Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę Żyć Dalej

Będe młodą samotną mamą...Ale nie smuce się, ciesze

Polecane posty

Gość pannę z dzieckiem weźmie
tylko niepłodny, a poza tym kto, jak będzie forsiasta to na kasę poleci, no i jakiś zdesperowany zakochany

Gość szybkozleci
ja tez urodzilam corke jak mialam 19 lat :) coreczka ma teraz 8 ;) a ja jestem super szczesliwa ze ja mam...nie wyobrazam sobie teraz miec dziecka...mam dobra prace...w zyciu mi sie ulozylo...nie mam zamiaru powracac do pieluch.... :) dziewczyn rodzce jak jestescie mlode ! mowie wam! ;)

Gość GAGAqqqqqqq
z tym że ona nie jest już dzieckiem. piszecie bzdury, jakby dziewczyna miała 12 lat. jest młoda, ale bez przesady!! "mam to gdzieś" z kim byś Ty się związał, to Twoja sprawa. może to i lepiej dla kobiet z dziećmi heheeh w życiu układa się różnie, dlatego fakt bycia samotnym rodzicem nie świadczy tak na prawdę o niczym, więc sugerowanie się tym faktem przy doborze partnera jest dość infantylny i nie wskazuje raczej na to, że nie chcesz kobiet o danym podejściu do życia, ale że Ty masz określone.....

Gość mam to gdzies
GAGAqqqqqqq ale dlaczego wy naskakujecie na facetów którzy takiej dziewczyny niechcą ????

Gość 19 lat to nie takie dziecko
:-o Ważne że urodzi a nie usunie jak inne szmaty,które boją się odpowiedzialności :-o Wiek nie gra roli,to zależy od tego czy jest się odpowiedzialnym. Oczywiście krytykują idiotki które rodzinę postawiły na końcu i urodziły po trzydziestce :-0

Gość GAGAqqqqqqq
A kto naskakuje?? ja mam gdzieś kogo jacy faceci chcą. Ale już mnie trochę irytuje jak "tacy faceci" głoszą swoje racje jako poglądy ogółu, a nie każdy facet ma takie płytkie podejście

Gość suczki sie puszczały
jest puszczalska szmata i tyle

suczki sie puszcaja a potem maja dzieci co wy ludzie piszecie do cholery!!!dziewczyna byla rok z chlopakiem to nie miala prawa uprawiac z nim sexu?suka to ta ktora daje na pierwszysm spotkaniu i to nie jednemu tylko kazdemu kto sie napatoczy...

Gość a nie boisz się
Przede wszystkim niedojrzałe jest zajście w ciążę przed ukończeniem szkoły i chociażby zdaniem matury. Świadczy to nie tylko o infantylizmie takiej dziewczyny, ale przede wszystkim o jej głupocie.

Gość mam to gdzies
ja nie jestem płytki acha oki jestem płytki bo niechce panny z dzieckiem :O

Gość szybkozleci
19 lat to nie takie dziecko dokladnie ! moja kuzynka ma 34 i nie ma dziecka ..a wszystko przez kariere //facet ja zostawil i zostala sama jak palec...dla mnie to jest tragedia...ja jak bed w jej wieku to moaj corka bedzie miala 15 latek ;) a ja dalej bede w sumie mloda kobietka.... i dopiero bede kozystac z zycia a nie pakowac sie w pieluchy ;)

gowniara powinna sie uczyc a nie seksem zajmowac,dobrze jej tak,niech teraz siedzi w pieluchach. Wszystkie,ktore zaszly jako nastolaty oczywiscie beda mowic jak to dobrze rodzic w mlodym wieku,ze na pewno skonczy szkole,studia, zrobi kariere,zwiedzi swiat,ale prawda jest taka,ze przegrala zycie na wlasne zyczenie,tak samo zresztą jak i one

szybkozleci- wpierw moze zrob maturę,bo po poziomie Twojej ortografii wnoskuję, ze z edukacją u ciebie kiepsko. No tak,latwiej bachora zrobic,niz mature, hahahahahahahaha

a nie boisz się skad wiesz ze jest nieodpowiedzialna.to ze jest w ciazy nie znaczy ze kochala sie bez zabezpieczeniaprzeciez jest wilee mozliwosci zajscia w ciaze zabezpieczajac sie.I to ze teraz chce wychowywac dziecko i nie zalamuje sie swiadczy tylko i wylacznie o jej odpowiedzialnosci!!!

Gość GAGAqqqqqqq
"a nie boisz się" ona nie kazała się oceniać, nie pisała że jest mądra czy głupia.nie każe Ci oceniać jej inteligencji i nie o tym jest temat. z resztą zabezpieczała sie. a puszczają się i zachodzą w ciąże kobiety w każdym wieku. ona sie akurat nie puszczała, bo seks uprawiała ze swoim partnerem, a nie przygodnym znajomkiem

Gość a nie boisz się
do szybkozleci, pogadamy jak zostaniesz babką w wieku tych 34 lat :-P Niedaleko pada jabłko od jabłoni - a jak córkę dobrze przyuczysz do ...

