Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę Żyć Dalej

Będe młodą samotną mamą...Ale nie smuce się, ciesze

Polecane posty

JAK BY MI FACET KAZAL USUNAC CIAZE TO BYM GO SAMA USUNELA SKURWYSYNA JEDNEGO PRZEPRASZAM ZA OKRESLENIE ALE WKURZAJA MNIE TACY FACECI.JELI PRZYJEMNOSC TO STOJA W PIERWSZEJ KOLEJCE ALE JAK JUZ CHODZI O ODPOWIEDZIALNOSC TO CHOWAJA SIE JAK MYSZKI W SWOICH NORKACH.

Gość Chcę Żyć Dalej
walentino; Ehhhh szkoda słów na takich facetów.. to po prostu pech...

ALE NIE MASZ SIE CO OBWINIAC BYLO MINELO TERAZ TRZEBA ZYC CHWILA.PRZEPRASZAM ZA PYTANIE DLUGO BYLISCIE ZE SOBA?

Gość Chcę Żyć Dalej
Nie obwiniam się. Na początku moze tak było,ale teraz juz nie. Jest we mnie tylko radość:) Bylismy ze sobą rok .

to przykro ze po roku okazalo sie jakim jest draniem... a jesli chodzi o plec dzidziusia wolalabys chlopca czy dziewczynke?:)

Gość Chcę Żyć Dalej
Dziś miałabym szesnaście lat tyle co ty wtedy mamo dziś cieszyłby mnie ten świat i przeżyłabym to samo mamo nie chciałam umierać dlaczego mnie nie kochałaś,nie miałaś prawa mi życia odbierać chociaż mi je dałaś Mamo, mamo, mamusiu ty byłaś piękną dziewczyną a on był pięknym chłopakiem ja niepotrzebną kruszyną rzuconym w złe gniazdo ptakiem ty miałaś włosy z obrączek jego trzymałaś za ręce moich nie chciałaś rączek nie trzeba było Ci więcej Dzieci się boją zastrzyków cyganek i kominiarzy ja bardzo się boję śmietników tam leżą szczątki mej twarzy dzieci chcą tulić lalki ja do ziemi się tule ktoś wrzucił do umywalki me ciało ciepłe i miękkie Myślisz aniołka masz w niebie a nawet mnie nie ochrzściłaś nie będe się modlić za ciebie bo na to nie zasłużyłaś Boże zawsze jak to czytam to płacze... Wszystkie dziewczyny,kobiety ,które chcą zabić swoje maleństwa niech to przeczytają...Albo najlepiej niech posluchają tego utworu.

Chcę Żyć Dalej - wiesz co ci powiem?ze jestes slangowo mowiac ZAJEBISTA osoba!bardzo dojrzala zrownowazona po prostu super.Zaimponowalas mi mi tym ze mimo tak mlodego wieku madrze piszesz a niestety nie o wszystkich 19l moge tak powiedziec.Zycze ci bardzo bardzo duzo szczescia pociechy z malenstwa i spotkania faceta ktory na prawde pokocha ciebie i twoje dziecko:):):)

Gość Chcę Żyć Dalej
Wiesz dla mnie obojętna płeć,aby dzidzia było zdrowa:)

Gość Chcę Żyć Dalej
mantodea nawet nie wiesz jak bardzo mi miło... Ciesze się ,ze są ludzie którzy myślą tak jak ja! Chciałabym aby kazda młoda dziewczyna i nie tylko rodziła swoje dziecko! Bo to jest najpiękniejsze ..no kurcze.

Gość no autorko to żeś
walnęła z grubej rury. Lepiej powiedz w którym szpitalu zostawisz dzidziusia, albo podrzucisz w okienku u zakonnic.

wiesz zaczynam Ci zazdroscic naprawde:) bede za Ciebie trzymala kciuki i za Twoja kruszyne:)

no autorko to żeś-spierdalaj stad za przeproszeniem.jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz skad wiessz ze tak zrobi skoro pisze inaczej!!!!moze ty tak bys zrobila ale nie wypowiadaj sie za kogos!!!

