Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

samotność - zła rzecz jak poznać kogoś wartościowego??

Polecane posty

Gość a gdzie mieszkasz
22-dla mnie za mało;) jestem dla Ciebie za stara ;) 🖐️

no to może też sie pochwalisz ile to wiosen za Tobą ;) może młody wiekiem ale dojrzały duchem ;)

Gość a gdzie mieszkasz
jestem starsza od Ciebie 5 lat:( co prawda spotykałam się kiedyś z facetem 5 lat młodszym, ale to był incydent i nie mam zamiaru tego powtarzać ;) poza tym wyglądał.... ten... nad wiek dojrzale ;)

no to zaczynam żałować, że tak późno sie urodziłem ;)

Gość a gdzie mieszkasz
właśnie;) żałuj . Ja się żegnam, kolacja czeka:) powodzenia w poszukiwaniach🖐️

dziękuje bardzo :) smacznego życze ;)

Gość greta24
Witam Też samotna :-( No właśnie jak poznać kogoś wartościowego

Gość madekkkk
hmm.....ja to juz chyba nie szukam........nikogo..... tylko powiedzcie mi co zrobic zeby zabic w sobie nadzieje?????? jak zabic w sobie nadzieje ze jednak jest tam ktos?????

Gość greta24
Miłość jest jak sraczka przychodzi z nienacka. Nie ma co na siłę szukać Co ma być to nie zginie. Potrzeba tylko czasu.

madekkkk ----> ale dlaczego chcesz zabić to w sobie ? przecież napewno ktoś na ciebie gdzieś czeka...

Gość nie da sie jej zabić
można uśpić tą nadzieję na miłość ale i tak ktoś kiedyś ją zbudzi

Gość madekkkk
do Graf----> bo to czekanie,.....i ta nadzieja mnie zabija...... co znaczy ktos czeka????? nie wierze ze czeka.... czuje sie jak przekleta.....i zastanawiam sie czym sobie zasluzylam na taki los????? wszyscy mowia ze jestem taka wspaniala.....wartosciowa ladna,....... a nikt mnie nie kocha.....ani ja nikogo nie kocham,...... doszlam do punktu w ktorym,......juz nie chce sie zyc.....nia ma sily samemu....... i zwyczajnie......chce sie juz zakonczyc to wszytsko....

Gość greta24
i właśnie dobrze że ktoś kiedyś tą nadzieję zbudzi. Bo jak człowiek przeżył nieszczęśliwą miłość to się broni przed następną miłością

Gość greta24
trzeba iść do przodu to co było zostawić za sobą. Dzisiaj jest źle ale za miesiąc czy pół roku będzie super i tak trzeba myśleć. Nie wolno się poddawać. Polecam film Lejdis super dla osób które są po nieudanych związkach!

Gość madekkkk
tu nie chodzi o nieszczesliwa milosc.....ale o brak czegokolwiek............ gdyby mnie ktos pozucil...OK.....rozumiem......kiedys kochal cos nie wyszlo.... ale ja nigdy nikogo nie kochalm.....i mnie nikt nie kochal.........

Gość nie da sie jej zabić
mądre słowa trzeba tak myśleć:)

Gość greta24
Ja jeszcze 2 tygodnie temu byłam po uszy zakochana ale otworzyłam w końcu oczy szerzej i zrozumiałam że nie ma sensu być z taką osobą. Więc wolę być już sama. Może kiedyś ktoś mnie jeszcze zaciekawi a jak nie to do bycia singlem też się można przyzwyczaić.

Gość madekkkk
myslam tak juz wystarczajaco dlugo.... kredyt na nadzieje sie wyczerpał..... teraz tylko umieram sobie cichutko.... z usmiechem na ustach..... niby wszytsko ok...... ale powoli oswiajam sie z mysla.... i jest mi lzej....

Gość greta24
do madeek-----------przyjdzie i na ciebie kolej; lepiej nie mieć nikogo i nie być ranionym bo to nic fajnego. Kogoś kochać a później cierpieć i walczyć ze wspomnieniami

Gość madekkkk
moze....ale nie w tym zyciu

madekkkk ----> nie załamuj się. Ja nie raz w życiu miałem chwile mniejszego i większego zwątpienia, teraz zresztą też tak jest :/

Gość madekkkk
do Andrzeja---wlasnie ja tak samo.... przyzwyczajam sie do mysli....ze to dlugo nie potrwa...... ze to zycie sie skonczy.....przez ta samotnosci!!! tylko sie zastanawiam......dlaczego ja???? i czasami......rycze..... dlaczego ja??? za co ta kara?? moze za duzo mysle??? za bardzo....kieruje sie emocjami..... moze gdybym byla wyrachowana ......kobieta....byloby mi latwiej???

wiem ze bywa cięzko. Tez mam momenty załamy totalnej. Ale chwilowo myśle juz tylko o tym, że niedlugo bedzie wiosna, zielono, 20st. i bede mogla w koncu pojsc na kosza i na rower:D A ze sama czy z kolezanką to nic. Moze w taki sposób kogos poznam?;)

No to może oliwka kiedyś podjade do Ciebie to razem "popedałujemy" :P madekkkk-----> nie poddawaj sie. to może ja spróbuje cie pocieszyć? ;) skąd jesteś , a zaraz tam będe, a szczera rozmowa pomaga na wszystko :)

Gość madekkkk
mi chyba nic nie pomoze...... a jestem z Wrocławia..... najgorsze jest to ze .........wszyscy mysla ze to moje widzimisie ..........:( ze jestem taka glupia i ze chce byc sama:(