Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
A kiedy organizujesz swoje przyjęcie? Teraz w tym roku?Może jeszcze się załapię na opinie przed swoim własnym :)

Gość gość
Nieee dopiero w 2016r, kupa czasu, więc zgaduje że nie zdążysz poznać mojej opinii przed swoim weselichem ;)

Gość gość
proszę o opinie o 'złotej iglicy' koło Raciobrza

Gość gość
Ludzie!!! Uspokujcie się z ta ANNĄ a w sumie jeden człowiek - który się jej uczepił. Ja zimą byłam tam na weselu i żadnej chaotyczności nie było na stołach. Jedzenie elegancko podane. Fakt - ludzie rozwalali się ze swoimi rzeczami na stołach więc potem ciężko kelnerzy i kelnerki mieli ułożyc w niektórych miejsach jedzenie. Popieram fakt ze goscie ten chaos tworzą bo sama miałam miskę z kluskami obok siebie a potem dziwnym trafem znalazla sie przy innych gosciach - ktos wzial i zamiast odlozyc na swoje miejsce odlozyl tam gdzie mial porecznie. Stad ta chaotycznosc praktycznie na kazdej imprezie w kazdym lokalu bo winni sa ludzie bawiacy tam. A ogolnie moge serdecznie ten lokal polecić. Zreszta rodzina z Syryni równiez go poleca. Jedzenia pełno, Młoda Para dużo gratisów dostała, obsługa świetna a jedzonko I-sza klasa. Pozazdrościć tylko takiego lokalu ale w sensie pozytywnym bo Ci co go zazdroścza w sensie negatywnym to oni te opinie zle pisza - specjalnie bo licza ze zepsuja renomę temu lokalowi. A co do wody z kranu - to serio jakies mity. Zresztą prawda sama się obroni - jak ktoś napisał. A zawistni zawsze będą szukać minusów. Ciekawe tylko gdyby sami prowadzili lokal to czy cieszyliby się gdyby ktos na ich temat wypisywał takie bzdety....... Niech patrzy każdy swojego nosa i zajrzy na swoje podwórko!

Gość Aniołek1984
Kochana, nie trzeba prowadzić lokalu żeby spotkać sie z takimi zawistnymi i wymyślonymi negatywnymi opiniami. W każdym biznesie tak się dzieje. Osoba która zazdrości ciężko ma przyznać pozytywna opinie. Zresztą doskonale każdy wie ze czasem łatwiej powiedziec wiele uwag negatywnych niż jedną pozytywną. A dobrego biznesu nie zniszcza jakies wymyslone bzdety;-) Zreszta te forum serio schodzi na psy i wlascicieli lokali nie powinni sie tym przejmowac co ludzie pisza bo nie dosc ze zachowana jest tu anonimowac piszacych to na dodatek ze wzgledu na to kazdy z nas moze wymyslac co popadnie - czy pozytywy czy negatywy i podawac sie za każdego. Jedynie dzieci przejmowalyby sie tymi opiniami - dojrzala osoba nie.

Gość Raciborzanka
Polecam Złotą Iglicę. Byłam tam na weselu - jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła, piękne obejście, sala również piękna. Lokal w bardzo fajnym miejscu usytuowany. A gdybyś się obawiała chaotyczności na stołach - jak pewna osoba piszę tu o innym lokalu to wiedz że występuje ona ale tak jak inni piszą - jest to wina gości a nigdy lokalu. Zresztą pewnie to wiesz bo mądra osoba nie będzie za to knajpy obwiniać. Pozdrawiam i zachęcam Cię do zorganizowania tam imprezy:)

Gość filoletmal_95
Witam :) Chciałabym dowiedzieć się opinii na temat domu przyjęć "Pod Bukiem" w Jastrzębiu Zdroju jak jest typu jedzenie. Mam zarezerwowana sale i mało w internecie jest informacji bo sala prezentuje się ładnie tylko interesuje mnie opinia jeśli ktoś z was organizował wesele? Pozdrawiam :)

