Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

pomysły na prezenty wielkanocne

Polecane posty

witam, proponuje wpisywać tu propozycje na prezenty wielkanocne, taki temat się przyda bo święta tuż tuż ;) ja osobiście szukam prezentu dla chłopaka (21lat) i chyba kupię mu jakąś fajną koszulke, ale waham się między kratką a paskami:P a Wy jakie macie pomysły? :)

Gość olaolaolalola
ja mojemu kupie zegarek, na allegro poszukam jakiś do 100zł mam nadzieje że kupie jakiś porządny:)

Gość ja mojej kobiecie
zamierzam sprezentować sexxxxowną bielizne mrrrrrrau....:D

Gość ja mojej kobiecie
może znacie jakieś fajne marki bielizny? zorientowałem sie właśnie że nie znam jej rozmiaru majtek...;) wiem że stanik ma A 70, ale majtki... hhmmmm raczej malutką ma pupe:P

ja mojej kobiecie- polecam Ci Samante, Kinge i Calzedonie a z tańszych to Reserved ma extra bielizne moim zdaniem. Z tego co piszesz wynika że Twoja dziewczyna ma eSke;) albo nawet XS spróbuj ją spytać jakoś sprytnie;) pozdro🌻

Gość ja mojej kobiecie
nie znam tych sklepów- jedynie reserwed znam mieszkam w żorach i u nas nie ma takich sklepów

Gość pepinaa22
up

Gość gość
A czemu nie? Ale raczej dosyć tanie. Moja dziewczyna dostanie masaż z Prezent Marzeń, ale dla nas to jest tradycja od kilku lat. Niektóre dni odpuszczamy, a dajemy sobie prezenty właśnie przede wszystkim na święta. To dla nas istotniejsze.

Ja zamówiłam na allegro sexi bielizne : pończochy i pas, sexi koszulę nocną oraz zestaw króliczka :D aczkolwiek polecam również : portfel, pasek do spodni, może śmieszny kubek, etui do telefonu. :)

Gość haniaaa

sprzęcik od fury jest super, klawiatura albo coś takiego, dzieciaki lubią grać w gry

Gość Gomesz
4 minuty temu, Gość haniaaa napisał:

sprzęcik od fury jest super, klawiatura albo coś takiego, dzieciaki lubią grać w gry

Chyba sie poplaczesz jak stad wyjade.

Gość Njj

Jakie prezenty? Na Swieta Wielkanocne? Pogielo was?

Gość danusia

kazda okazja dobra 😜 moje dzieciaki dostana rzeczy do kompa. w me widzialam ostatnio takie odjechane kierownice, klawiatury i sluchawki od fury chyba. chlopaki beda wniebowzieci

Gość Fakor

naprawdę nie wiem o co chodzi, wszyscy lubią dostawać prezenty więc dlaczego by nie kupić czegoś do komputera? Fury ma naprawdę fajne rzczy w przystępnych cenach

Gość alon
Dnia 12.03.2019 o 12:09, Gość haniaaa napisał:

nad fotelami można się zastanowić.

Gość brikol
Dnia 12.03.2019 o 12:15, Gość Gomesz napisał:

Chyba sie poplaczesz jak stad wyjade.

Ja myślę nad fotelem akurat.

wielkanoc się zbliża wielkimi krokami, więc warto wybrać coś większego, syn bardzo prosił o laptopa, myślę że to dobry pomysł - szczególnie że na Media expert aktualnie są dobre promocje na takie rzeczy.

u mnie od zawsze team razer. mechanik obowiązkowo a firmy przedstawiać nie trzeba 😉 na Me teraz w spoko cenach z okazji iemu

Ja dla męża planuje kupić zestaw kosmetyków. Myślę, że to będzie ten od Masveri bo to jego ulubione.