Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

juz mam jedna rade :) andrzeju - musisz zaczac sluchac, czytac innych,powtarzanei tego samego w kolko jest bez sensu. poza tym , jakbym sobie codziennie po 100 razy powtarzala , ze jestem nieszczesliwa, beznadziejna i , ze jestem facetem, to pewnie w koncu sama bym w to uwierzyla, gadajac takie glupoty sam siebie nakrecach p.s. mam nadzieje, ze nie jestes jednym z projektow "prowadzonych "przez Myrevina :)

Gość mieszaczka
andrzejku. no co ty. wyprowadz sie z tej dziury i tyle a jelsi chodzi o twoje pytanie. ludzie od drugich chca bezpieczenstwa. jesli jestes za miekki ludzie wyczuja intuicyjnie, ze mozesz sie od nich uzaleznic, przyczczepic - no wiesz o co chodzi dlatego atrakcyjni sa ludzie, ktorzy udaja niezaleznych i silnych tak jest i dlatego wrazliwcy przegrywaja ale tylko do czasu. jak nabierzesz pewnosci siebie, odizolujesz sie od tych w ktorych oczach czujesz sie przegrany to sam zobaczysz siebie w innym swietle i nie bedziesz musial udawac pewnego siebie

qwertz, miałam to samo napisać:P Idę... Dobranoc wszystkim, a od jutra zaczynamy nowe życie! Bez użalania, pretensji i gniewu na cały świat!:) 🌼

qwertz -> wiesz co, on po prostu tak lubi, chyba bez sensu jest jakakolwiek z nim rozmowa, moze faktycznie niech skoczy

Gdyby naprawdę chciał się zabić to by o tym nikomu nie mówił... Ale to szczegół ;) Najgorsze jak się próbuje komuś coś przetłumaczyć a ten dalej swoje...ech...

tak czy inaczej fajny mamy topik , co nie dziewczyny? andrzej nas ignoruje , bo planuje smierc albo skok z dachu.... apel - nim jednak to zrobisz andrzeju NAKARM zwierzeta !!!! one nie sa winne, ze ich pan nie dosc, ze sie nad soba uzala, to jeszcze jest to jego sens zycia :O

Gość powiedz jak mozna ci pomoc
a pomoge ci, tylko daj wskazowki

Tak jakby ktoś tutaj chciał Twojej śmierci :O :O :O Naprawdę nie widzisz, że cały czas wałkujesz jedno i to samo, kompletnie nie biorąc pod uwagę zdania innych? O co Ci tak na serio chodzi? Po co ten temat jak nie oczekujesz pomocy? Uwielbiasz chyba jak ludzie się nad Tobą użalają....:O

Gość mieszaczka
andrzejku odwaga polega na tym, by znosic nienawisc do samego siebie kto z nas jej nie czuje? niech sie odezwie

Ja nie jestem sama? Mam tylko mamę i rodzinę z jej strony...3 koleżanki i to wszystko...żaden facet się mną nie interesuje...mam 18 lat i zero doświadczenia...I co, mam się pochlastać? Nigdy, bo za bardzo kocham życie. WIEM, że los się odmieni i nie mogę się doczekać tego dnia:) I Tobie też radzę zacząć tak myśleć.

qwertz- > swinkowaaa bo jak tu bylam pierwszy raz to szukalam info o swinkach morskich , a mama swinki to inna osoba,co kiedys prosiaczka kupic .... andrzej wciaz mnie ignoruje .......ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Siema, Andrzej 🌻 Odpisz do świnkowej :P

Mamę masz, jakąś rodzinę pewnie też A skoro żadnych kolegów nie masz, to ja bym się zastanowiła dlaczego..Bo to nie jest normalne:o Tez nigdy nie zaznałam miłości, nikt mi nigdy nie okazał zainteresowania ale to nie powód żeby się zabijać!

Gość mieszaczka
ale wiesz co andrzej mi sie wydaje ze ty chcesz w to wierzyc ze tu nikt cie nie lub. bo ja czytalam kilkanascie topikow z toba i zawsze wszyscy ci pomagaja, prawia komplementy a ty piszesz ze nikt cie nie lubi wiec moze masz wiele adoratorek tylko jestes na to slepy?

Gość mieszaczka
andrzej a moze Bog ma dla ciebie lepsza prace?

mieszaczka - on nie jest slepy tylko tylko ma porabanew glowce ....co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jest "czarnym projektem prowadzonym przez myrevina " :)