Gość gość
uderz w stół a nożyce odezwą się same = czytaj właściciele lokalu anna, którzy najwyraźniej nie potrafią przyznać się do błędu?! z wodą z kranu absolutnie zdanie nie zmienię bo widzialam to na własne oczy! i nie tylko ja! wogóle nie potrafię zrozumieć jak ktoś wiedząć, że to PRAWDA potrafi publicznie iść w zaparte i się tak ironicznie i głupio tłumaczyć. brak wyrzutów sumienia czy co? lepiej się przyznać do błędu. swoją drogą to sprawa dla sanepidu - nie dla mnie więc koniec tematu. ja tylko ostrzegam innych przed tym na co mogą natrafić i nie ma w tym nic złego, żadnej ironi, poi prostu FAKTY. a każdy zrobi z tą informacją co zechce :)

Gość gość
a co do chaotyczność to na nic tłumaczenia że tworzą ją goście. bzdura - niby jakim cudem mogą ją tworzyć goście jeśli tu sie rozchodzi o jedzenie podawane na stół, w jaki sposob!!! goście jeszcze wogole nic nie ruszali, czekali cierpliwie. nie piszę o tym co sie dzieje na stołach po podaniu tylko w jaki sposob jest one podawane!!!! to roznica, trzeba czytac ze zrozumieniem a nbie slepo sie bronic.

Gość kasiula149
witam miał ktoś kamerzystę Dariusza Konska z Żor?

Gość gość
Tak się składa że miałam wesele w ANNIE i z czystym sercem mogę polecić ten lokal pod każdym względem a jak go ktoś nie chce to już dawno podjął tę decyzję. Kranówa, Kochanie, jest lana nawet w najbardziej ulubionym przez Ciebie lokalu i niegazowana w butelkach to również same świństwo - wiem, bo tak się składa ze pracuję w SANEPIDZIE i sama będąc na lokalach na kontroli stwierdzam ze zdrowiej pić kranówę, niż pseudo "mineralną" w butelkach pozbawioną minerałów. A to czy lokal rzeczywiście leje kranówę - na to trzeba mieć dowody a nie tworzyć zamętu i pisać tak jak się każdemu tu podoba... Pozdrawiam :)

Gość gość
Zresztą wczesniejszy dialog wskazuje ze bylo to wesele z rodziny włascicieli na ktorym byłas wiec nie wiesz jakie byly ustalenia i troche przykro ze osoba niemalze z rodziny wypisuje takie przykrosci - chyba rzeczywiscie kogos tu zazdrosc skreca;-) Ja mialam NORMALNIE podane jedzenie na stół bez jakiejkolwiek chaotycznosc. A jedzenia bylo tak duzo ze problemem bylo zmiescic go na stole i kelnerki musialy szukac najdrobniejszego miejsca gdzieby go polozyc.:D

Gość Alina Kocyba
A ja uważam ze każdy powinien podpisywac się tu swoim faktycznym imieniem i nazwiskiem i zawsze mozna to skonfrontowac z rzeczywistosica - czy taka osoba w ogole byla na weselu, skad jest i wtedy wszystkie herezje wypisywane na tym portalu na temat lokali czy innych usług w krotkim czasie by zniknely bo nikt by się nie narazał.

Gość gość
Tak tak nagle wszyscy byli na weselach w Annie - śmiech na sali normalnie to jest żenujące!!!

Gość gość
A skoro woda z kranu taka zdrowa i rekomendowana przez jednoosobowy sanepid i przez lokal Anna to proszę to wyraźnie zaznaczyć w karcie menu i przedstawiać fakt przyszłym klientom - i po krzyku. Ja osobiście na własnym weselu nie zyczylabym sobie takowej moi goście zapewne rownież

Gość kasiula149
witam czy miał ktoś kamerzystę z studio power z wodzisławia?

