Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

jestem jakas niedospana, jednak podniosła mnie na duchu wczorajsza pogoda- u mnie słoneczko i z 15 stopni ! Oby częściej taka pogoda. Za to teraz znó w bunkrze do 15.30 :( A jak tobie weekend minął?

ehh byłam u kosmetyczki w sobotę :-) a co se bedę załować - spać mi się chce straszliwie

ja też sama - ale jak już cosik robiła to mi zrobiła i brwi :P kapsułkę mi taką rozlewa na twarz i ultradzwiękami wprowadza - taka niebieska :P jak denaturat

wiesz - skóra milsza w dotyku taka nawilzona ale czy to kapsuła czy algi.. nie wiem wiez me fajna mam buzke

a droga taka przyjemność? Ja narazie mam postanowienie chodzić 2 razy w tyg. na siłownie...dodam, że postanowienie to mam od 2 tygodni ale jeszcze ani razu nie byłam :p

hmm droga za wszystko niecala 100 ale 35 zl dostałam z z pracy a resztę dołozyłam sobie sama :-) Ja chodzę 2 razy w tyg na aerobik i 3 x siłownia :-)

o cholera...to ja sie chyba też musze zmobilizować!! Za 3 tygodnie ide robić sobie kurs instruktora aerobiku i nie chce tam zemdleć po 5 minutach;)

eh, ja chodzę ale kondycja nadal fatalna - 2 miesiace dopiero :P ale sie staram :-)

a ja znowu mam pełno roboty. od miesięcy proszę kolesia o fakturę korygującą a on mi wysyła duplikat.... ręce mi opadają:/

uczyłam się angielskiego - mam klasówkę :-) idę na 9 i wrócę po 11 :-) potem druga kawusia :-) szefa nie ma wiec luzy dzis znowu

penumbra - z ludźmi jak z wariatami - mam to samo ;-) szkoda gadać :-) oni nie słuchają bo myślą że wszytsko wiedzą ehhh