Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea86

Jak doprowadzić go do orgazmu przez ubranie?

Polecane posty

Heh no racja.. Kazdy facet jest inny i podniecaja go inne rzeczy;p Trzeba sprobowac roznych rzeczy i wybrac te najlepsza;D chociaz wazna jest tez roznorodnosc;D

tez tak kiedys robilem z elezalem na brzuchu i o kanape pocieralem i doszedlem nawet troche dluzej to zajmuje ni zjakbym reka sobie walil:) a co do eksperymentów to lubieprzed kamerka jak dziewczyna jakas nieznajoma patrzy i mowi jak mam si ebawi cnim

Izka a moze Ty si ewypowiesz ??:) jak lubisz go doprowadzac

Gość tulipan xxxx
proste na mojego faceta dzialaja czole slowke do tego wsadzenie reki w spodnie pocalunek z jezyczkiem chwile zabawy z loden i WIELKIE BUMM

Gość Aksiunia
Witam. Jak mój już nie mógł ściągałam skarpetki i przez spodnie nóżkami mu robiłam. Usiądźcie na przeciwko siebie i ruszaj mu najpierw paluszkami delikatnie a potem całymi nóżkami. Pomoże.

Gość mikul
Hmmmm co wam tu powiedziec...Zacząłem chodzic z dziewczyna i na poczatku nie było łatwo sie z nia przespac bo wiadomo przeciez ze nie jest to takie proste,ale pomalutku zaczeła na mnie wchodzic i ruszac bioderkami sprawiało Jej to przyjemnosc i zarazem samemu sobie... początki w ubrankach a pozniej juz w samych majteczkach... ojjj powiem wam że lonie było piękne:D:D:D...moim zdaniem dosc dobry sposób na początku a najlepszy gdy poprostu wezmiesz go do raczki i poruszaj góra i dół i bedzie tez gitarka,a jezeli twój chlopak sie szybko podnieca to zrób mu lodzika na szybko,niewierze ze nie macie nawet 10 min spokoju od brata:)pozdrawiam zycze sukcesów:)

Gość merkury
każdy facet chciałby żeby się tak kobieta odwdzięczyła, nie martw się o bóle, bedzie tym zachwycony, z drugiej strony jeśli jesteście dorosli to co za problem wynająć pokój w hotelu pobawić się na całego (bez jakiegoś pośpiechu oczywiście), jakaś wspólna kapiel, masażyk, pieszczoty języczkiem, wspólna masturbacja na początek, nawet bez finału wewnątrz na takiej pierwszej czy drugiej randce, macie czas i możecie go wykorzystać na takie poznawanie siebie

Gość merkury
chyba jest z kamienia że nie dochodzi jak mu masujesz pena, pewnie przed spotkaniem z Tobą sam sobie robi dobrze i dlatego (boi się o przedwczesny wytrysk)

Gość gość
tak ale muszą to buysc koniecznie spodnie skórzane!

Gość gość
Ja już kilka razy trysnąłem w swoje skórzane spodnie. Było ekstra!

Gość gość
Zdarza mi się od czasu do czasu robić zakupy tego typu przez serwis nocnezabawki.pl i jest okej. Wysyłkę robią ekspresowo i ją tak zabezpieczają, że nie widać skąd paczka przyszła ;) Dyskrecja na 100 procent. Mają sporo renomowanych wibratorów, które kosztują wyjątkowo mało.