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość Weselny gość
Heh, dobre! :D Chyba byłyśmy na tym samym weselu w sierpniu - bo tylko jedno podobno tam było w sierpniu. Jak dla mnie ani chaotyczności nie było ani zadnej wody z kranu - a miałam fajnie wszystko na widoku bo siedziałam przy wejściu na pokoje jak się idzie więc cos tu ktos kręci. Jedzenia ze stoły sie aż uginały a wode kelnerki lały z butli 5l - nie pamietam nazwy wody...:/

Gość Matka Teresa z Kalkuty89
A ja jestem Matka Teresa z Kalkuty i z niebios wszystkich widze...:D Te forum jest na prawde głupie. Jak mozna w ogole sugerowac sie słowami pisanymi tu... Kpina ze jeszcze ludzie w to wierza:p

Gość gość
PRAWDA W OCZY KOLE, CO... :)

Gość Rozpaczliwie szukająca
Przeglądam ten wątek od jakiegoś czasu i czy ktoś może mnie oświecić co to jest Astoria w Mszanej? Bo mi tylko jakiś zajazd wyskakuje (?), a dobre opinie o tej sali (?) czytałam. Nie jestem całkiem z tych okolic, ale szukam sali na wesele, wszędzie, gdzie się da, stąd moje pytanie ;-) I jeszcze jedno - wybieram się obejrzeć Rojankę. Na stronie pisze, że do 115 osób wejdzie. Wesele planuje na jakieś 90. Czytałam, że bardzo mała sala. To prawda? Bo trochę km mam i nie wiem, czy faktycznie jechać ;-) Będę wdzięczna za pomoc ;-)

Gość gość
Mnie nie kole. Pisze tak samo prawdę - jak niby Ty uważasz ze też ją piszesz. Byłam tak samo gościem jak Ty i zadnego lokalu nie prowadze. A czy Ty w to wierzysz czy nie i osoby na tym forum to już Twój problem. Wmawiaj co Ci się podoba - ja zbytnio sie tym nie przejmuje. Wresz przeciwnie - mam z Ciebie polewke ze ciagle uwazasz mnie za wlasciciela ANNY itp. :D

Gość Adam Bober
Weście, się uspokójcie ludzie z tym debilnym dialogiem. Po co się podniecać tekstami jakies smarkatej co nawet ortografii poprawnej nie zna. Nikt i tak nie ma ochoty tego czytac jak dwie osoby kłocą się o jakies pierdoły. Każdy i tak zrobi po swojemu a lokale mają na tyle chętnych ze trzeba walczyc o terminy na 2016rok wiec takie głupoty i tak nie maja tu znaczenia i ludzi nie zraża bo mało kto uwierzy tu w takie teksty. Na forum wchodzą jedni i Ci sami a przyzwoici na niego nie wejdą i Ci co zapieprzają od rana do nocy - bo takim ludziom głupot sie nie chce jak Wam - co wymyslacie co by tu tylko nie powiedziec powalajacego - najlepiej tak zeby wszystkich przekonac o swojej racji i to niekoniecznie słusznej i prawdziwej. A cygaństwa bez podpisywania sie kazdy z nas może wygadywac...

Gość gość
hehe nikt nie czyta ale kazdy odpisuje :D i idzie twardo w zaparte ze NIE - rozumie ze trudno się publicznie przyznać ale nie ma sie co dziwić skoro połowo personelu w/w lokalu nie posiada nawet książeczek sanepidowskich :p :D to juz dopiero cyrk na kółkach i woda z kranu to pikuś fakt. pozdrawiam i zycze powodzenia :D :)

Gość gość
Wow, ale dowaliłaś... Chyba sama gdzies dorabialas na lewo i szef pozwalal Ci pracowac bez aktualnych badan...

Gość gość
najlepiej odwrócić kota ogonem :)

Gość cyganek
Doszły mnie słuchy że o mnie tu coś napisali i weszłam z ciekawości. Jestem córką właścicieli Cyganka pochlebna opinia pewnie od Oli dziękuję:-). Zapraszam do nas na wesela i przyjęcia, jesteśmy w trakcie remontu ogrodu, planujemy duże zmiany, oranżeria na tarasie piękne altany, sala też będzie odświeżana. Jeśli macie jakieś pytania na stronie znajdziecie maila a ja odpowiem. Pozdrawiam

Gość gość
A kto dzisiaj jeszcze organizuje wesele w barze jest tyle ładnych sal

Gość cyganek
Witam na parterze mamy zajazd czynny codziennie a na piętrze dużą sale, wesela do 150 osób a imprezy okolicznościowe mieliśmy już na 240 osób

Gość Beatka___
Hejka. Poszukuję jakiegos dobrego zespołu - najlepiej z muzyką na żywo. Bardzo proszę o pomoc... Załamana:(