Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea86

Jak doprowadzić go do orgazmu przez ubranie?

Polecane posty

Gość Orchidea86

Mam mały problem. Jestem z moim Miskiem już kilka miesięcy, jeszcze nie współżyjemy. Oboje mieszkamy z rodzicami, rodzeństwem i nie było jeszcze odpowiedniej okazji, żeby przeżyć nasz pierwszy wspólny raz (tzn. dla niego to będzie kolejny raz, dla mnie całkiem pierwszy). Poza tym nasz związek ma jeszcze bardzo krótki staż. Dlatego jak na razie ograniczamy się do pieszczot przez ubranie. I właśnie odnośnie takich pieszczot mam pytanie. Otóż mój ukochany potrafi mnie przez spodnie doprowadzić do orgazmu i chciałabym mu się jakoś odwzięczyć. Widzę, że jest mu ze mną dobrze, ale mam wrażenie, że takie pieszczoty podniecają go, ale nie doprowadzają go do wytrysku, a z tego co czytałam to może powodować u niego ból jąder. Nie chcę żeby go cos bolało. chcę dac mu jak najwięcej przyjemności. Drodzy Panowie, czy masowanie Waszego członka, albo ogólnie krocza przez spodnie jest dla Was przyjemne i może Was doprowadzić do orgazmu? Dziewczyny, czy potraficie w ten sposób doprowadzić Waszych mężczyzn do orgazmu? Prosze podpowiedzcie mi jak to robic, żeby sprawić mu jak najwięcej przyjemności. Uciskać?Ugniatać? Masować góra dół? Wiem, że te pytania moga się Wam wydać śmieszne, ale jestem niedoświadczona w tych sprawach i licze, że podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami i wiedzą na ten temat. Z góry dzięki

kochana..........jasne ze on moze tak dojsc ale tylko wtedy jak sam dawno tego nie robil. to nie jest takie mocne przezycie! poza tym..... moze sie to skonczyc spodniami calymi w spermie! nie lepiej mu poprostu mowiac brutalnie zrobic loda?

Gość Orchidea86
Chwileczke - Dzięki za radę, ale ja bym chciała zacząć jakoś tak mniej "brutalnie" ;) A spodnie... upierze się ;) Zresztą ja nie zamierzam poprzestać tylko na tym. Wiadomo, że to wszystko się będzie rozwijać i prędzej czy później wyskoczymy z ubranek. Ale tak na razie, z chwilowego braku lepszych warunków musimy się zadowolić tylko takimi pieszczotami. A jakoś trudno byłoby wytłumaczyć mojemu mlodszemu bratu co ja tam kombinuję z członkiem mojego ukochanego. A mój braciszek jest naprawdę źle wychowany i wchodzi bez pukania :/

Gość sialalalllll
najlepiej włóż rękę do jego spodni i chwyć go za penisa, wtedy to już naprawdę banalne doprowadzić do wytrysku:D pozdrawiam

wieczny prawiczek? odmawiasz sobie przyjemnosci ktora jest po to by umilac ludzkie zywoty! p.s: nie jestem rozpustnica! kozystam z zycia.... poprostu:) sex-to funkcja zyciowa taka jak jedzenie spanie tylko ze z duza doza przyjemnosci

Gość niech zalozy jakies inne spodn
ie niz jeansy...cos bardziej miekkiego wtedy lepiej go wyczujesz dotykiem

Gość faceetttt
zrób mu lodzika

Gość orchidea89
sialalalll, ale co robic po wlozeniu tej reki?

Gość gość
Tak wiem - czepiam sie, ale rażą mnie takie określenia przeokrutnie:oCo do tematu...rozepnij mu rozporek, chwyć człona i poruszaj góra dół....mocno ściskaj i poruszaj coraz szybciej...tak na bank dojdzie, a przez spodnie to wybacz....faceci potrzebuja z deka mocniejszych bodzców niż kobiety.......a spodnie w spermie to nic przyjemnego....w ogole z doopy pomysł

Gość gość
Nie:P Mówi na mnie Madzia, albo Potwór, albo Szczurek a ja na niego wiadome jak.....tylko cicho 😠

Gość Moniulkachhh
jak siedzi na tapczanie to usiądź na nim okrakiem całuj i wykonuj okrężne ruchy miednicą :P to go rozpali oj wierz mi :P

Gość muszalalala
Ojjj proste :)) Ja z moim facetem tez to praktykowalismy, bo caly czas ktos byl (chyba ze na ląke albo do lasu sie skoczylo to co innego :D ) ale w domu zawsze dotykalam przez spodnie jego penisa a potem wkladalam mu reke i robilam mu "dobrze" :DD albo czasem klad sie na mnie i wygladalo to jak bysmy sie bzykali przez ubrania, ale wtedy to trzeba, ze tak powiem - trenowac metody zeby on doszedl. w spodniach jego pen musi byc odpowiednio ulozony do gory, i ociera sie przez spodnie o moja małą :D w ten sposob nie zle do chodzi.. ale widze ze u ciebie bez pukania ludzie wchodza wiec tego nie radze :P ale najlepiej wsadzic raczke do spodni i dawaj :DD yeah! pozdrawiam :)

Gość loilool5456
ile trzeba ruszac w dol i w gore??

Gość filótek
Ja2, czy te doznania może zwiększyć ultradźwiękowy nawiżacz powietrza? Tylko taki mam w domu.

