Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyznanie.faceta.

Pragne jej.

Polecane posty

w momencie rozmowy żonka może być silna, ale rano kiedy on będzie wypachniony wychodził do pracy może dostać histerii - i co wówczas? takich rzeczy się nie robi "na wyrost" - po prostu nie

Gość topik64563
klaudka 27 hehe jesli nie to tak jak bylo juz napisane, nie mowic nic i samemu sobie radzic:P ale czarno to widze

Gość topik64563
ale tez samemu sie nic nie robi, w malzenstwie powinny byc rozmowy, powinno sie znac oczekiwania partnera. no dobrze, zalozmy ze powie i zonka bedzie sie przejmowac delikatnie mowiac. ale jak nie powie to nie bedzie sie przejmowac? jesli jej zalezy to tez bedzie, zauwazy przeciez ze maz jest nieobecny, stroi sie do pracy (bo jak napisal nie chce mu sie wracac do domu) itp itd

no ja też od razu napisałam, że łatwo nie będzie, ale w końcu nie ma 15-tu lat i zdaje sobie sprawę z tego, że tych kilka nocy nie jest warte ryzykowanie czegoś, co się budowało kilka lat zresztą, jeśli seks z żoną jest udany i niczego mu nie brakuje, to cóż więcej ona mu może dać, oprócz adrenaliny, która zniknie po kilku razach???

Gość topik64563
szkopul w tym ze on nie mysli teraz logicznie, skoro ciagle fantazjuje i nie umie przestac to nie jest na tyle duzy by z tym jakos sobie poradzic

Gość Wyznanie.faceta.
Hej jesteście tu jeszcze? ie miałem neta przez pare dni-nie mogłem pisać. dzieuje za wszystykie rady. Dzis sytuacja rysuje sie tak...nadal marze nadal snię...wyslała mi swoje zdjęcia wczoraj z sesji zdjęciowejw bikini..żebym ocenił jak sie mi podobają.rozmawiamy ze sobą abrdzo dobrze...czesto wymieniamy esy-ale normalne nie ma zadnego barwienia erotycznego. Dzisiaj zupełnie niechcacy wpadła na mnie bo oboje chcieliśmy przejśc w jednym momencie..podtrzynmałem ja za talie by nie upadła-o to co poczułam przy naszym tak banalnym dotyku przeszło moje oczekiwania. ...nigdy nikt tak mnie nie pociągał..a mam doświadczenie..w końcu już wiek chrystisowy heh. Piszecie,że przeszło by mi po 1 razie...jakbym się z nią kochał...tak myślicie?

Gość hej ale powiedz
nam jak wyglada dziewczyna, wysoka modelka?

Gość xyz....
jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie ;) przejdzie albo nie przejdzie. sam znasz siebie najlepiej wiec to Ty powinieneś wiedzieć czy przejdzie czy nie. tak, to jest normalne ze Cie zauroczyła. ale co z tym zrobisz to juz kwestia Twojej woli, chęci, światopoglądu, emocji i umiejętności trzymania ich w ryzach. moim zdaniem "po jednym razie" zajeżdża mi troche hipokryzją ;) ale to tylko moje zdanie

Gość Wyznanie.faceta.
Dziewczyna młoda 22 lata..piekna to mało powiedziane. tak dorabia jako fotomodelka..ok 170 cm wzrostu długie proste włosy blond balejaż opalona zadbana...figura przepiękna...brzuszek płaski..biust b/c szczuplutka..ale z e slicznym tyłeczkiem..ehh...

Gość a jakbys sie czul
jakby twoja zona taki numerek odwalila... ?

Gość hej ale powiedz
super, choc wole brunetki ;)

Gość Wyznanie.faceta.
jakym ja poznał 6 lat wcześniej z miejsca poprosił o reke i nie wypuszczał ani z zycia ani z łóżka...już nigdy. ale wtedy była gówniara..miała zaledwie ok 15 lat.

Gość a jakbys sie czul
tak samo pewnie myslales jak spotkales kiedys zone:-P

Gość Wyznanie.faceta.
Ja też wole brunetki..:) a ona jest naturalną brunetka pasemka sa efektem kontraktu z jej agencją i podpisaną umową z pena firma kosmetyczną.

