Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę Żyć Dalej

Będe młodą samotną mamą...Ale nie smuce się, ciesze

Polecane posty

Gość GAGAqqqqqqq
zastanawiam sie, po co niektórzy chcą na siłę zdołować tą dziewczynę? wmówić jej że przegrała życie? załamać? PO CO?????? cholernie musicie być rozczarowani życiem. mi też zdarza się komuś dogryzać, ale tylko wtedy, kiedy sama jestem wkurzona na życie . taka forma wyładowania. Ale czy to potrzebne??

Gość Bo przegrała życie
i niech inne chętne pójść jej śladem o tym wiedzą.

Gość suczki sie puszczały
ja tylko wyrazam swoją opinię-dla rownowagi po wypowiedziach dziuni,ktore podziwiaja autorkę.

Gość GAGAqqqqqqq
jej podejście do życia ( a nie fakt zajścia w ciążę ) zasługuje na podziw, bo wielu jest ludzi, których problemy tego pokroju załamują i odbierają energię. Ona próbuje zachować optymizm mimo ciężkiej sytuacji - i dobrze! czasu nie wróci..

mogla wyskrobac

GAGAqqqqqqq lepiej nie dyskutowac z takimi jak oni.i tak wiedza lepiej szkoda tylko nerwu i czasu na takich pustakow ktorzy niby sa tacy madrzy i odpowiedzialni i na pewno nigdy w zyciu nie popelnili blędu:/

Gość za przypomnienie Gumy BIG CYCa
👄 👄 🌻 👄 👄

Gość GAGAqqqqqqq
suczki sie puszczały burzysz się, jakby to był Twój problem. Widocznie nie mogła, każdy ma swoje sumienie - jej nie pozwalało i to JEJ sprawa. zapędzasz siez tym wygłaszaniem swoich poglądów..

szczerze-w dupie mam te maloletnie mamuski.Trzeba było na biologii uwazac:) wcale im nie wspolczuje

Gość GAGAqqqqqqq
i brawo!!!!!! przecież tu nikt Cię ani o oklaski ani o współczucie nie prosił :-D

Gość tylko niech nie wyciąga ręki
po zasiłek z opieki społecznej z moich podatków

Gość kolorowa***
Chyba Ci Autorko zazdroszczą :D Komu by się chciało tyle jadu bezinteresownie wylewać ;) Łatwo nie bedzie, trzymaj sie dzielnie Dziecko wszystko wynagradza

Gość wynagradza wszystko
zachodząc w ciążę nieukończywszy szkoły czego i autorce tego topiku życzymy w przyszłości

Gość GAGAqqqqqqq
tylko niech nie wyciąga ręki po zasiłek z opieki społecznej z moich podatków z Twoich i z jej rodziców. i dziadków :-P także czemu nie???

Gość GAGAqqqqqqq
a co dziecko przeszkadza w ukończeniu szkoły??? z autopsji wiem, że nic :-P

Gość Chcę Żyć Dalej
Witam Was kochane. Nie było mnie tak długo , bo musiałam się przespać ,chyba dzidzia chciała sobie polulać :) Tak nagle złapało mnie silne zmęczenie.... Przeczytałam wszystkie wpisy , które były dodane pod moją nieobecność...Szczerze mówiąc trochę mnie zamurowało...ehhh. Ale nie przejmuje się!:) Chce tylko cos napisać: "Czy ja chcialam zajsc w ciaze w maturalnej 4 klasie LH."? "Czy to moja wina ,ze antykoncepcja zawiodła?" "Czy tylko siebie mam za to winić?" "Czy to zle ze mam wspanialych rodziców?" Zaszłam w ciąże stało się, będe miala dziecko. Ciesze sie najbardziej na swiecie!!! :) I nikt mi tej radosci i pozytywnych mysli nie zabierze, nie zniszczy!:) Pozdrawiam serdecznie!

tak trzymaj chcę życ dalej..nie przejmuj sie tymi durnymi komentarzami pomarańczek :-) i ciesz się dzieciątkiem w sobie..no i dbaj o nie i o siebie :-) pozdrawiam

Gość autorko jesteś boska

Gość boska beztroska
"Czy tylko siebie mam za to winić?" ----->> Nie, najbardziej winni są twoi rodzice, ze cię tak źle wychowali. I ponoszą właśnie za to karę.

Niektóre to mają posrane w tych głowach!!!!! (chodzi mi o wulgarne wpisy!).Myślicie że jesteście lepsze? ciekawe z której strony? :P innego slownictwa nie znacie jak ,,wyruchaly\" , ,,suka\" itd. Znalazły się dewotki ktore cnote straciły przed 15-stką a pouczają inne.Żenujące to!.

Gość faceet39
moja żonka też miała 19 lat jak urodziła naszą pierwszą córę dobrze, że ten gn.ój Cię zostawił w spokoju, bo jak ma takie podejście do kobiety: "usuń", to nie jest facetem tylko zwykłym padalcem! Nie wychowałby dziecka, bo niemożliwe jest dobre wychowanie dziecka przez takiego wała.

Gość Chcę Żyć Dalej
Dzień Dobry:) Ciekawe czy ktoś tu jest:) Ale dzisiaj miałam mdłości ...pierwszy raz....Ale to raczej normalne. Pozdrawiam.

Gość a oto streszczenia
Cześć :) Jestem "troszkę" starsza (26 lat), no i też jestem w ciąży, już 37. tc. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, nie daj się! Nosisz w sobie maleńki-wielki cud. Pozdrawiam ciepło.

Gość GAGAqqqqqqq
boska beztroska "Czy tylko siebie mam za to winić?" ----->> Nie, najbardziej winni są twoi rodzice, ze cię tak źle wychowali. I ponoszą właśnie za to karę. MOIM ZDANIEM WYCHOWALI Ją BARDZO dobrze skoro ma takie dojrzałe podejście oraz pamiętała o zabezpieczeniu, kochała się ze swoim chłopakiem a nie znajomym z dyskoteki. A to, że seks uprawiała w wieku lat 19 to nie przejaw patologii tylko codzienność i aż dziw bierze, że niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy... najlepiej żyć w błogiej nieświadomości, co?? czy o osobie, która jest w identycznej sytuacji co autorka a ma 5 czy 10 lat więcej też powiesz, że rodzice ją źle wychowali??

Gość TAK TO PATOLOGIA
Tak, dziecko, które samo jeszcze chodzi do szkoły (do szkoły podkreślam, a nie na studia) i nie jest w stanie w jakikolwiek sposób zapewnić samodzielnie (lub z partnerem) utrzymania ewentualnemu własnemu dziecku, takie dziecko szkolne uprawiające seks, a co gorsze jeszcze zachodzące w ciążę TO GŁĘBOKA PATOLOGIA. PATOLOGIA

Gość masz sie z czego cieszyc
19 lat , samotna i urodzisz bękarta, którego ojciec nie chciał. ciesz sie ze masz rodziców bo byś zdechła z głodu mała szmato. Bzykać sie chciałaś, ale o konsekwencjach nie myslałas bo mózg masz za mały.