Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiiiijaasaaa

Czy w ciąży można robić tipsy???

Polecane posty

Gość gość
poza tym kolejna sprawa, dlaczego akryle bezzapachowe nie sa tak czesto uzywane, prosta odpowiedz- bo sa drozsze:) akryl jest tani, robienie nim paznokci jest praktycznie kilka razy tansze niz praca na zelu (to chyba wystarczajacy argument w kwestii dlaczego jest "chwalony") oczywiscie dobrym zelu. ja pracuje na alessandro. najdrozszy zel w polsce, nie znam lepszego, nigdy nie mialam niezadodwolonej z niego klientki, kompletnie nieszkodliwy wiec mozna go miec na "sobie" przez cale zycie

Gość Hiiiijaasaaa
dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)

Gość gość
prosze:)

ainom_ żaden lekarz nie patrzy na kolor płytki podczas porodu!!! heheehhe to chyba jakieś zabobony:) ale się uśmiałam:):):) Wolna płytka paznokciowa (niepomalowana nawet lakierem przezroczystym!!!)jest potrzebna do ewentualnego monitoringu podczas operacji(zawsze przecież jest ryzyko że porod fizjologiczny może zakończyć się cięciem cesarskim)-na palec zakłada się pulsoksymetr! Proszę dziewczyno doucz sie zanim udzielisz TAKICH PROFESJONALNYCH porad:)

Gość sdfgh
oj patrzy patrzy. Mi kilka mieisęcy temu jak rodziłm córunię to lekarz kazał zadzwonić po kogoś, kto by mi przywióż do szpitala zmywacz do paznokci. Miałam pomalowane na biały więc to nie chodziło o jakiś rażący po oczach kolor. Pewnie jeśli nikt by mi nie mógł dowieźć to musiałabym zeskrobac ;)

Gość sdfgh
o rany... przepraszam za błędy. idę spać bo ledwo na oczy widzę :P

Gość dominiczka12
...bez przesady!!!! robię paznokcie akrylowe od 6lat...mam głównie klientki na akryl i nie przestałam nawet jak byłam w ciąży...lekarz polecił mi zakładać maseczkę w czasie używania akrylu zwłaszcza do piłowania gdyż bardziej szkodliwy jest pył niż sam zapach.. i co??mam cudnego zdrowego synka...nie dajmy się zwariować!!!!