Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo nikomu sie nie narzuca wyboru bo są rożne opinie gusta, jeśli chodzi o Anne to sami byliśmy oglądać bo tez szukamy sali no i ich oferta dwudniowego wesela byla taka ze na drugi dzien poza obiadem wiekszość jest szwedzki stół, poza tym cena wcale nie jest niska, no ale nie odradzam tylko wyrażam swoją opinie myśmy akurat odrzucili Anne mimo ze byla faworytem, poza tym te filary pomiedzy krzesłami dla mnie już wielki minus jeśli ktoś ma obok siebie filar przesłaniający osobę obok, co do Paradise to racja lokal jak dla mnie piękny ale fakt faktem noclegów tam nie, cenowo jeśli chodzi o 2015 to korzystnie. Przystanek Skrzyszów jesli chodzi o jedzenie to byłam na weselu na różnych rodzinnych imprezach i pewne jest ze smacznie i dużooo!! jednak niestety po remoncie wystrój sali wg mnie na niekorzyść, ale jesli chodzi o jedzenie włascicieli to naprawde godni polecenia.

Gość gość
a i jeszcze odnoście tych pozostałych sal to Wiktorie raczej bym odradziła, Prima Gołkowice raczej średnio, z tych sale które zostały wymienione to Sawanna i Przystanek Skrzyszów bym rozważyła. Myśmy tez oglądalo Dom przyjeć EWA w Gaszowicach myśle ze lokal też godny polecenia.

Gość gość
A my wlasnie zdecydowaliśmy sie na conterke w Wodzislawiu :) Wybór był trudny bo konkurencja ogromna! Ale przewagę wzięło jedzenie i nowy wystrój. Mam nadzieje ze bedzie dobrze ;)

Gość gość
Drogi gościu, nie wiem czy mówisz o tym samym miejscu domu przyjęć Paradise, ale osoba, która twierdzi, że tam nie ma noclegów ma rację. Planuje wesele i wczoraj dzwoniąc do właścicielki tej sali dowiedziałam się że nie zapewniają miejsc noclegowych w żadnych gratisach, ponieważ ich tam w ogóle nie ma.

Gość Agula91
Ja mam zarezerwowane wesele w Paradise w Rogoźnej i faktycznie nie było opcji z noclegami.

Gość gość
a ja też mam noclegi w Paradisie,moze nie dla wszystkich dają ,tylo dla wybranych

Gość gość
Witam, a czy możesz napisać czy gratis noclegi masz zapewnione na sali czy po prostu oplacają inne miejsce? Zainteresowałam sie tą salą i byłabym wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam ;)

Gość gość
zadzwon do nich i sam zapytaj i poproś o noclegi

Gość gość
Byscie sie chwycili lepiej roboty a nie plotek bylo by jeszcze lepiej.Bo kazdy zamawia to co chce i dostaje to co zamowil.Kazdy ma inny gust!!!!!A wy wymyslacie nie wiem co, to wam sie to nie podobo a to to bylo zle. Same nie wiecie co byscie chcialy!!!!!!!Daly byscie sie tymu pokoj a posprzataly byscie sie na swoim placu!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja miałam wesele w Annie w Gorzyczkach i to prawda ze w wysyłanym menu weselnym na drugi dzień było duzo propozycji szwedzkiego stołu ale to tylko były propozycje. Właścicielka zrobiła tak jak sobie zyczyliśmy a wiec posiłki i owoce były normalnie na stołach i jedzenia było maaaaaaaasakrycznie dużo ze moznaby zrobic jeszcze dwa pełne dni wesela. Moge z czystym sercem polecic ten lokal. Zreszta mi go znajomi polecili ktorzy rowniez mieli tam wesele i byli urzeknieci miejscem, lokalem jak i jedzeniem i ilością jedzenia. Szczerze polecam - nie będziecie zawiedzeni :)

Gość gość
Ile ludzi tyle gustów i opinii. Czasem nawet choćby nieprawde napisać to wolą zeby innemu ublizyc i dokuczyc. Nie organizowales gdzies wesela to sie nie wypowiadaj. Najwiecej do powiedzenia zazwyczaj mają osoby ktorych w danym miejscu nie było na imprezie i nie mogli przekonac sie na własnej skorze. A nawet gdyby byli to z zawiści będą mówić nieżyczliwe opinie. Mam salon fryzjerski i wiem co to znaczy :(

Gość Banankowa
Witam, był ktoś może na targach ślubnych w Katowicach? Coś ciekawego można tam znaleźć czy raczej samemu lepiej poznajdywać? :)

Gość kasiula149
miał ktoś zespół TWINGS z Rydułtów bo też slyszałam że fajny zespół ?

