak gówno ważne, a zauważmy że w chrześcijańswie jest akurat odwrotnie, wszystko się robi by doszło do zjednoczenia.

chyba jednak daruje sobie Fatimy i Jasminy!!! Zgadzam sie z tym kto stwierdził że lepszy dla Europy ateizm niż islamska zaraza!!!

Gość tak boje sie tego
:O

Gość jest nadzieja że muzułmanie
po prostu zapomiałem ten drugi odłam , porównanie byłoby karygodne

Gość mimo że nie lubię Żydów
w pełni popieram Izrael w tym co robi na bliskom wschodzie , trzyma za jaja tych wszystkich Arabów :classic_cool: a jak przyjdzie czas to zostanie z nich tylko pył :p

dobra!!! wszyscy którzy popieraja dostęp muzyłmanów do europejskich granic proponuję już dziś sprowadzić sobie do domu Araba lub Turka i rozpocząć jego asymilację... a raczej resocjalizację...

Gość aj waj cebula i czosnek
cieszy mnie że tak nienawidzicie muzumanów :), niszcie ich jako i my ich niszczymy

Gość jeśli ten nasz arab jest
szyitą, to ten zdrugiego odłamu go zaszlachtuje, jeśli ateista to obydwoje mu poderżną gardło, sami między sobą się pogryzą, a my się będziemy przyglądać i szczuć ich na siebie

Gość proponuję Holocaust Arabów
uruchomi się piecyki w Oświęcimiu, podjedzie pociąg na rampe , do gazi i przez komin z nimi Polak

Gość Platforma Obywatelska OK
i jeszcze powinnismy wysłać wojska do Izraela aby walczyły tam z Hamasem i Palestyńczykami. Trzeba pomóc rozprawić się z tym robactwem no nie? :) Zamiast do Iraku to na Zachodni Brzeg, Polska byłaby dumna z naszych wojaków , choc i w Iraku robia dobrą robote :)

no tak i od razu :( czy wy nie potraficie normalnie porozmawiac? od razu jakies pierdoly o Oswiecimiu i Izraelu no i oczywiscie na pomaranczowo hihi a przyznaj sie ktorys ze popierasz Izrael pod czarnym nikiem-w zyciu! problem jest moim skromnym zdaniem powazny a wy sobie zartujecie, przynajmniej czesc z was:(

popieram Izrael w tym co robi i nie żartuję , jak już tolerancja to w dwie strony. Spróbuj zbudować kościół w Arabii ;) a tacy miłujący pokój , araby to bydło , które trzeba trzymać w ich zagrodzie :classic_cool:

oglądałem wywiad z Palestyńczykiem w jakiejś tv i pewno chciał błysnąć wiedzą o historii Polski i mówi ,że w Polsce też podzcas II wojny były zamachy terrorystyczne, tylko w swjej głupocie nie powiedział że w Polsce nikt nie zabijał niewinnych dzieci i przypadkowych ludzi . Przypomnę zamach na Kutschere, II wojna. I to co powaliło nawet mnie , Izlaelczycy wszyscy są w wojsku nawet dzieci, więc można ich zabijać, nic dodać , nic ująć.

Gość ballllla
Europejczycy tez zabijali niewinnych ludzi podczas II wojny swiatowej, to gwoli przypomnienia..

Gość a wiesz głupi blondynie
ile żydów zginęło z rąk palestyńczyków a ilu palestyńczyków z rąk zydów ole dzieci po obydwu stronach i jakie są proporcje ile osób wyrzuconeych ze swoich domów? no ja wiem jakby ciebie żyd wyrzucił z domu , zgwałcił ci matke i siostre i napluł w pysk to bys powiedział: nie ma sprawy ale tu debilów :)

Gość ballllla
rzeczywiscie, przesadilam,przeceniam znaczenie ludobojczego planu hiltera i dzialanosci obozow..bo w koncu to byla wojna,zatem usprawiedliwiona eksterminacja.. punkt dla ciebie blonynie ;)

blondyn- to wynika z tego ze wiekszosc terrorystow muzulmanskich a takze pewnie jakas czesc innych muzulmanow(nie przesadzam jak duza) uwaza ze skoro Izreal jako demokracja wysyla przeciwko nim wojsko to oni moga atakowac cywili- przeciez ci cywile wybrali ten rzad ktory wyslal zolnierzy, no wiec nie sa w ich rozumieniu cywilami.

naucz sie pomarańczo czytać, i sie nie pieklij bo ci żyłka pęknie. Odpowiadając na pytanie autorki, boję się i to bardzo napływu muzułmanów do Polski, Europa mnie nie obchodzi, choć teraz po UE też. Nigdy nie pogodzę się z ich barbarzyńskimi obyczajami, które chcieli by zaszczepić w nasze społeczeństwo, no cóż muzułmanie na naszym poziomie będą dopiero za ok 400 lat