Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Currant

Dlaczego faceci tak sie zmieniaja?

Polecane posty

Olu z drugiej strony gdy przypomne sobie jakie wspaniale chwile z nim spedzilam nie jestem w stanie myslec o nim az tak zle - brakuje mi tylko kontynuacji ...

Gość uszy do góry dziewczyno
Dlaczego niby podręcznik dla kobiet bez charakteru? Fajna książeczka która po pierwsze poprawi humor po drugie pozwoli odzyskać pewność siebie w sytuacji gdy facet nagle bardziej interesuje się kanapą niż Tobą.

akurat kasa jak przypuszczam nie wchodzi tutaj w gre, moze raczej brak czasu ale bez przesady

--> uszy do góry dziewczyno Sprawdzi się szczególnie jeśli.. facet już to przeczytał.. :P

Gość ollka1
no wlasnie jesli masz wyjatkowego faceta to mozesz na to liczyc bo w wiekszosci przypadkow to sie wlasnie zaczya nuda i monotonia, moja siostra tak ma jest z facetem 7 lat od 2 ich zycie towarzyskie sie skonczylo, jemu sie nie chce nic...

No mój przeczytał i się z tego śmiał. Tylko, że książka należała do mojej koleżanki. Do tej pory nie pokapował się że ją czytałam.

Ksiazka o ile nie jest brana zbyt bardzo na serio po prostu poprawia humor ;]

Gość ollka1
ciekawa jestem komu sprawia taka przyjemnosc podszywanie sie eh...

hmmm ciekawe co podszywacza tak zdenerwowało

Gość ollka1
a jak to sie robi;>

Gość ollka1
zaraz sie wsciekne skoncz sie podszywac jezeli nie masz niczego madrego do powiedzenia to won!

strona glowna forum ---> link "Internautko, zarezerwuj swój nick"

moj cudowny mezulek gdzine temu dzwonil ze wraca do domu hm z tego co wiem ma jakies 15 minut do domu i nie ma go... normalnie mam dosccc najgorsze jest to ze ja mam termin porodu tuz tuz i siedze sama w domu nie ma to jak oparcie w facecie ;/

Gość olllka1
dobra zaraz wracam, idę walnąc kupsko objętościowo spore, bo już czuję że pierdy mnie nachodzą, takie cuchnące, także poczekajcie koleżanki jak się wysram to wrócę

Olcia a gadałaś o tym może z teściowa? no nie wiem, skoro masz z nią dobry kontakt... bo widzę ze on postępuje beznadziejnie, wiec raczej kontaktu z nim sie nie nawiąże

Drogi podszywaczu, kimkolwiek jestes, zal mi Ciebie z pewnych wzgledow - miedzy innymi postawa ktora reprezentujesz jest ponizej poziomu zera bezwzglednego - nie ma to jak pokazywac swoj brak kultury i obycia, brawo!

rozmawialam wlasnie z nia dzis zadzwonila do mnie i mnie ochrzanila ze jej nic wczesniej nie mowialam ze on sie tak zachpowuje powiedziala ze mamy rozmawiac a jak to nic nie da to ona sie za niego wezmie trudno uwierzyc ze jst taka tymabardziej ze on jest jedynakiem ;)) mimo jego wieku wydaje mi sie ze wyszlam za gowniarza

Gość olllka1
no wziołam klawiature do kibla i pisze raz na pomarańczowo raz na czarno i sram na was parującymi stolcami

Biorac pod uwage fakt, ze mama dla mezczyzn jest rzecza swieta moze cos uda sie zrobic... z drugiej strony nie ma co z tym przesadac bo chlopiec moze wystraszyc sie i uciec, neistety oni sa do tego zdolni...

w sumie tylko matka go wychowala ale czy on ma do niej nalezyty szacunek.. powatpiewam

normalnie ja mam dosyc wiem ze powinnam byc silna dla dziecka ale czy to normalne ze ja caly dzien placze on o tym dobrze wie i nie stara sie poprawic sytuacji

przepraszam ale ten facet jest naprawde do kitu - powinnas chyba obrac inna taktyke, pokaz mu ze bez niego tez istnieje swiat i potrafisz bez niego zyc. Nie czekaj az wroci, zajmij sie swoimi sprawami, zrelaksuj sie ;]

Gość mamonaszalona
przepraszam ze zapytam ale czy jedynym powodem dla ktorego on wzial slub byl fakt ze zrobil dziecko ze sie tak brzydko wyraze??? Bo z tego co widze facet nie ma za grosz szacunku do ciebie a i dziecko malo go obchodzi jak mozna zostawic ciezarna zone w dziewiatym miesiacu sama w domu??? Co za pieprzony egoista!!!

planowalismy dziecko i to nie byla wpadka, jest egoista teraz to widze straram sie zajac soba nie myslec o nim ale ja sie martwie gdzie on teraz jest ;( czy cos sie nie stalo jest autem i jak wypilll eh

najgorsze ejst to ze rzucialam palenie jak tylko sie dowiedzialam ze ejstem w ciazy a teraz zapalilam;(

oni juz tak maja tu nic nie pomoze porady podreczniki my kobiety mozemy tylko na to narzekac moze ktos mysli inaczej