Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfff

CHCE KUPIĆ TUSZ DO RZĘS!BŁAGAM POLECCIE MI JAKIŚ DOBRY I TANI W MIARE...PLISSSS

Polecane posty

Gość lejla k.
W necie też są dobre tusze tanio do kupienia, tylko jak się doliczyczy koszt wysyłki to wychodzi cena sklepowa.

Gość mnie pasował
2000 calorie Max Factora, porównywalny do niego jest Eveline Volume Show drogi nei zawsze znaczy dobry, każdy oczekuje od tuszu czegoś innego, jeden chce by wydłużał inny by zagęszczał, ja oczekuję i jednego i drugiego to jak wyglądają rzęsy po wytuszowaniu to nie tylko zasługa samego tuszu ale sposobu jego używania by wydłużyc i pogrubic rzęsy, najpierw maluję same końcówki rzęs, czekam aż przeschną i maluję rzęsy jeszcze raz od nasady aż po końce, wtedy rzęsy są superdługie i nieposklejane

Gość mnie pasował
aaaa i jeszcze był kiedyś taki tani tusz do rzęs Pierre Rene hypoalergiczny, niby taniocha ale świetnie wydłużał rzęsy, nałożony dwukrotnie też super je pofrubiał....tylko ostatnio nigdzie nie mogę go znaleźc...drogerie wolą miec w ofercie inne znane i drogie tusze

Gość bondi
snobko może ten będzie ci odpowiadał BIOPHYCEE&GALENIC KOSZTUJE TYLKO 185ZL pogrubiający czarny lub brązowy, prosisz o radę dobry i tani a później stroisz fochy

Gość Tuszowa pani
Ja używałam dużo tuszów, w avonie kupiłam kiedyś z kolekcji color trend i zapłaciłam 13.90 Jest niezły ale trzeba umiejętnie nakładać, bo inaczej może sklejać rzęsy:)

Gość Dalila 23l
Ja polecam tusz SECRET EXTRA LASH produkowana przez Pierre Rene dla sieci sklepów natura.Tylko i wyłącznie jest w tych sklepach,poniewaz jest tanszą wersja Pierre Rene. I niczym sie nie różni od tych droższych. Ba! Jest nawet lepszy. Ma stałą cene: 8 zł. Nie skleja rzęs,wydłuża i fajnie sie trzyma nie kruszy sie. Nosze go cały dzień i jest ok. Naprawde polecam! ;) mam nadzieje,ze komus pomogłam ;) Ps: nie musze chyba dodawac,ze komentarze moich znajomych na temat moich zalotnych rzęs sie nie kończą ;)

Gość lekooomankaa
COLOSAL, Maybelline. kosztuje ok 20zł, jest świetny, żadnych grudek, rozdziela rzęsy i ładnie pokrywa :) POLECAM :)