Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
Byłem na weselu w Gorzyczkach i było to wesele na około 70 osób - tak mi się wydaje. Nie miałem wrażenie zeby ludzi było za mało bo szefowstwo tak obstroiło sale m.in. stołem szwedzkim, stołem z alkoholami i tak rozmieściło stoły dla gości ze nie odczuwało się żadnej pustki. Słyszałem ze teraz mają tam organizować wesele na 50 osób i tez pewnie sobie poradzą. Lokal bardzo estetyczny i skoro małe imprezy na 30 osob tam organizują to z Twoim weselem nie powinni miec problemu.

Gość gość
a jak jedzenie w tej annie wogóle? i jakie ceny?

Gość gość
w Gorzyczkach,jedzenie mają pyszne,domowe,szybko podane i oczywiście gorące,a ceny to zależy od menu,co mi wiadomo to od 165zł,my wybraliśmy takie za 200zł(Wersja Brylantowa) z rybami, w tym jest tort ,szampan i wino do obiadu gratis i oczywiście apartament ,

Gość gość
cd.a co najważniejsze to na 80 osób+ zespół

Gość gość
A w tej Maria Teresa miał już ktoś wesele? Zdjecia na stronie i na facebooku porażka, żadnych zdjęć z imprez, nie wiadomo co i jak wygląda, a obok sali brzydki bar.... czy ktoś moze pokazać jakieś zdjecia z jakiejkolwiek imprezy tam organizowanej?

Gość gość
coś straaasznie podejrzliwa ta chwała nad "Anną" w Gorzyczkach...:p moja ciocia była też tam na jakiejś imprezie i mowila, ze nikt nad jedzeniem czy obslugą sie jakos nie zachwycał. taki 'przecietny standardzik'. a wystrój to kwestia gustu,z zewnątrz ładnie ale w środku jak dla mnie strasznie wieje wiochą, no i te okropne filary miedzy krzesłami. ja bym tam wesela na pewno nie zrobila. a co powiecie o Ewie w Piecach?

Gość gość
NO DOKLADNIE!!! cos to podejrzane, wlasnie czytam i tez sie zastanawiam skad taki NAGLY zachwyt...

Gość gość
dlatego zastanawiam sie bardzo nad avantii albo ewentualnie contrą...

Gość gość
avanti też sie sama zachwalała

Gość gość
Maria Teresa też :P

Gość gość
czyli wychodzi ze contra nie! haaa :)

Gość gość
dziewczyny a byla ktoras z was lub znajomi na imprezie w STREFIE SMAKU w syryni? bardzo prosze o opinie jak tam jest

Gość gość
100 ludzi -to sto smaków,wszystkim się nie dogodzi ,zawsze ktoś będzie narzekał i marudził,pozdrawiam życzliwych gości.

Gość gość
dziwni jestescie ze sami sie chwalicie, najlepsza reklama i wyrocznia sa sami LUDZIE ktorzy beda Was odwiedzac, warto o tym pamietac :)

Gość gość
dokładnie! Najlepszą reklamą jest ilość imprez organizowanych na danej sali a nie przesłodzone komentarzyki! :) lepiej by było gdyby każdy kto chce się wypowiedzieć pisał konkretne komentarze a nie takie w stylu: "Gorąco polecam lokal XYZ"... po to ludzie wchodzą na takie forum żeby się dowiedzieć konkretów.

Gość gość
A ja wybrałam Anne na swoje wesele i nie żałuję. Za to cała obsługa, jedzenie itd. na złoty medal. W Avanti byłam na weselu swojej koleżanki i również mi się podobało pod każdym względem. Lokal nowocześnie urzadzony a w Annie w stylu retro. Dla każdego coś.

Gość gość
a dostałaś wszystkie pokoje gratis? chodzi mi o Annę

Gość gość
Nie wiem czemu uważacie ze jak ktoś chwali lokal w samym "superlatywach" to od razu oznacza to ze lokal sam sie chwali. Moze to Wy jesteście z konkurencji i wolicie ugasić ten temat jakimiś uwagami gdy ktoś chwali inny lokal...

Gość gość
Dla siebie i męża pokój dostałam gratis na 2 doby a dla gości od początku byłam poinformowana o koszcie.

Gość gość
mi powiedziano że wszystkie pokoje gratis jak będzie 100 osób na weselu

Gość gość
w Avanti mają pyszne jedzenie i są bardzo uczciwi ale układ stołów mają tragiczny,byłam gościem i wiem jak się czują goście siedzący przy oknie,bo sama tam siedziałam no i połączenie płytek z drewnem to niestety pułapka dla gości,zastanawiam się nad Anną i gościńcem,w Annie dają wszystkie pokoje gratis a w gościńcu darmowego busika do odwozu gości

Gość gość
To chyba mówisz o innej sali albo wypisujesz kłamstwa albo ktos z kim rozmawiałas podał Ci złe informacje...

Gość gość
Najlepiej rozmawiać z osobą wiarygodną czyli właścicielem lokalu bo takie słowa od kogoś usłyszane mogą być faktem ale moga tez byc mitem. CZasem ludzie mylą i łączą kilka informacji z różnych lokali, mieszają ze sobą i powstają różne plotki. Ja tam wolałam spotkać się w każdym lokalu z menadżerem i zapisywac szczegółowo informacje jak wybierałam sale.

Gość Gościówa1986
Hejka, szukam sali na 120 osób. Czy ktoś mógłby mi coś polecić? Myślałam o Brawo...

Gość gość
a o jakiej sali piszesz

Gość gość
Dziewczyny trochę z innej beczki- salę już wybraliśmy(Anna w Gorzyczkach) i zespół też (Gramofon), wesele co prawda za dwa lata (8.08.2015) ale już teraz rozglądamy się za fotografem. Kogo możecie polecić?????

Gość gość
Polecam fotografa Sobik. Nie pamiętam imienia.;) Świetne sesje i profesjonalne podejście.

Gość gość
i jakieś fajne video też możecie podać :) My teraz byliśmy w Maximie, jedzenie i obsługa bardzo fajna, nie ma czego się przyczepić, mimo wszystko nie zdecyduję się na tą salę, ze względu na wygląd i otoczenie. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to jak najbardziej sala na tak.

Gość gość
PIOTR SOBIK - NAJLEPSZY

Gość gość
jaki kościół polecacie w Jastrzębiu na ślub? I ile kosztuje "co łaska"? Ma ktoś jakieś informacje?