Gość no autorko to żeś
bo ci żyłka pęknie

aż się popłakałam przy tym wierszu.. i wiesz powiem Ci że jeśli wytrwasz w tym wszystkim co mówisz to bedziesz zajebistą mamą i na pewno znajdziesz faceta który was pokocha..mam nadzieję że dla nas też sie ktoś znajdzie ;-)

Gość Chcę Żyć Dalej
no autorko to żeś---- żałosne....:( Jeśli masz pisac takie bzdury i straszne rzeczy,to lepiej prosze Cię nie pisz wcale...

Chcę Żyć Dalej nie przejmoj sie niektorych ludzi wkurza ze ktos moze byc szczesliwszy od nich...

Gość Chcę Żyć Dalej
Panna Klara: Tak,ten wiersz jest naprawdę piękny...i tak smutny... Ale prawdziwy niestety... ;/ Uwierz mi kochana obie napotkamy na swych drogach wspaniałych mężczyzn! Uda Nam się:)

Gość der Hengst
ha ha ha ale wzruszający wierszyk....... aż się popłakałem. Ale jestes infantylna autorko, po roku znajomosci dać sie zapłodnić ...... Za co utrzymasz potomka? mamusia je wychowa? nic dziwnego że facet nie chce Cie znać

Gość no autorko to żeś
przeczytaj dokładnie co ta gówniara piszę i się wściakaj , bo jeśli ktoś sie cieszy że bedzie samotną matka ........

Gość Chcę Żyć Dalej
walentino; ehhhh.....az czasami przykro....

Gość ale o alimenty to powinnas
go podac chocby dla zasady i dla dziecka. byc moze jestes majetna, ale on powinien miec nauczke i placic.

chyba lepiej zeby sama wychowywala dziecko niz z takim palantem.jak ktos chce to sobie poradzi. ludzie dlaczego wy tacy jestescie,dlaczego na kazdym kroku kogos jedziecie zastanowcie sie czasem.... :/

Gość Chcę Żyć Dalej
był tchórzem wiec odszedł... Ja za nim biec nie będe... Tak rodzice mi pomogą finansowo ,czy to dziwne? Nie ciesze sie że będe samotną matką, tylko ciesze sie ze będe miala dziecko! Tak ciezko to zrozumiec? Ze mam 19 lat to nie znaczy ze mam błoto w głowie...

Gość no autorko to żeś
niestety masz nie tylko błoto, ale także na g...

dla mnie gowniaram,i sa laski ktore uwuwaja dziecko bo jak zrobic sobie przyjemnosc to wiedza a jak wychowac to juz nie maja pojecia.boja sie i uciekaja sie do najprostszego dla nich rozwiazania. osoba ktora mimo mlodego wiel\ku i to na dodatek sama bez partnera decyduje sie urodzic i wychowac dziecko jest naprawde odwazna i wartosciowa osoba bo nie jedna na twoim miejscu by sie poddala.

Gość Chcę Żyć Dalej
Kochane ja będe za jakiś czas :) Bo teraz lece na obiad i na spacerek,bo dzisiaj tak fajnie ciepło. Pozdrowionka dla Was:* walentino,panna Klara i cała reszta cudownych osóbek:*

Gość sisisi
o mature sie nie boj, w ciazy kobieta uczy sie bardzo szybko, swietnie przyswaja wiedze. moja kolzeanka byla w ciazy w czasie sesji i wszytsko zdala na 5. mowila ze nigdy tak szybko jej nie wchodzilo :) powodzenia i gratuluje cudownych rodzicow. moi tez tacy sa. wiem, mimo ze jeszcze nie stali w takiej trudnej syt.

no autorko to żeś - osadzasz dziewczyne bo sama bys tak zrobila.Zal ci dupe sciska wstretna jedzo ze autorka mysli kategoriami do ktorych ty nigdy w zyciu nie dorosnies.Zgorzchniala stara zapuszczona krowo!:(