Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Tchórz i egoista maja negatywny wydźwięk. Powyzywajmy go ostrzej.. będzie mocniejsze orzeźwienie.

To rzeczywiście dołujące. Znaczy siedzisz sam zamknięty w domu od rana do nocy ? Też mieszkałam z rok sama i nie było fajnie.. z tym, że ja dziewczyna więc wieczorami jakieś randki itd.

Gość mieszaczka
andrzejku zerknij tu http://www.infopraca.pl/ nie jedz na 1 rozmowe znajdz wiecej wydrukuj cv i roznos po firmach -sekretariatach to tezdobry sposob bedziesz mial ta swoja wymarzona warszawe dobranoc

{ a jak nie potrafisz pomoc to sie nie czepiaj. } :D Ja się nie nudzę.. znajomych mam paru..

Gość mieszaczka
mi sie serce sciska gdybym mieszkala w wawie zalatwilabym ci ta prace

Andrzej mylisz sie. Tutaj każdy myśli o kasie, wszędzie się spieszy a na koniec zamyka w swoich czterech ścianach. Żeby gdzieś chodzić i bywać trzeba mieć sporo kasy :D

Dopiero przeczytałam ten topik i też mi się smutno zrobiło:( Andrzejku, nie martw się. Wysyłaj dużo cv, a na pewno znajdziesz pracę, jak nie tę, to inną. Może nie nastawiaj się tylko na Warszawę - to fajne miasto, ale ludzie są względem siebie nieufni, może dlatego, że jest tam tak wielu przyjezdnych, więc może być Ci ciężko, skoro jesteś taki wrażliwy. Może spróbuj wysłać cv także do innych miast - np. do Łodzi, Krakowa, Wrocławia czy Poznania. Nie możesz się poddawać, jesteś młody, sympatyczny, na pewno również poznasz swoją wielką miłość:) Życzę Ci dużo szczęścia:)

Może jakbyś tu pracował, chodził do jakiś szkół to prędzej poznasz. Rozrywkowe kluby czy sauny chyba dla Ciebie odpadają :) Byłeś kiedyś na sympatii ?