Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RRuuddii

szczyt głupoty?

Polecane posty

właśnie widziałam przez okno jak mamusia \"wysadza\" swoją córkę na trawniku..! ROZUMIEM....dziecku chciało się siusiu...z dzieckiem nie wygrasz jak chce siusiu...nie wszędzie pozwolą się załatwić...(mówię o sklepach kawiarniach) ale jest minus na dworze:/ no ja raczej tak bym nie zrobiła- aaaa obok na podwórku jest szalet - czysty zadbany...1zł. kosztuje siusiu. Pipa chciała zaoszczędzić i dziecko przeziębić:/

Gość lena33
wiesz co sama glupia jestes,zamiast zajac sie czyms powaznym to siedzisz na cafe i plotkujesz o glupotach,malo to ciekawe wiesz

hihi, tylko jak dziecko jest małe, to przeważnie woła w ostatniej chwili... ostatnio widziałam, jak taki maluszek siusiał praktycznie przy wejściu do Lidla.. :D a matka go opieprzała, że woła na ostatnią chwilę

heh mnie to tez przerazalo , wysadzanie jak jest zimno ale teraz sama wiem jak to jest moj czasami tez wola na ostatnia chwile ;)

Gość bzibza buzu
Mój ostatnio sikał przed wejściem do spożywczaka. Co miałam zrobić jak zawołał w ostatniej chwili szukać szaletu? żałosne

lena.... głupia to nie jestem- nie obrażaj mnie:/ nie zajmuję się głupotami i plotkami... na kafe siedzę tak jak Ty;) tylko ja jeszcze obiadek gotuję:P A chciałam się zapytać co Mądre koleżanki mają do powiedzenia...a nie ty:P no ja na miejscu tej mamy poszłabym zrobić siusiu do kibelka obok:P ale jak tu jedna z koleżanek napomniała...fakt dzieci wołają w ostatniej chwili. tylko tak zimno na dworze:(

Gość lena33
niema to jak glupie baby gadaja o glupotach

heh no powiem Ci ze wcale nie jest latwiej bo na poczatku zalatwiaja sie w tej samej pozycji co dziewczynki :-D

eh, wszyscy to przeżyli ;) myślisz, że nas matki gdzie wysadzały? :D nawet pewno nie wiemy, ile razy tyłkiem gołym świeciłysmy w śniegu w taką pogodę to nie tak źle, gorzej jak jest -20

Gość fluorescent2
zajmij sie swoją dupa a nie zajmuj sie innymi.idealna baba sie znalazła.

Rudi mnie to przeraza zalatwianie na dworzu, ale kurcza czasami nie ma wyjscia jak miala kibel pod nosem to mogla tam isc -fakt ale moze bylo juz tak kryzysowo ze nie zdazylaby zaplacic, rozebrac dziecka itp ;) ja az sie boje kiedy zrobi sie cieplej i na miasto pojdziemy bez pampka, bo poki co tylko w domu z niego nie korzystamy

Gość lena33
wiesz co rudi siedzisz w oknie jak ta stara kura domowa,i pierdolisz glupoty,jase ze niema tematu

no mój już na nocniku nawet trzyma siusiaka, mówi, że tak jak tatuś :D ale na dwór ubieram mu pieluche na takie niespodziewane wypadki nie mam ochoty wracać do domu z mokrymi gaciami w torbie, zanim wyplączę mu siusiaka z tych wszystkich zimowych galotów

po prostu szkoda mi się dziecka zrobiło (dziewczynka) bo zimno:/ boshe... jakie oburzenie:(

lena33 ----> jak się wstydzisz przyznać ,że to Ty to powiedz,że to ja:/

Jezu dziewczyny coście takie nerwowe? normalnie się dziewczyna zapytała jak nie ma dzieci to nie jest w temacie mnie jakieś 5 lat temu tez by to pewno wkurzało bo po starszej już zapomniałam a małego jeszcze nie było :) punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D

Gość lena33
ty rudi jaka ty nowoczesna,jakie slownictwo boshe,co to wogole ma znaczyc,myslisz ze jestes jakas super czy co??Obgadujesz co w oknie odjrzalas no zalosne:):)

Autorka ma rację! mnie denerwują te dzieci wysadzane centralnie pod moim oknem i balkonem. Jest plac zabaw i z tego placu zabaw mamusie ciągną te dzieci pod balkony i mówią że tu mogą się załatwić. I nie tylko siusiają..... A blok jest obok placu, 3 kroki mają. To nie jest wina dziecka tylko rodziców że tak je wychowują. Od sikania jest kibel i nocnik, a nie miejski trawnik. Opieprzam regularnie matki sikające dzieckiem pod moim oknem.

nie no mam dzieci....dziecko, ale małe jeszcze w pampersach. wcale super nie jestem ale Ty pewnie tak:D wiesz co?? nie pisz już bo temat zaśmiecasz- jak masz pisać ,że jestem taka czy owaka to nie pisz wcale i spadaj z tego tematu:) zapytałam się i miłe koleżanki odpowiedziały:) Ciebie o zdanie nie prosiłam:P a teraz idę przebrać pampersa córce:)

Gość lena33
zalozylas topic zeby ci wszycy klaskali i bravo krzyczeli czy co??Kazdy ma cie teraz poglowce tu glaskac?ßTy jaka ty zalosna jestes ze hej

boshe....napisałam ja. zbyt szybko bo chciałam napisać boże... no ale widzisz, mądrzejsza wyszukała i się przyczepiła;) na takich też nie ma rady;) Cleeo, dziękuję;)

nie oczekuję braw i głaskania po głowie! za to Ty widzę szukasz sensacji;) to Ty jesteś żałosna nie ja!! p.s....myślisz,że jak pójdę się wysikać pod Twoje okno, bądź zostawię pampersa dziecka (bo moje jeszcze w pampersy robi) to będziesz zadowolona;>??:)

p.s....lena33...urodzisz zobaczysz;) w tych Niemczech to ci się w główce poprzestawiało:D na razie widzę u Ciebie burzę hormonów;)

Cisza! Nie ma co na siebie krzyczeć :D To fakt z dzieckiem się nie wygra :) Lepiej wysadzić pod drzewkiem niż ma być cały mokry. Ja jak wychodze na spacer w paskudną pogode to zakładam jeszcze pampersa by nie przewiało.

No i dobrze;) lepiej mieć pampersa niż przeziębić dziecko;) o to mi chodziło. chyba byłoby lepiej iść do kibelka, założyć pampersa niż później walczyć z przeziębionym pęcherzem u dziecka!!! no ale pani lena33 wie lepiej:D