Gość GAGAqqqqqqq
płytkie jest ocenianie człwieka po tym czy jest samotnym rodzicem :-O

a nie boisz sie --- racja ! :)

A nie boisz się - Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ,ale dawniej kobiety zachodziły w ciąże w wieku 16-18 lat co było uznawane za całkiem normalne i wcale nie rodziły chorych dzieci. A autorka ma lat 19 i dzieckiem nie jest, co można zauważyć widząc jej dojrzałe podejście.

Gość szybkozleci
suczki sie puszczały nie sprawdzam ortrafi jak pisze na necie ;) dziecko drogie

a nie boisz się zachowujesz sie jak stara przemadrzala baba ktora nie dostala od zycia tego co chciala i sie wyzywa na innych. Ktos Ci kazal ja oceniać?Nie!!!! wiec spierdalaj za przeproszeniem!!! i na przyszlosc-najpierw ocen siebie i popatrz na siebie a nie jezdzij po kim popadnie.jesli sprawia Ci to frajde to pojezdzij po swoim partnerze choc watpie w to ze go masz kto by chcial takiego przyczlapa jak Ty!!!!!:P

Gość GAGAqqqqqqq
uważacie, że posiadanie dziecka wyklucza zdobycie wykształcenia i dobrej pracy?

Gość mam to gdzies
nie ale z szukaniem partnera już trudniej :)

Gość szybkozleci
do szybkozleci, pogadamy jak zostaniesz babką w wieku tych 34 lat smieszne :)

Gość GAGAqqqqqqq
nie wiem, na czym opierasz Twoje twierdzenie? ok, Ty takie kobiety wykluczasz z grona potencjalnych partnerek. ale Ty to Ty a nie ogół. Jest wielu facetów, którzy przy doborze partnerki kierują się innymi wytycznymi i jeśli kobieta je spełnia, to fakt posiadania dziecka nie stanowi przeszkody. ja akurat znam wiele takich przypadków.

valentino-obronca vel alfons suczek ;)

Normalnie czytam i oczom nie wierze! Skad w was do cholery tyle nienawisci, zawisci, zlosci i zolci?? Dziewczyna pisze wyraznie, ze sie zabezpieczala, ze byla w zwiazku rok, a wy tak na nie najezdzacie? Jak smiesz jedna z druga tak o niej pisac! Nie wam ja oceniac, rozumiecie? NIE WAM! Cieszcie sie, ze wy jestescie chodzacymi idealami, ktorym zawsze wszystko wedlug planu wychodzi! Normalnie brak slow na takie chamskie odzywki i kretynizmy jakie tu niektorzy wypisuja! I oczywiscie wszyscy pisza pod pomaranczowymi nikami, bo tchorze nawet boja sie przyznac do wypisywania takich extremalnych idiotyzmow! Do autorki - powiem krotko: olej te debilne komentarze ludzi, ktorzy z nudow i frustracji nie maja co robic i tylko szukaja momentu i okazji zeby wyladowac swoja zawisc. Ja wierze, ze dasz sobie rade, rodzice ci pomoga i wszystko bedzie dobrze. I wierze, ze czeka na ciebie ten jedyny, ktory bedzie kochal i ciebie i dziecko. Moja siostra miala podobna sytuacje, takze wiem, ze przyjdzie moment, kiedy znajdzie sie ten ktos, z kim ulozysz sobie szczesliwe zycie. Zycze ci z calego serca powodzenia i wiem, ze bedzie dobrze. Jestes dojrzala emocjonalnie i poradzisz sobie i nie pozwol wmowic sobie tym zawistym ludziom, ze jest inaczej. Zycze Tobie i malenstwu zdrowka i zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli. Powodzenia i mowie ci, nie sluchaj tych zawistych potworow ;) tu na forum czy gdzie indzje. Badz szczesliwa.

Gość nie rozumiem was
Ja urodziłam dziecko w wieku 19 lat,szkołę skończyłam,maturę zdałam bardzo dobrze i studia też bez problemu skończyłam. Wyszłam za mąż (oczywiście za ojca dziecka) zaraz po urodzeniu a teraz jestem szczęśliwą matką z dwójką dzieci,wspaniałym mężem i dobrą pracą. Według Was przegrałam życie??? Moim zdaniem nie bo moje życie świetnie się ułożyło i niczego nie żałuję.

Gość GAGAqqqqqqq
"suczki"?? "puszczały" ??? zdefiniuj te pojęcia proszę, bo chyba znam ich inne znaczenie

Gość szybkozleci
"uważacie, że posiadanie dziecka wyklucza zdobycie wykształcenia i dobrej pracy?" ograniczeni umyslowo ludzie tak tylko mysla ;) lub mlode gowniary ktore zycia nie znaja ;) a po za tym ja mam 28 lat i jakos nie czuje ze zmarnowalam swoja mlodosc na wychowywanie corki bo przciez dalej jestem mloda ;) ale jak dla was 28 letnia kobieta to stara baabcia to sorry ale cos musicie miec z glowkami;)