Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delfin Butlonosy

poznaję kobietę , okazuje się ża ma dzieci , wtedy uciekam ile sił w nogach

Polecane posty

"facet, co ty w sobie masz? Bo ja chyba jakaś ślepa jestem" nie jestes slepa, tylko nastawiona prodzieciowo :P

taki pozorant na niedostępnego..do czasu aż trafi kosa na kamień;)

komiczne ja też trójki nie planuję, obstawiam przy moim kochanym jedynaku bo za wygodna i za leniwa jestem:D

nie latam za babami, bo nie mam takiej potrzeby... same przychodzą :P

"komiczne ja też trójki nie planuję, obstawiam przy moim kochanym jedynaku bo za wygodna i za leniwa jestem" dokladnie to miałem na mysli

Gość komiczne co trzeba robic
komiczne kiedys moze sie tak zdarzyc ze zaczniesz latac:O a ja nie chce faceta z 3 dzieci bo ja sama nie mam, a chcialabym za jakis czas a taki facet moze juz nie chciec powiekszac przedszkola

pomarańczo - słuszna uwaga jest to np. sytuacja z która ja musze sie borykać mój facet jest bardzo pro rodzinny, a wiec fakt posiadania przeze mnie dziecka nie był problemem, no ale teraz chce miec własne a ja...no cóż....jedno jakos w pełni mnie satysfakjonuje rozumiem oczywiście chęc posiadania przez niego potomstwa ale nie jest to kwestia w której można osiągnąc kompromis - nie można być trochę w ciąży :)

Gość opanujcie sie ludziska
facet wezme babe z dzieckiem jak sam ma albo jest stary. po co mlody bedzie bral sobie balast i zamisat cieszyc sie zyciem wyjezdzac imprezowac bedą wspolnie nianczyc dzieciaka :O

Haris Piltot_ on nie chce mieć własnego dziecka tylko wspólne z tobą. Myślę, że po prostu kocha cię i chce stworzyć prawdziwą rodzinę z cząstką siebie. Ja mam dwoje ale myślę, że moglabym się zdecydować jeszcze na trzecie. Choć to było by już dla mnie nie lada wyzwanie. Ale gdyby to byl facet , który dał by mi milość i szczęście , to dlaczego nie?

Joletka - zapewne jest tak jak mowisz no coż, albo poczeka troche i może MOZE poczuje kiedyś zew macierzyństwa albo.... sami sobie dopowiedzcie :p

haris - ja do niedawna myslalam podobnie, a teraz... biore folik i startujemy :)

lejla - daleka jestem od tego, aby z całkowitą pewnościa poweidziec, ze nigdy nie bede miała więcej dzieci ale ze względu na to, ze decyzje o pierwszym trudno uznac za podjętą świadomie, to o drugim chciałabym zadecydować JA troche mam tez obawy przed tym, zeby pierwsze dziecko nie poczuło się w żaden sposób gorsze czy odrzucone jakby co - mąż zna moje stanowisko, bo dałam mu to do zrozumienia dosc dawno :)

Gość asdfdsa
no ludzie bez jaj!! ktory facet wezmie babe z dzieciakami? taki bez jaj... czyli felerny ofiara losu, looooooser

Gość biol
Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i myślę, że miałam wielkie szczęście. Jestem kobietą z tzw. "balastem" :O Mam dziecko z nieudanego małżeństwa. Tak szczęśliwie poukładało się moje, a właściwie nasze życie, że spotkałam na swojej drodze mężczyznę, który pokochał mnie mimo tego "balastu". Ale mało jeszcze tego. Ten facet jest prawdziwym tatą dla mojego dziecka. W tej chwili ono jest "nasze". Razem je wychowujemy, dbamy o nie, troszczymy się. To chyba naprawdę coś niezwykłego. Jestem szczęściarą i życzę takiego szczęścia innym samodzielnym mamom. Bo prawda jest taka, że tylko całkowite zaakceptowanie dziecka przez faceta daje możliwość stworzenia rodziny, bez cichych pretensji i żali, choćby nigdy niewypowiedzianych. Samotne mamy wiedzą, co mam na myśli . ;)

Gość brigit
witam. moja sytuacją też jest trudna, poznałem dziewczynę starszą odemnie i z dzieckiem. Bardzo mi na niej zależy ale obawiam się czy podołam temu wszystkiemu a nie chciał bym ani jej ani jej dziecka w żaden sposób skrzywdzić. Tak naprawdę to że jest starsza i ma dziecko mi osobiście bardzo nie przeszkadza, ale obawiam się reakcji rodziny i tego czy sprawdzę się w takiej roli. Prosze o rady i wsparcie osób doświadczonych w ten sposób.