Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Gość mieszaczka
andrzej pytam cie wyraznie co by sie musialo takiego stac zebys porzucil mysli samobojcze raz na zawsze?

--> qwertz Pewien sensej powiedział uczniowi po wygranej walce. -z czego się cieszysz ? Przecież byłeś lepszy. To że TOBIE się udało .. nie znaczy że innym ma się udać. Poczytaj trochę na temat samobójstw a potem wygłaszaj opinie.

kwestia psychiki i charakteru, nie lubie tego tematu, nie masz powodów żeby sobie odbierac zycie :O

Nie wiem moze jestem zbyt wrazliwy moze za bardzo się przejmuje niektórymi sprawami To nigdy nie jest tak ze człowiek od razu myśli o samobójstwie to pewien proces,samobójca człowiek się staje długo przed smiercią. Najgorzej to jest stracić nadzieję na to że coś się w zyciu zmieni mam nadzieje że byłem uczciwym człowiekeim a Ty Ariane wydajesz mi się mądrą osobą która jest w stanie zrozumiec wiele spraw

--> qwertz Jeśli powiedział byś coś takiego swojej przyjaciółce czy przyjacielowi... { ale to tchorze. } Modlę się żebym cię nie spotkał w realu na swoje drodze. Mierz swoją miarką wszystkich daleko zajdziesz ale nic ponad to.

Gość Andrzeju
🌻

Gość mieszaczka
ok ja uwazam tak, ze niech kazdy z nas odpowie tu na kolejne pytania 1. czy uwazasz andrzeja za przegranca-moja odpowiedz:nie 2. czy uwazasz za nieudacznikow tych, ktorzy maja mysli samobojcze-moja odpwoedz-nie 3, czy gardzisz andrzejem z jakiegokolwiek powdu i uwazasz ze jest malo wart-moja dopwiedz-nie teraz prosze was o odpowiedzi i robmy tak za kaxydm razem kiedy andrzej bedzie nam przypisywal okreslone sady

mieszaczka:nie wiem chyba cud:( Boje się,boje się śmierci ale bardziej bojhe się życia w samotnosci i zdaje sobie sprawę ze niedługo naprawde moge nie zyć żeto nie zart.ze nie przeczytam gazety,wypije kawy itd

Gość mieszaczka
Nie wiem moze jestem zbyt wrazliwy moze za bardzo się przejmuje niektórymi sprawami TAK TAK TAK

dzieki, ale bardziej ucieszy mnie jak zmienisz zdanie z tym samobojstwem, ja też jestem bardzo wrażliwa i tez troszke w zyciu przeszłam nieraz były głupie myśli, ale sa na świecie ludzie dla których warto żyć, i nie trac nigdy nadziei ze sie juz nic nie zmieni, bo w najmniej oczekiwanym momencie wszystko moze sie zmienic o 180 stopni i wywrocic Twoj swiat do gory nogami, na plus oczywiscie, sama nie raz tak miałam, w zyciu nie przewidzisz niczego więc nie załamuj sie bo naprawde przykro sie to czyta młody chłopak i ma takie myśli zupełnie niepotrzebnie:)

Gość mieszaczka
ale jaki cud? co bys chcial konkretnie?

Gość mieszaczka
znasz to powiedzenie gorzej gdy jestlepeij bo moze byc gorzej lepiej gdy jest gorzej bo moze byc lepiej WYPISZ JE SOBIE NAD LOZKIEM I CZYTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--> swinkowaaa Od jakich problemów. Problem to ja moge miec z zepsutym telewizorem czy lodówką.

W realu udaje że wszystko jest w porzadku gdy ktoś z sąsiadów pyta jak się czuję to mówię że ok ale w głębi duszy od dawna myślę o smierci bo moim zdaniem nie ma tutaj już nic do zrobienia zmarnowałem swoje zycie 24 lata a nie mam przyjaciól.dziewczyny nikt mnie kocha

Gość mieszaczka
I MYREVIN jak cie nie lubie masz w tym troche racji ale wiesz ze ona ma dobre intencje po prostu stosuje taka metode optrzezwienia andrzejka wszyscy stajemy na glowie bo znamy to z wlasnego doswiadczenia, ze czasami jest zle i beznedziejnie wiec chcemy pomoc

no chlopie 24 lata tyle co ja, wiesz ile jeszcze życia przed nami!! przeciez to dopiero poczatek a Ty juz sie stawiasz na przegranej pozycji, daj spokoj zycie jest piekne, nie przekreslaj w tak mlodym wieku wszystkiego

Miałbym w dupie takie orzeźwienie. Ktos taki na zawsze przestałby byc moim znajomym nawet.

przykro mi ze tak się ułożyło moje zycie że mialem ojca alkoholika że nie zaznałem ciepła w domu rodzinnym Kiedyś obiecałem sobie ze gdy ja załozę rodzinę to nigdy nie zabraknie w niej miłości teraz wiem że to nierealne.

Gość mieszaczka
nadrzej-zycze ci zebys mial wszystko czego zapragniesz i zdziwisz sie bo wtedy tez ma sie mysli samobojcze, tez czuje sie nienawisc do siebie i beznadzieje wydaje ci sie, ze to z powodu ojca czy impotencji? NIE- tak ma kazdy wrazliwy czlowiek

Samobójca cierpi... ma niskie mniemanie o sobie... wie że np nic dobrego już go nie spotka np. Dorzućcie do tego jeszcze że jest tchórzem . I miałbym komplet powodów by jednak to zrobić.

przestań przestań....normalnie mam ochote Cie potrząsnąć:D masz 24 lata !!! a nie 90, a odnośnie tej choroby to medycyna idzie do przodu zreszta ja sie na tym nie znam, sa rozne sposoby mozna zawsze dziecko adoptowac:)

Gość mieszaczka
wie że np nic dobrego już go nie spotka np. Dorzućcie do tego jeszcze że jest tchórzem . I miałbym komplet powodów by jednak to zrobić. zgadzam sie nielubiany przeze mnie myrevinie tylko zmien wie, ze... na mysli ze....

Gość teraz jest Ci źle
i nie widzisz wyjścia z sytuacji. Ciężko jest żyć nie mając w nikim wsparcia, bez kogoś bliskiego-wiem o tym. Życzę Ci byś znalazł w sobie silę, by przetrwać ten trudny okres.

Gość mieszaczka
a i mozna klikac w linki ariane jesli oczywiscie ktos klikal wczoraj bo juzpo 24

Wydaje mi się nie nie żadam od zycia zbyt wiele ,nigdy dobra materialne nie były u mnie na pierwszym miejscu w liceum miałem wielu znajomych ale potem drogi sie rozeszły i teraz jestem sam jak pojadę na imprezę pod kuter to mam okazje spotkac kogoś ale teraz kuter zamkniety

Gość mieszaczka
ariane prosze cie kliknij w dom i zobacz ile osob juz kliknelo ja mialam przed chwila 66221 jestem ciekawa ile osob to robi w ciagu paru minut

no ale gdzies wychodzisz jakas rozrywke masz także nie jest tak zle :) mi to sie wydaje ze pomoglaby Ci jakas praca w charakterze pomocy, wolontariatu gdzie moglbys pomagac np osobom starszym, albo w jakims schronisku, takie sa moje przeczucia:) nie załamuj sie i doceń ile osób tutaj sie o Ciebie martwi:) ja lece spać doranoc 🖐️ ;)