Gość Wyznanie.faceta.
hymmm..szczerze to dużo mojej zobnie jeśkli chodzi o wyglad brakuje..do niej..ale wiadomo ze 10 lat temu jak moja żona mial 22 lata była inna moda.Podobała mi się..ale nie az tak...niestety po śłubie nawet zadrzylo mi sie płakać..ze to nie ta..ale udobruchałem się dzieckiem..które zarz potyem mieliśmy domem..

Gość hej ale powiedz
ja tez mam maly problem...heheh mniejszy,bo moja pokusa to tez fotomodelka,ale mniejsza ;) wyglad porcelanowej lalki albo drobnej brazylijki ...ma 26 , wyglada na 18:)

Gość Wyznanie.faceta.
Rozumiem Cię doskonale...moja też wyglada troszkę jak porcelanowa laleczka...ma sliczne kosci policzkowe piekne duże czarne oczy i piekna ciemna oprawe oczu....(bo naturalnie jest brunetk) piekne pełne usta..no nie moge z dnia na dzien coraz bardziej się angazuje ze spac po nocy nie moge..bo gadam z nia na gg ..

Gość a jakbys sie czul
no to moze rozwod i po problemie:-P

Gość hej ale powiedz
no widzisz to jedziemy na tym samym wozku...tyle,ze moja jest b.dystyngowana i dojrzala, nie bardzo chce ze mna zagadywac...troche krolowa sniegu :):) tez czarne oczy, kosci policzkowe wlosy aksamitny braz i usta jak z reklamy loreal;)

Gość Wyznanie.faceta.
z 1 str..kobieta..wolna sliczna z 2 dziecko....ktore kocham nad zycie. z zona moze rywalizowac-wygra..z dzieckiem nigdy. nie zdradzilem zony nigdy...z nia tez nie...i nie wiem pociaga mnie niesamowicie ale czy warto>????

Gość dooo
wyznanie faceta-nie daj sie skusić nie warto. sex jak sex ale wyrzuty sumienia będą dręczyć. chyba że cię to nie wzrusza??

Gość hej ale powiedz
mysle,ze nie warto...ja nic nie robie ( choc mam 30 lat i dziewczyne w jej wieku, tez ladna)

Gość Pokszywacz
Facet, zdradź żonę czym prędzej i będzie po kłopocie. Bo i tak to chcesz zrobić. Albo nie zachowuj się jak napalony gnojek tylko jak mąż swojej żony i nie brnij w tę relację.

Gość Wyznanie.faceta.
hej ale powiedz..może to ta sama:>/ heh nie no joke;)a Ty z nia pracujesz?? ile masz lat?? Moja jest też bardzp dojrzała...licencjat obroniony..slownictwo niewybredne wie czego chce..ale widze też ,że troszkę leci na mnie...tzn czeka na gg..pisze pierwsza esy jak nie moge ...typu jak mija dzionek itp...usmiecha sie zagaduje i dzis zaproponowala wspolne piwo w tyg nast.. boje sie ze jak wypije ze 4 piwka to juz granice mi puszcza i ja zacaluje;) j

Gość Pokszywacz
Ty nas pytasz,. czy warto? To taką wartością jest dla Ciebie małżeństwo, rodzina? Współczuję żonie takiego męża, a dziecku - ojca.:o

Gość Wyznanie.faceta.
Ty masz dziewczyne to mały problem ja bym sie nie wachał... ja mam żonę dziecko i zobowiązania.

Gość hej ale powiedz
heheh moja ma jakies 164cm, szczuplutka i wszyscy mysla,ze to brazylijka/wloszka albo tajka...hehe w sumie nie moja!!

Gość Wyznanie.faceta.
Zakochałem się. Na maksa.

Gość a jakbys sie czul
moze byc tak: zdrada - rozwod - nowy zwiazek lub samotnosc, pomijam sumienie i krzywde jaka robi sie dziecku i zonie, uwazam, ze jezeli masz jakies zasady i szanujesz swoich Bliskich, to lepiej sie rozejdz

Gość hej ale powiedz
czaje, no ja nie pracuje w 1 pokoju,ale widze pare razy dziennie...nie moge zdradzic, bo mam super dziewczyne, choc nie az tak ladna... szkoda,ze nie moge zobaczyc Twojej ;);)