Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nattka22

Dlaczego faceci nie sa romantyczni????

Polecane posty

bo sa na to za głupi.. przeciętny samiec mysli tylko o tym zeby ummoczyc gdzies kija..

zawsze się nad tym zastanawiałam przecież oni dobrze wiedzą że każda dzieczyna narzeczona czy żona chciałaby od czasu poczuć sie inaczej wyjątkowo tak wspaniale

Gość Dlatego że spotykasz się
z karkami albo japiszonami. Kwestia doboru odpowiednich "zasobów" - ja tez jestem w stanie wymienić całe środowiska kobiet pozbawione romantyzmu :)

Gość kobietka ma
no nie przesadzajcie staraja sie byc :P ja akurat sama jestem srednio romantyczna i moze dlatego bardziej to widze;)

Gość kobietka mal.
hehe no dlakladnie jak dla mnie ten caly romantyzm jest po prostu przereklamowany , niedlugo 8 marca i co musze powiedziec wcale sie nie ciesze -nie bedzie nigdzie miejsca hehehe

Niektórzy nie są romantyczni bo są zbyt praktyczni, albo zbyt leniwi :) Przynajmniej ja takich sporo znałam/znam. Właściwie do kobiet tez to można odnieść :)

Gość kobietka mal
w sumie to nie tak ze ja nie lubie romantyzmu , czasami bywa na prawdę uroczo i chciałoby sie zatrzymac czas ;) ale to musi wyjsc naturalnie , jakas sytuacja ,miejsce...

ja ostatnio stwierdziłem ze jestem bardziej romantyczny niz moja kobieta. właczam nastrojowa muzyka, zapalam swiece a Ona nawet tego nie dostrzega :( zabieram ja w wyjątkowe miejsca (przynajmniej dla mnie) i nigdy nie usłyszełem chcby jednego słowa zachwytu :(

Gość anonimowo dziss
mój tam jest romantyczny :)

_FIGO-FAGO_---> to może udziel jakichś korepetycji mojemu mężowi bo mu by się bardzo przydało :)

Oj tylko nie wiem czy mój mąż by się dał :(