Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

ale żeśmy zapisały karteluszek :P dzwonila przed chwilą pani sekretarak i kazala mi natychmiast isc do mojego szefa zeby do niej zadzwonił... bo ona sie nie umie dodzwonic bo jest zajęte - mówie mu że Pani Prezes dzwoniła i sie usmiał....

a ja dzisiaj z ręką na sercu i całą szczerością na jaką mnie stać oświadczam, że się dzisiaj obijam:) ale za to w poniedziałek.... aaa, nie myślę jeszcze o poniedziałku ;)

ja jutro doprowadzam mieszkanie do jakiejś normy ;) a w niedziele słodkie lenistwo...

jestem nie miałąm neta przez chwile - do piwnicy nie dochodzi...a plany hmmm jak Wy

ja się zbieram - idę na poczestunek z okazji dnia kobiet i dostaniemy talon za 30 zł do kosmetyczki zawsze to jakis masaz czy coś.. albo sobie doloze do czyszczenia... dziekuję za milusie towarzystwko :-) 3majcie się dziewczyny pozdrawiam

Ja jeszcze 2h, praca biurowa mnie ogranicza- ale co zrobić, taka konieczność tymczasowa, zacznie sie sezon zmykam stąd. wyzysk polski

mnie w zasadzie już też. ale widzę że też nie należysz do typu: na śniadanie mam sok marchwiowy;)

:) u mnie w poprzedniej pracy dziewczyny zawsze albo soczki, przeciery albo jakies wasy jadly. ja bym przecież z głodu umarła. ja miałam dzisiaj 4 bułki z sałatą i serkiem ze szczypiorkiem i czosnkiem (już nie pracuję bezpośrednio z klientami, więc mogę sobie pozwolić), banana, jabłko i zupkę hińską...

ja tez powoli zamykam interes, nareszcie!!!!!! wyjde 10 minut wczesniej to sie nic nie stanie. Do szybkiego usłyszenia i miłego weekendu!!!! Ja tu sie jeszcze jutro bede męczyć:( 🖐️