Gość niewazneeeee
powiem ci tak - wypnij tylek w ubraniu i udawajcie, że się ruchacie. mój tak nie raz dochodził na początku... :P weź jego ręce na swoje cycki, niech zobaczy jak ci lataja. orgazm murowany :D

Gość zapoznany
dokladnie tak jak nice_xxx_ mowi. lepiej zebys ty miała gumki bo on moze zapomniec albo bedzie sie wstydził kupic. ja na poczatku stosowałem peeting (masturbacja ja jej a ona mi) bardzo szybko obrocilo sie to w sex. tylko raz zrobiłem to w gumce i stwierdzam ze bez niej jest duzo duzo lepiej. ja mam na tyle dobrze ze moja dziewczyna mieszka w domku i mamy pełna prywatnosc. a nie mogłabys jakos brata przekupic ?? popruboj wszystkiego

Gość slodziutka197
mozliwe ze dwudziestotrzyletni facet "dochodzi" przez ubrania? mowi mi ze nie moze sie opanowac przy mnie... przed przyjazdem "robi to " sam w domu bo mowi ze inaczej by nie wytrzymal... tylko sie dotykalismy a on mial mokre spodnie...

Gość dzejmi
zastanawiam się... próbowałam doprowadzić mojego partnera do wytrysku kilkukrotnie ręką, nigdy mi się nie udało.. nie rozumiem dlaczego, mógłby mi ktoś pomóz?

Gość dzejmi
zastanawiam się... próbowałam doprowadzić mojego partnera do wytrysku kilkukrotnie ręką, nigdy mi się nie udało.. nie rozumiem dlaczego, mógłby mi ktoś pomóz?

Gość kociak *
hey.. np mojego chłopaka bardzo szybko można doprowadzić do orgazmu... najpierw kładę się obok niego,potem delikatnie całuję i jeżdżę językiem po szyi... w między czasie delikstnie mój palec wędruje nat tyłeczkiem,po czym wkładam całą rękę w majtki i ściskam całą dłonią jego pośladki .. strasznie go to podnieca... następnie kłade swoją rękę na jego penisa (oczywiście przez spodnie,bo tez nie mamy warunków) i ocieram w góre i w dół itak coraz szybciej .. potem on kładzie się na mnie i ma takie ruchy jak byśmy się bzykali ;p przy tym to ja i sama czasem dostaje orgazmu... ;D ale na niego to działa... ;) ________________________ albo jeszcze pocałuj delikatnie jego dolną lub górną wargę,potem złap dolną warge swoimi i ciągnij do siebie ... potem dawaj mu buziaczki i wkładaj na chwie język ale tak szybko żeby go nie złapał... podniecenie wzrośnie... ;) gdy będzie chciał cię pocałować to mu na to nie pozwól... ;) drocz się z nim... ;) mam nadzieje,że jakoś pomogłam.. pzdr;p

Gość no wlasnie jak to zrobic
Ja tez bym chciala przez ubranie mojego doprowadzic bo jestesmy na razie na etapie poznawania sie wiec nie wchodzi w gre nagosc :) ale zabawy jak najbardziej wiec piszcie jak mozna doprowadzic go przez spodnie?

Gość erotyk
przez spodnie.. hmm.. drocz się z nim.. :P lubimy to :D sam jeszcze tym sposobem nie doszedłem ale przykro mi jestem wymagający..:D usiądź na nim i zacznij kręcić miednicą po jego penisie.. (przez spodnie oczywiście) później całuj po szyi, możesz też pojeździć językiem po brzuchu..:D jakieś namiętne całusy z lekkim wydawaniem dźwięku (np. głośniej oddychaj, małe mruczenie) w tym momencie jest już napalony..:D wsadź rękę do spodni i chwyć jego penisa..:) pojeździj palcem po jego końcówce, później chwyć go całą ręką i możesz trochę ponaciągać..:D (to trochę wzmacnia podekscytowanie, ale nie musisz) na sam koniec jeździj ręką góra duł i tak coraz szybciej..:D na pewno dojdzie..:DD myślę że pomogłem..:D:D jak co to napisz jak poszło:D pozdrawiam i życzę miłej zabawy..:D:D:D

Zrobcie tak.. Niech on zalozy dresy albo jakies inne spodnie zeby mogl go latwo wystawic no i szybko schowac;p Ty zaloz spodniczke i stringi ktore latwo bedziesz mogla przesunac na bok (albo najlepiej w ogole ich nie zakladaj;) Polozcie sie na przeciwko, niech on wezmie go do reki i zacznie pocierac o twoja mala;D Jesli bedzie pocieral o twoja lechtaczke to chwila moment i dojdziesz;) To byl sposob jak mnie doprowadzic do orgazmu kiedy nie mielismy odpowiednich warunkow, ale moj chlopak tez doszedl;D wiec mamy obustronna przyjemnosc jak podczas stosunku;) jest to troche niebezpieczne wiec mozna zalozyc gumke- ekekt ten sam;D Sprawdza sie to tez podczas okresu- wystarczy zalozyc tampona;D;D

Gość yttes
osobiscie jestem przeciwko doprowadzaniu przez ubranie . Dlaczego? Sperma wytrysnie na spodnie albo inny element garderoby i trzeba bedzie to prać . Seks uprawiamy zawsze bez ubrania .

myśle że z tym ocieraniem sie to świetny pomysł.. kiedyś rozmawiałam z chłopakiem o tych sprawach..z zapytaniem jak sobie nieraz radził ...w jaki sposób robił sam sobie przyjemnośc... i najbardziej ekstremalna rzecz jaką usłysząłam to było t ze kładł sie twarza to łóżka i był ubrany. i ocierał sie o łóżko właśnie..a potem tylko biegł do łazienki zdjąc mokre gatki heheeee ... smieszne moze...ale "każdy orze jak może " XD