Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Tak postępuje samobójca. A tej konkretnej sytuacji tez znalazło by się parę osób co być może by sobie poradzili. I potem nazywali by nas tchórzami. Było by to dla ciebie orzeźwienie ? :D Sytuacje nie porównywalne... ale twoj brak empatii powalający.

Gość mieszaczka
andrzejku warto poczekac jeszcze nie odczytuj tego ze cie nie wybiora jako porazki to jest element staraniasie o prace wielu moich znajomych po studiach mialo depresje przez brak perspektyw czasami te rozmowy sa fikcyjne a juz kogos na oku maja wiec nie nalzey tak tego traktowac jak ty

IMHO. Samobójca nie jest tchórzem i egoistą.. jego cierpienie przybrało postać czterech kolesi z bejsbolami i nic ponad to.

nie podszyw brałem pod uwagę skok z wiezowca musiałbym wynajac pokój w hotelu Mariott na 30 pietrze koło ronda wiatraczna jest parę 20 pietrowych bloków ale jeszcze spadłbym komuś na głowę.

W pałacu mają siatki teraz. Co najwyżej w szympansa się na niich może pobawić.

Gość to ja się wtrącę
Myrevin, wydaje mi się, że to nie jest dobry przykład. Jeżeli kolesie z bejsbolami to problemy, to ucieczka przed nimi oznacza raczej odsunięcie się od tych problemów. Kiedy cię atakują, zaczynasz z nimi walczyć

Gość mua
Andrzej z Aleksandrowa -----> chcesz ja cię pokocham , też jestem cholernie samotna a już nie chcę:(

Kiedy cię atakują, zaczynasz z nimi walczyć } Na ulicy już z dwoma i bez kiji, jak wiedzą co robić mało kto sobie poradzi.

Gość mieszaczka
andrzejku -ja mowie ci dobranoc.do jutra jesli mozesz napisz w jakiej branzy szukasz pracy to moze ktos cos ci znajdzie

To może poczekaj spokojnie. Śmierć przyjdzie wcześniej czy później i tak. Nikogo nie ominie :) Nie odpowiedzialeś czy masz rodzine ? matke, ojca, braci ?

Gość mieszaczka
myrevin a ty sam co robisz zeby andrzejowi pomoc oprocz klocenia sie z qwertz oczywiscie?

Gość mieszaczka
andrzejku ty rylko trzymaj sie przy zyciu a bedzie dobrze zawsze jest jakies wyjscie i nie jestes sam bo codziennie mozesz z nami pogadac. jesli nie dostaniesz pare razy pracy wymyslimy co innego. jesli podasz branze mozemy pomoc szukac ofert a ktos moze znajdzie ci prace nie ma problemu, na ktory czegos nie mozna by bylo poradzic