Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjj
o rany, jak facet tak gada to pozniej sie okazuje strasznym zlamasem,uzala sie ......jego emocje i uczucia sa najwazniejsze

Gość Andrzeju
czy Twoje gg jest aktualne?:)

Jesteś jęczyduszą, lubisz się użalać - i na dodatek wydaje ci się, że to się powinno kobiecie spodobać (taki pierwiastek kobiecości, czy cholera wie, jak ty to sobie tłumaczysz). Żadna normalna kobieta nie zwiążę się z facetem, ktry zamiast dawać wsparcie i stabilizację, będzie rozchwiany emocjonalnie. Lajf is brutal. Słabe jednostki sa eliminowane. Ty zresztą na własne zyczenie.

dobra postanowilam, wyrwe cie z tej otchlani dobroci, bo sam ze soba oszalejesz i koty zostana bez domku....

Gość Andrzeju
:D jesteś dostępny na gg, kłamczuszek;)

Ja cię podsumowuję jednoznacznie? :O Ciekawe w którym miejscu... Zignorowałeś moją próbę zmiany Twojego rozumowania, więc niezbyt przyjemnie się poczułam...A teraz na mnie najeżdżasz:O

dziewczyny, a moze andrzej jest , tym , jak to sie nazywa....z ta grzywka na oczy i wzrokiem zamyslonym....

:) najpierw dowiedziec sie jak nazwal koty i psa.... pozniej bede improwizowac, gosc nie moze byc az taki zly...tak mu sie tylko wydaje, a uzala sie, bo mu nigdy nikt prosto z mostu nie powiedzial, ze nie tedy droga

swinkowaaa ---> jak blisko siebie mieszkacie to możecie się spotkać...Bo przez neta nie da się jednoznacznie ocenić człowieka. Ja chcialam sie spotkac ale niestety dzieli nas zbyt duza odległosc:(

hakuna -> wierz mi, ja mieszkam jeszcze dalejniz ty, mowie to z pelnym przekonaniem i w ciemno :)