Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

ciezko jest żyć ze swiadomością ze jest się zupełnie samemu na Świecie ,że nikogo nie obchodzi jak minął dzień,jak idą Twoje sprawy,jak się czujesz. Smutno pic jest kawę rano i wieczorem samotnie.Całe swoje zycie czekałam na miłość, chciałem ją ofiarować ale nikt jej nie chciał ode mnie.W pracy w Anglii było mi troche łatwiej bo przez wiele godzin mogłem próbować zapomniec o tęsknocie za ciepłm dotykiem szczęsciem.można było się rzucić w wir zajęc i zapomniec na chwilę o tym Po pracy nadchodził wieczór, ta pora gdy to było szczególnie dojmujace:widok zakochanych par spacerujących po miescie,widok świata do którego nie miało się wstepu.Świata ocałunków,przytulenia,dobrego słowa,wsparcia, świata w którym zawsze chciałem być.za który oddałbym wszystko.za ta niewyobrażalną rozkosz bycia kochanym. Często wracając do domu myśłąme sobie ze moze jest gdzies ktoś kogo spotkam z kim będę szczęsliwy..patrzyłem na domy w których paliło się światło,domy w których była miłośc. Najgorsza była jednak noc, pusty,szary pokój,a z nocą przychodził lęk przed samotnością i tęsknota za miłością,za trzymaniem się za rękę,za pocałunkami, za czułymi słowami,potem się gadało z samym sobą, analizowało się błędy,próby..i ta swiadomość że jest się nikomu niepotrzebnym Kiedy przychodził sen możan było wreszcie pomarzyć o byciu kimś ważnym,uwielbianym

Gość maja4
p...masz forum

Gość no tak ...

Gość american pie
biadolisz jak stara baba wez sie w garsc rób coś człowieku:O

Gość hmmmmmmm1111
no chyba ze cierpi sie na bezsennosc ;)

jak Ci dzisiaj minal dzien? :) Facet, nie daj sie, ile masz lat zeby az tak sie zalamywac? Nie przegrales zycia, czlowieku, trzeba wstac sprzed komputera, wyjsc do ludzi, poznac kogos, a poza tym takie rzeczy przewaznie wychodza zza rogu calkiem niespodziewanie.. I wtedy najbardziej ciesza:)

Gość maja4
napal w piecu, żona się uccieszy

Gość Dugas
esemesami

Gość hmmmmmmm1111
kup sobie kota,albo dwa i jednego mi daj ;)

to przestan byc mily. poki co - kup sobie psa. a potem.. potem przyjdzie samo, zobaczysz;) 24lata, wybacz, spojrz na Myrevina - tryska humorem non stop, bierz przyklad! :P

Słuchaj, jesteś taki "cipowaty". Popracuj nad sobą, przestań się zachowywać jak memluch, a zacznij jak facet. Strasznie męczysz. (nie piszę tego złoślwie)

moze i rzeczywiscie jestes zbyt mily,nikt nie lubi cieplych kluch facet musi miec charakter oczywiscie bez przesady :)

Gość madekkkk
no to wiem co czujesz.....;( wspolczuje.... latwo powiedziec....''wez sie w garsc''... tylko co jak kto sie weznie w garsc...a i tak dalej czuje sie samotny i przytloczony?

Słuchaj masz dopiero 24 lata.Nie trafiłeś jeszcze na odpowiednią kobietę.Ale to nie znaczy ,że takiej nie ma.