Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delfin Butlonosy

poznaję kobietę , okazuje się ża ma dzieci , wtedy uciekam ile sił w nogach

Polecane posty

zajmijmy sie tym przypadkiem - facet mysli, ze porzucił Cie jakis psychol.. i co z tego, ze tak mysli? tak mysli, bo tak zazwyczaj jest.... ale co w tym zlego, ze ktos tak mysli - bo chyba nie czuje klimatu

"ale odeszłaś bo był palantem wiec w sumie to wiele sie nie mylą ci goście" wlasnie ze nie jest palantem ;).......dobry facet z niego i wspanialy ojciec......a odeszlam bo przestlam go kochac....;) rodzinka mowi zebym do niego wracala bo nikogo lepszego nie znajde i moze w sumie maja racje bo juz 4 lata szukam... hehe...

Gość kwasss
To jak On na Ciebie caly czas czeka to musi Cie straaaasznie kochać.

crazy, szlona kobieta jesteś, tak poświecać szczęście rodzinne, facet cie nie lał a ty odeszłaś myślac tylko o sobie?:D to tak nie po polkowemu przecież:D A tak serio to wierzysz, że przyjedzie książę na koniu i tego typu dziwactwa?:)

zajmijmy sie tym przypadkiem - facet mysli, ze porzucił Cie jakis psychol.. i co z tego, ze tak mysli? tak mysli, bo tak zazwyczaj jest.... ale co w tym zlego, ze ktos tak mysli - bo chyba nie czuje klimatu bo nie chce zeby mysleli ze sie puszcza na lewo i prawo i z pierwszym lepszym sobie zroblam dzieciaka...

On raczej jest desperatem jakimś... tak na marginesie... strzeliłaś sobie dziecko z gosciem, ktory jest fajny facetem, ale Ty przestałaś go kochać... szukasz od 4 lat i nikt Ci nie pasuje... nie sądzisz, ze jestes odrobine niestabilna emocjonalnie lub tez powinnas przekonstruowac nieco wymagania/preferencje? Oraz - nie wracaj do tego goscia, bo zrobisz mu tylko krzywde wybierajac go z braku laku

"bo nie chce zeby mysleli ze sie puszcza na lewo i prawo i z pierwszym lepszym sobie zroblam dzieciaka..." chciałem to skomentować, ale... wolalbym laske, ktoą porzucił psychol niz taka, ktora oswiadcza, ze porzuciła dobrego faceta bo sie jej odwidzialo

To jak On na Ciebie caly czas czeka to musi Cie straaaasznie kochać. tak czeka bo mu sie innej szukac nie chce.... i ze mna jest mu wygodniej ...moj ex to typ faceta ktory lubi jak kobieta siedzi w domu! ja miałam dosyć gotowania..... sprzątania...i siedzenia w domu...:) teraz jestem sama ale za to szczesliwa...robie to co chce i kiedy chce ;)

komiczne ma racje- ja swego czasu uszczęśliwiłam kilku panów ktorzy mieli pecha zakochać się we mnie- uszczęśliwiłam dosyć brutalnie odrzucając ich zaloty- bo wiem, że ze mną byliby bardzo nieszczęsliwi- co ja gadam- nie zmusze się tylko dlatewgo, ze komuś by się chciało-wredna jestem, ale na szczęście tego świadoma:)

"A tak serio to wierzysz, że przyjedzie książę na koniu i tego typu dziwactwa?" nie ,nie wierze w to.......na razie dobrze mi samej....na sile nie szukam ....znajdzie sie to dobrze nie znajdzie tez dobrze ;)

prawda jest taka, że samotna kobieta z dzieckiem jest przewaznie postrzegana jako ta, \"której nawet ojciec jej dziecka nie chciał\" czyli jakaś naznaczona, beznadziejna i w ogole kiedys usłyszałam coś takiego i zrobiło mi sie bardzo przykro...a potem pomyślałam sobie, ze co mnie to obchodzi, nie interesuje mnie prostowananie tej wersji i tłumaczenie jakims idiotom jak to tak napradwe było

chciałem to skomentować, ale... wolalbym laske, ktoą porzucił psychol niz taka, ktora oswiadcza, ze porzuciła dobrego faceta bo sie jej odwidzialo :) a faceci to nei porzucaja dobrych kobiet? moj ex jest dla mnie za nudny! domator ! cieple kluchy..dupa wolowa ......hehe

Crazy - to nie pisz, ze to dobry facet, tylko że nudziarz - to jest dla mnie zrozumiale... a co do wypowiedzi Haris - coś w tym jest, tzn wielu tak wlasnie postrzega kobiete z dzieckiem...

Pilton- postrzegają cie taką jaką siebie postrzegasz, więc wina nie leży po "ich" stronie;)

Doprawdy - nie zgadzam się nie mam wpływu na jednostki myslące stereotypowo i szafujące płytkimi ocenami bez zadania sobie trudu poznania mnie

Haris po co ty sobie w ogóle takimi jednostkami główke zaprzątasz? nie masz nic innego do roboty?:)

Gość flaxseed
Rozumiem autora, bo ja takze unikam dzieciatych facetoe. To chyba normalne, ze mloda osoba chce ulozyc sobie zycie z partnerem bez zadnych zobowiazan.

ponieważ trace wątek mając przed oczami wieczorne piwko- pozdrawiam i do następnego;)

Tak sobie czytam i się zastanawiam , bo jestem wdową z dwójką dzieci . Na moim topiku ludzie wmawiają mi , że to nie prawda iż faceci stronią od kobiet z dziećmi a tu prosze... temat dyskusji potwierdza to co czuję i zdążyłam zauważyć.

Rozumiem autora, bo ja takze unikam dzieciatych facetoe. To chyba normalne, ze mloda osoba chce ulozyc sobie zycie z partnerem bez zadnych zobowiazan. mi proponowano znalezienie sobie rozwodnika lub faceta z dziećmi...bo taki mnie zrozumie :) hehe

Joletka bo ludzie są różni. Wiadomo, że im większy życiowy balast ( i nie mówię tutaj, że Twoje dzieci są przeszkoda!) tym trudniej sie dopasować, dobrać... Ale życzę Ci znalezienia godnego mężczyzny:)

Gość hej joletka
rozwodka czy tymbardziej wdowa to jednak cos innego niz panna z dzieckiem, zwlaszcza jesli dziecko nie bylo owocem zwiazku z milosci ale np. wpadka z przygody. najgorsze sa kobiety, ktore sie puscily z kims na wakacjach, maja z tego dziecko, dziecko nie ma ojca, nie ida zadnego alimenty. nikt nie chce takiej, ktora ma dziecko, ktore bylo wynikiem puszczenie sie na boku czy po katach

No dobra ale ja nie mam na czole napisane , że jestem wdową. Jestem po prostu postrzegana jako samotna matka i tyle. A te są wszystkie wrzucane przez facetów do jednego worka.