Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

czy nie boicie sie naplywu muzulmanow do Europy?

Polecane posty

Kiedy budowali meczety, milczałem - mamy przecież wolność wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa. Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści. Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokrację. Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć... takie jest moje ostateczne zdanie w tym temacie :classic_cool:

problem terroryzmu palestyńskiego jest szeroko omawiany na wielu stacjach tv, planet czy innych. Oglądałem w jaki sposób powstał jeden mit o bohaterce palestynskiej, która bohatersko wysadziła się w powietrze, niby taka bohaterka. Kobieta, której nie wyszło z jednym męzczyzną, z drugim , ogólnie sflustrowana postanowiła popełnić spektakularne samobójstwo, typu zobaczcie chłopy nie chcieliście mnie a ja taka bohaterka. Zal kobiety bo straciła młode życie a propaganda palestyńska zrobiła z niej bohaterkę, żałosną zreszto.

Gość A Stany Zjednoczone
pchają nam w ramiona Turcję! Niby na tle innych państw muzułmańskich jest dość liberalna jeśli tak to można określić, ale póki co nie wyobrażam jej sobie w UE! :o

Gość ballllla
blondynie-twoje wypowiedzi nie wzbudzaja we mnie zadnych emocji,wiec nie obawaj sie ;)

Turcję, otworzyć dla nich bramę, Boże wolę 100 mln Chinczyków niż 1 muzułmanina

Juliusz -niezle :) oby tylko nie bylo prorocze:( blondyn: chcialam jeszcze dodac do tego co napisalam w dwoch wczesniejszych wpisach -naczytalam/naslyszalam sie o tym kilka lat temu wiec prosze o wyrozumialosc jesli cos poprzekrecam: dosyc wazna role w takich pogladach odgrywa islam i jego interpretacja w koranie jest duzo napisane o pomaganiu biednym,zebrakom ,potepia sie zabianie niewinnych, islam religia pokoju itd takze o tym chrzescijanie-ludzie ksiegi(biblii) czy jakos tak, dzieci(ludy) Abrahama- chrzescijanie i zydzi cos jakby kuzyni muzulmanow, to nie jest problem dla takihc jak np. prezydent Iranu czy innych co islam traktuja instrumentalnie ale te wszystkie odwolania raczej slabo wspolgraja z celami zamachow, szczegolnie ze terrorysci uznaja siebie za najprawdziwszych muzulmanow ,lepszych od tej wiekszosci potepiajacej terroryzm i koran czytaja na okroglo wielu zna na pamiec itd. dlatego ,,teolodzy\" terroryzmu uzywaja argumentu- ludzie zachodu wybieraja swoje,wrogie nam rzady wiec sa odpowiedzialni za nie tak samo jakby sami przyjechali z karabinami, nie sa wiec niewinni, dodajac do tego sztandarowe teksty o ,,zepsuciu /zdegenerowaniu zachodu\" i Palestynie. tak to mniej wiecej wyglada moim zdaniem. 84-ty tez za Izraelem :) no ale dalej nie powiedziales ze te teksty na Kaciku... byly przegieciem:( Turcja?-nie wejdzie moim zdaniem.

samanto "ludzie ksiegi(biblii) czy jakos tak" Zimma - Ludzie Księgi

samanto Nie napisałaś nic sprzecznego z moimi poglądami które tu wyraziłem. Weszłaś głębiej. To fakt. Odniosę się do tej Turcji - też mi trudno wyobrazić ich sobie w UE. I nawet nie z ich winy. Np Parlament Europejski co jakiś czas wydaje uchwały popierające aborcję, homo-małżeństwa itd. Tylko opinie. Ale jak by to podziałało na Turków , gdyby to był też ich PE ?. Niczym wbicie kija w mrowisko. Krótka jest droga między odczuciem relatywizmu a odrodzeniem fundamentalizmu. Miasta mogłyby sie trochę modernizować a wieś wzniecić rewpolucję islamską. Persja u schyłku swego istnienia u była najbardziej zmodernizowanym krajem islamskim.

Póki co droga Turcji do UE jest daleka. Sceptyczne temu są m.in. Francja i Niemcy a od nich wiele zależy.

Gość niniknjhjhkhskjfhskdjfsh
podnoszę

Gość kkrkndjsbksjfbsjcbskj
:( nikogo to nie rusza ?

Gość muzułmanów się nie boję
bo to cieniasy i biedota poza tym łatwo ich wyhaczyć boję się Żydów że zalęgna się u nas tak jak w USA i będziemy obywatelami II kategorii we własnym kraju

Gość podniesem z litości

Gość podniesem z litości
:( a to wazny problem ale nikomu nie chce sie pisac szkoda :(

Gość szkoda fajny topik

Gość gość
a teraz czy się boicie....?

Gość gość
I ja sie brzydze tym. Moja sasiadka wlasnie wyszla za maz w Kairze za muzulmanina a znali sie tylko z wakacji. Jest od niej mlodszy o 10 lat ma 20 lat facet, jak ukonczy 21 to przyjedzie tu do niej...ona tu on tam. Juz sama swiadomosc ze napewno w co nie watpie sa w jego otoczeniu inne kobiety i...fujjj. obrzydliwe to a i wspolczuje. Panna lat 34 a taka glupia. No ale...i to fakt, dojdzie i to do nas...byleby tylko wyrwac sie z tamtych krajow i opanowac Europe.

Gość gość
Europa już jest opanowana....