Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Poradźcie,proszę-jak mam się ubrac na komunię chrześniaka?

Polecane posty

Jestem raczej przy sobie.Moją zmorą są pulchne uda i biodra.Jestem już parę lat po 30-tce,ale młodo się czuję. No i mam problem.Jadę na komunię,nie wiem,co sobie kupic do ubrania.Nie chcę wyglądac,jak Ciotka Klotka. Myślałam o sukience...Ale jaki fason?

Gość ...........oj............
cos wiosennego proponuje

Dziękuję,ale jaki krój? Podobają mi się proste sukienki,powiedzmy dopasowane (no,nie tak,jak druga skóra)długośc przed kolano,ale czy to będzie odpowiednie dla mnie? Inaczej ja siebie widzę w lustrze,inaczej druga osoba mnie odbierze....

Gość Ale o co chodzi....

Gość viss
ta druga porażka jak po babci... jeśli juz to pierwsza

Gość pierwsza jest lepsza

Gość justyna expertka
Kochana... jesli chodzi o krój to nie wiem dokladnie jak wyglądasz wiec doradzic nie moge ale z tego co napisalas to może jednak spodnie?? w spodniach pulchnym kobietom nie widac tego co nie powinno.. ale spodnie najlepiej na komunie to zeby byly proste i pod kolor bluzki a jesli chodzi o bluzke to ja bym doradzila wciątą w pas a szeroką w piersiach ... uwazam ze bedzie pasowac... ;) pozdrawiam

Dziękuję Justyna. Tamte sukienki wkleiłam tylko dlatego,aby pokazac \"naocznie\" o jaki krój,fason mi chodzi...Czy dopasowana,czy dół rozkloszowany....

Gość justyna expertka
prosze bardzo zawsze służe pomocą... :) mialam do czynienia troche z modą wiec się co nie co znam... jakbys miala jeszcze rady i pytania to chetnie pomoge...

Zawsze sądziłam,że spodnie podkreślają grube :O uda... Co innego dżinsy do pracy,ale w takich materiałowych czułam się nie bardzo....A jaki fason spodni-proste?

Gość justyna expertka
kobieto... kobiete spodnie nie pogrubiają! To wlasnie sukienki... jak to bedzie wyglądac jesli ubierzesz sobie sukienke z prostym fasonem to bedziesz wyglądac jak....;./ nie powiem co... a jak oierzesz obcislą to bedzie widac pulchnosc... ja uwazam ze powinnas ubrac spodnie

Gość justyna expertka
może podasz numer gg szybciej dojdziemy do slowa...

Gość justyna expertka
ja bym doradzila material ... hmmm może coś śliskiego, czarnego... proste, i w udach w sam raz...

Gość koklusz88
czarne nie na komunie nie radzę sukienki z dekoldem w łódkę bo własnie taki dekold powiększa biust. Ta pierwsza sukienka też odpada bo dekoldu prawie nie ma a biuściaste kobietki muszą go miec. Najlepszy jest w serek (trójkątny), wtedy wygląda się szczuplej. Jeżeli chcesz ubrać spodnie to polecam czarne w kant i do tego jakis żakiecik wcięty w talii. Spodnie nie mogą być zbyt opięte na udach, najlepsze bylłyby z lejącego się materiału albo jakiegoś grubego co by utrzymał ciałko w ryzach ale gruby materiał się nie nadaje na wiosne. Wg mnie sukienka będzie jak najbardziej dobra,zamaskuje grubsze uda (spodnie to uwydatnią). Polecam taką delikatnie za kolanko bo grubsze kobietki zwykle maja nie ciekawe kolanka. Jeżeli masz fajne bioserka polecam sukienkę w ołówek. Może być taka prosta jaką pokazałas a moze być też rozkloszowana tylko pamiętaj zeby rozszerzała się tak od połówy bioder. Jeżeli taką znajdziesz będziesz boska.

Gość Xian_ho
Ssij

Gość magdzia102030
Dziewczyny mam prosbę! Za tydzien mam komunie chrzesniaka, nie wiem jak sie ubrac, jestem troche przy kości i sukienka, spódnica raczej odpadają, wolę spodnie, poniewaz bede sie lepiej czula i swobodnie. Prosze poradzcie cos!