Gość gość
Słyszałam że to świetny zespół. Moi znajomi mieli go na weselu. Polecam targi w Rybniku - podobno w najbliższą niedziele są :)

Gość gość
Ktoś pytał wcześniej o Dworek nad stawem. Bylem niedawno. Jedzenia dużo ale wszystko na jedno kopyto. Wcześniej była już taka opinia i potwierdzam w 100%. Obejście ładne ale nam nie trafiła sie pogoda więc było z tym krucho. Niczym mnie to miejsce nie zachwyciło. Jak ktoś lubi wiejskie klimaty i nie ma dużych wymagań kulinarnych to będzie zadowolony.

do lady g witam jeżeli chodzi o DJ Dawida Guzy to wg mojego skromnego zdania można brać w ciemno - znakomite prowadzenie imprezy - urozmaicone zabawy i konkursy - idealne nagłośnienie oraz oświetlenie sali - w sumie pełna profeska ( a na paru weselach w swoim życiu byłem :-) co do sali weselnej Ewa - na pewno gościom będzie sie podobać - a jedzonko również extra (choć to tylko moje indywidualne zdanie) - przestronny lokal z dużym parkingiem - dogodnym dojazdem - obsługa miła - wystrój ok - ogólnie lokal na 6 ( zresztą można poszukać opinii na necie - ) pozdrawiam życząc dobrego wyboru Krzysztof Mechel Studio Foto-Video Pixel Rybnik

Gość gość
Witam, czy ktoś miał wesele w dworku zielone wzgórze w Jastrzębiu? Mogłabym prosić o opinię i krótki opis spraw organizacyjnych? :D

Gość gość
dworek zielone wzgórze zdecydowanie odradzam

Gość gość
Obiekt piękny, wystrój również., właścicielka miła i na tym się kończy! Jedzenie -ilości żenujące , nie byłam na takiej imprezie, aby brakowało jedzenia, a u nas brakowało! Jeśli już zostaje jedzenie - trzeba mieć na nie własne pojemniki - w przeciwnym razie trzeba dopłacić, żeby zostało ono zapakowane.

Gość baśka11
witam czy miał ktoś może wesele w restauracji Capitol w Suszcu ? bardzo proszę o opinie na temat jedzenia i organizacji oraz obsługi

Gość jastrzebiankaa
Prosze o opinie na temat parku lesnego u Kaczyny w Rogowie!!!!!!!!!

Gość gość
Byłam tam na weselu i polecam pod warunkiem że będzie was tam powyżej setki pozdrawiam

Gość Ańkaaaa123
Proszę o jakieś informacje o Marii Teresie w Świerklanach. Może ktoś miał tam wesele i się wypowie szczerze! Inf.prosze na ankafridka@buziaczek.pl !

Gość JulaF
Ja byłam na przyjęciu w Domu Przyjęć Maria- Teresa w Świerklanach i tak: jedzenie bardzo dobre , ceny z tego co wiem to też są w porządku (ciocia miała urodziny i powiedziała, że wszystko zależy od menu jakie ktoś sobie zażyczy, myśmy mieli akurat tyle jedzenia, że przejeść się nie dało i większość jedliśmy jeszcze kilka dni w domu). co do wystroju to mnie się osobiście bardzo podoba- sala bardzo wysoka i robi miłe wrażenie, do tańczenia parkiet co jest wielkim plusem :) rozmawiałam z właścicelami i wiem, że w przyszłym roku będzie rozbudowany ogrród i mają być jakieś huśtawki dla maluchów, więc będzie fajnie. dodatkowym plusem( dla rodzin z dziecmi) jest pokoj dla maluszków, w którym mogą się pobawić- moim zdaniem fajny pomysł. w 2015 roku biorę ślub i mam już zarezerwowany termin właśnie tam.

