Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Currant

Dlaczego faceci tak sie zmieniaja?

Polecane posty

Gość Currant

Nie linczujcie mnie tylko pocieszcie... czemu po 3 latach moj facet stał sie drapieżnikiem kanapowym, dzielnie walczacym pilotem i puszka z piwem? czemu na poczatku bylam zszokowana jego pomyslowoscia, inicjatywa a teraz jest tak cholernie nudno, ze wrecz go nie poznaje...?

Gość Currant
Do podszywacza wyzej pewnie to tez;]]]]]]]]]]]

Gość to skad wiesz ze wali
ja nie widzisz;)

Gość Currant
Gorzka prawdo, co wiec mam robic? jestem w takiej depresji ze nawet nie wiem;]

Gość Currant
to skad wiesz ze wali ja nie widzisz mozna sie tylko domyslac, no i znajac zycie... ktory tego nie robi?;]

Rozmowa... czasem daje efekty. Nie bój się powiedzieć mu co czujesz bo za chwilę może być za późno. 🖐️

Gość Currant
kwoki poszukaj sobie w rodzinie, kretynie

Gość ollka1
Wiesz co nie ma zle, moj moj jestesmy po slubie 5 miesiacy wali konia przy mnie, a dzis w swieto kobiet stwierdzil ze musi przemyslec sobie kilka rzeczy a co sie okazalo siedzi z kumplami a ja jestem w 9 miesiacu i moge zaczac rodzic w kazdej chwili;(( jestesmy ze soba 4 lata a on nagle zaczal sie zachowywac jak dziecko, nigdy taki nie byl;( czy jest sens dalej ciagnac to malzenstwo?...

Moim zdaniem powinnas mu dac odczuc ze nadal musi sie o ciebie starac ze nie ma tak latwo:) Sposoby sa rozne na niektorych dziala adoracja innych facetow na innych obojetnosc sama znasz najlepiej swojego mezczyzne wiec najlepiej orietujesz sie w tym co go ruszy ostrzegam jednak ze w rzadkich przypadkach drugiej osobie juz nie zalezy i taki rodzaj terapi nic nie zmieni:O Ale mysle ze w twoim przypadku jest inaczej takze do dziela:)

Gość ollka1

Gość ollka1
mowilam ze nie zycze sobie wychodze zazwyczaj z pokoju;/ dalje mi do zrozumienia ze to moja wina, ze jestem w ciazy i no sorry w koncowce ciazy moze kobieta zle sie czuc albo poprostu nie miec ochoty na sex...

Olu, moze on nie moze poradzic sobie ze zderzeniem z prawdziwym zyciem... no coz, niektorzy nie dorastaja nigdy

bo się wreszcie zestarzał albo zorientował że te bujne imprezy to marność nad marnościami... znaczy jak wy to mówicie już sięwyszalał :classic_cool: w sumie na jedno wychodzi :P

I to najbardziej boli... rozczarowanie, ze ksiaze okazal sie byc zwyklym swiniopasem

Gość kolba_kukurydzy
moj maz, choc w ciagu tygodnia widujemy sie bardzo malo woli jutro jechac na ryby z ojcem niz swietowac ze mna moj dzien...dzisiaj tez nie mial czasu, myslalam, ze na jutro szykuje jakas niespodzianke....no coz ciesze sie ze chociaz kwiaty dostalam, choc pewnie przypomnial sobie o tym ze zona to tez kobieta, podczas gdy kupowalmkwiaty dla mamusi...

Gość ollka1
jak probuje z nim o tym pogadac to tlumacyz sie tym ze ma swoje potrzeby no ale kurde ma do tego 2 inne pokoje, lazienke, wc . Jak on sie tak zachowuje to boje sie co bedzie gdy dziecko bedzie wieksze i przylapie tatusia tymbardzoej ze to ma byc chlopczyk az strach pomyslec ze wyronie nastepny taki...

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość ollka1
ta moj maz nie byl taki wczesniej...a co do wyslalnia mmsa do tesciowej alkurat mam zajebista:)) jakos by mnie to krepowalo mi jest bardziej wstyd niz jemu;/

Gość uszy do góry dziewczyno
Przeczytaj "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" serio mówię, zaraz sypnie się lawina komentarzy że to podręcznik dla idiotek, ale jest tam rozdział o tym co robić kiedy facet przykleja się do kanapy i pilota, nie pokazuj mu tej książki tylko przeczytaj i wyciągnij wnioski.

"Widzialy galy co braly" owszem, lecz zauważ, ze faceci raczej przed slubem sie staraja... pozniej juz wydaje im sie, ze nie maja po co.

Gość ollka1
dokladnie... mysla ze juz sie napracowali nad zwiazkiem a zeby byc szczesliwym trzeba ciagle nad tym pracowac po slubie to praca juz tylko dla nas...

--> uszy do góry dziewczyno To nie jest poradnik dla idiotek. To jest poradnik dal kobiet bez charakteru. Żyje 42 lata i nie potrzebuje żadnych podręczników. Uznaje bycie sobą. A nie wyuczone zachowanie. Po za tym ile czasu można udawać że się jest kim innym ?

Najbardziej brakuje mi jego spontanicznych propozycji, ktore byly jego domena jeszcze calkiem niedawno. Juz ja mu pokaze co traci;)

Gość ollka1
ta parszywa populacja moze udawac az do uzyskania konkretnych rezultatow...

Gość ollka1
jestes pewna czy to lenistwo czy np brak kasy niektorym facetom wydaje sie ze bez kasy ani rusz a jest tylee mozliwosciii