Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbcoefbvo

denerwuje mnie glupota polakow- duza ronica wieku w zwiazku

Polecane posty

Gość vbcoefbvo

jestemsy razem juz 10 lat, po zlubie od 3, jedno dziecko juz ma rok drugie w drodze ,jestesmy bardzo szczesliwi i wasze komentarze mnie nie zrazaja, nie jest to zwiazek oparty na sexie i pienadzach, ja zarabiam wiecj od mojego meza niewiele ale moge powiedziec ze zarobki may zblizone, bardzo sie kochamy, zwiazek ze strszym facetem to milosc, oddanie,poczucie bezpieczenicstwa i przedwszystkim poukladne w glowie, bo 25-30 latek sam nie wie czego od zycia chce! Pozatym mieszkam we Francji i drazni mnie glupota polakow, tutaj takie zwiazki sa na porzadku dziennym tylko w zacofanej polsce oburzenie wielkie...

Gość bababbaba
A jaka jest róznica wieku pomiędzy Wami?

Gość vbcoefbvo
ja 25 on 42

Gość zal ze kobiety sa takie
nie przejmuj sie zacofana Polska tutaj jeszcze wiele bulwersuje, a wiele malzenstw znalazlo swoje szczescie na zachodzie.

Gość fsdfs
mialas 15 lat a on 32 ??????????? jest pedofilem?

Gość fsdfs
kuraiko :)

Gość vbcoefbvo
odemnie sie mi znajomi odwrocili, wyjechalam z rodzicami do francji w wieku 10 lat, w wieku 15 poznalam mojego faceta do 19 roku zycia byla przyjazn, pozniej zwiazek, on jest czarnogocem z fr obywatelstwem, moi rodzice zaakceptowali to, zanomi nie, odwrcili zsie zostalo tylko 2 przyjaciol

Gość hscbjhf
Ja mam meza 48 letaniego a sama mam 42 i nie wyobrazam sobie aby byc w łozku z facetem 17 lat starszym,ja 42 a on by miał 59 :-) a fuj

Gość ijaija
A poznałas go we francji ?

Gość vbcoefbvo
nie generalizuje, ale poprostu z doswiadczenia, nie wszyscy polacy sa tacy ale niestety duza wiekszosc...

Gość vbcoefbvo
ta we francji :)

Gość a ja uważam
Brak szacunku autorki do kraju dobitnie wyraził się w napisaniu"Polaków" przez małe "p". Przypominam zatem "Polaków" a nie polaków. Po tym też poznaje się klasę, autorko.

Gość UWAGAUWAG
STARE PRYKI ATAKUJA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vbcoefbvo
moj wyglada na max 35 lat, wszystkie laski patrza na niego ciagle wrrrrr

Gość vbcoefbvo
podkreslam ze zwiazlaismy sie jak mialam 19 lat

Gość hscbjhf
No i co ,ze wyglada na mniej :-) ale jak bedzie miał 60 to juz nie bedzie az tak wyglada l,chyba ,ze operacje plastyczna kazdej czesci ciała zrobi :-)

nie rzucaj sie tak bo możesz jeszcze poronic, nikt ci nie zabrania, aby twoje dzieci miały ojca i dziadka w jednej osobie, i trochę się opanuj , bo ja jestem w wieku twojego męża i jestem dziadkiem, jak powinno byc w moim wieku.

Gość UWAGAUWAG
STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!!

Gość vbcoefbvo
nie rzucam sie, poprostu denerwuja mnie glupie komentarze, czemu facet w wieku 40 lat to dziadek, dziadkiem sie est w wieku lat 60-70, pozatym bylam z mlodzymi w moim wieku przed tym zwiazkiem , za dwudzieto parlolatkiami i sa to niedojrzale lomy ktore same nie wiedza czego chca od zycia...

Gość vbcoefbvo
do tego zyczylabym takiej sprawnosci fizycznej i seksualnej jaka ma moj mis bo nietore 20-30 latki do piet mu nie dorastaja... i do tego ma poukladnae w glowie

Gość UWAGAUWAG
STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI ATAKUJA!!! STARE PRYKI

Gość Harry Poryp
no znowu kolejna kosmopolitka Jest we Francji z jakims chłopiną i mysli ,że złapała Pana Boga za palec i może pisać na Polske co chce?

Gość vbcoefbvo
pisze niestety prawde,wiekszosc polakow zyje w glebokim komunizmie i pod paronatem kosciola, wszystko co inne co sie wyroznia jest skazane na ataki i nienawisc za granica jest inaczej... i niestety jest taka prawda o polakach

facet w wieku 40-50 bo taka jest kolej rzeczy, ze dzieci robi się w wieku jak się ma 20-30 lat, bo to jest świadome ojcostwo. Jeśli ten twój czarnogórec zrobi dzieciaka i nic go wiecej nie interesuje, to może nawet w wieku 70 lat być ojcem

a jeszcze jedno skad ty tyle wiesz o Polakach? w końcu siedzisz we francji od 15(?) nie wydaje mi sie zeby 10letnie dziecko az tak interesowało sie zyciem spolecznym?

Gość vbcoefbvo
bardzo przepraszam ale jest swietnym ojcem, ma 2 dzieci z pierwszego mauzenstwa, i wszycy sie bardzo kochamy i stanowmy switna ordzine!!! co do tego czy wiedzialam czego chce od zycia w wieku 19 lat to coz wiedzialam, a we francji jest inczej niz w polsce studia koncy sie juz w wieku 22 lat czsem nawet wczesniej. Swiadomy ojciec tot aki ktory potrafi utryzmac , wyksztalcic wychowac i obdarzyc miloscia dziecko, i taki jest wlasnie moj maz!

Gość vbcoefbvo
w polsce jestem 4 miesiace w roku wiec jednak cos wiem