Gość gość
a ja własnie nie podzielam zachwytu nad ta Marią Teresą, sala owszem i ładna, ale ogród już miał być w tym roku, w takim tempie to do tego 2015 nie zdążą. Z ulicy wygląda to jak przydrożny bar, ale to juz kwestia gustu. Mnie nie odpowiadało tam jedzenie, nie chodzi o ilości, ale o smak. I wszystko przyozdobione koperkiem jak za komuny. Widać, ze z wieloma rzeczami się nie wyrabiają. Włascicielka robi dobre wrażenie, po rozmowie spodziewałam się, że będzie naprawdę dobrze, a było mnie niż przecietnie... chetnie jednak poznam opinie innych, bo generalnie to chyba mało imprez sie tam odbyło póki co

Gość gość
odnośnie jedzenia w Marii Teresie to z mężem wstąpiliśmy tam na obiad ostatnio (jesteśmy z Jankowic) i jeżeli chodzi o smaki to już kwestia bardzo osobista. Pani mogło akurat coś nie spasować, a mnie natomiast wszystko raczej smakowało, sama podobnie gotuję w domu, więc może dlatego :) a odnośnie ogrodu, to wiem, że już są tam 2 bardzo ładne i duże altanki na tyłach, więc myślę, że do tego 2015 spokojnie się wyrobią. zbyt wielu opinii na temat tego domu przyjęc póki co nie można znależć, bo z tego co wiem, to otwarto to dopiero na początku tego roku, więc ciężko, zeby było tam dużo wesel( przeważnie wszyscy rezerwują rok do przodu, może 2 lata) wiec dopiero za jakiś czas poznamy więcej opinii. poki co, sąsiadka była tam na 40 stce i była bardzo zadowolona z przyjęcia (tylko dj coś im nie pasował, ale to już zamawiali organizatorzy, a nie właścicele).

Gość gość
ludzie mają gusta i guściki,mi smakowało wszystko,jedyne co mi sie nie podobało to ten balkonik,będę pytała czy nie można jakoś go zasłonić,bo ja bym chciała stoły w U mieć ustawione

Gość gość
Wita, otóż jestem chyba pierwszą osobą, która wypowie się na tym forum na temat wesela w Marii teresie . Miałam tam zorganizowane przyjęcie weselne, bo na takie typowe wesele, gdzie stoły się uginają, a zabawa jest do rana niestety nie było moich (i mojego meza)rodziców stac. mielismy zabawe od obiadu, pozniej desery, tort, ciacha , zimna płyta, kolacja i ciepła zupa. co do jedzenia to wszystko zależy od tego, kto sobie co zamówi, myśmy nie zamawiali wyszukanych dan wiec cena była jak dla nas bardzo ok. i tak w skali 1/5 : wystrój sali 5 (mozna zamowic kolor przewodni imprezy ), obsługa i jedzenie 4,5 ( jeżeli chcecie np lod do drinkow to proponuję o tym fakcie poinformowac właścicelke, bo mysmy zapomnieli i na szybko nic sie wymyslic nie dało ;)), toalety 4, cena 4, ogrodek 3 ( były parasolki, ławki, stoły, świeczki na stołach, mini quad dla dzieci). dużym plusem był pokoik dla dzieci- maluchy miały zajęcie, a dorośli mogli się spokojnie bawić. jest też miejsce z tapczanem i fotelami(u góry )gdzie mozna posiedziec w spokoju i gdzie maluszki mogą się przespać. Wszyscy goście zadowoleni i my na nic nie narzekać nie możemy, więc zdania są podzielone- w każdym razie jak najbardziej polecamy

Gość gość
odnośnie stołów, to myśmy mieli ustawione w U, ale weź pod uwagę, że wtedy Ci się nieco powierzchnia parkietu zmniejszy i tam też jest przejście do ubikacji ( zależy w którą str to U ustawione będzie), proponuję tak jak u nas po prawej str po wejściu na sali- wtedy się wszystko spokojnie zmieści :) a ten balkonik to chyba ciężko jakoś zasłonić bo i tak było by widać, ze coś tam jest. u nas dzieci miały zabawę bo goniły się dookoła tego okrągłego dużego stołu na górze :)