Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 Dziewczyny moje mam bardzo wysuszana buzie ciągle sie łuszczy jest ściągnięta i nie ma blasku. Pije bardzo dużo wody ale to nie pomaga. Może znacie jakieś kremy które poprawia kondycje mojej cery??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfddgh Napisano Marzec 9, 2008 Polecam balsam Garnier do bardzo suchej skory chyba czerwony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 dzięki wielkie ma ten balsam i jest super!!! ale mi chodzi o jakiś dobry krem do TWARZY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 dzięki wielkie ma ten balsam i jest super!!! ale mi chodzi o jakiś dobry krem do TWARZY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam ten problem Napisano Marzec 9, 2008 wydałam majątek na rózne kremy i żaden się nie sprawdza :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Poison 0 Napisano Marzec 9, 2008 Cudny jest Ziaja Oliwkowa dla cery bardzo suchej-koszt.ok.4 złote-ratuje moją wysuszoną skóre na wior po kwasach....możesz sprobować też Ziaja Masło Kakaowe-cunie pachnie i nawilża.Ew.zainwestowałabym w olejki ekologiczne no www.mazidła.pl są różne:arganiowe,rożane-koszt niewielki-używasz na noc bo to tłuścizna.Mozesz na tej stronie także zakupić masło shea-naturalne-też super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam ten problem Napisano Marzec 9, 2008 ja miałam ten oliwkowy z ziaji a także masło kakaowe ale żaden sie nie sprawdził,co prwda ten oliwkowy troche lepiej nawilza niz masło kakaowe ale do bardzo suchej cery się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 a może wiecie czy do suchej cery powinnam używać krem nawilżający czy natłuszczający?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawilżający na codzien Napisano Marzec 9, 2008 a krem natłuszczający raz lub 2 ray w tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość białystoczanka Napisano Marzec 9, 2008 http://www.physiogel.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł Wpieniacz 0 Napisano Marzec 9, 2008 czy ktoś używał ten Physiogel ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Błyskotki Napisano Marzec 9, 2008 Serum nawilżające Oriflame Hydra Energy- grubaśna warstwa na wieczór, jak wyschnie krem na noc Natural Skincare. Rano na dzień Natural skincare. Co drugi dzień maseczka nawilżająca np. miodowa lub jaką lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aksoderm z apteki Napisano Marzec 9, 2008 gruba warstwa na noc, bo blyszczy bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdusiiia Napisano Marzec 9, 2008 a ja ci poradze nie krem, ale olejek z jojoby. smarujesz tym twarz na noc, mozesz tez na dzien i skora jest porzadnie nawilzona i gladka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ozledim Napisano Marzec 9, 2008 La Roche Posay XL Richie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bondi Napisano Marzec 9, 2008 maść ochronna z witaminą A, super sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja uzywam kremu Napisano Marzec 9, 2008 Physiogel . Jest rewelacyjny, b.dobry dla wrazliwej skory nawet dla niemowlakow. Jest leciutki nietlusty - to mi sie w nim najbardziej podoba. No i nie tak drogi jak te z La roche posay ... http://www.physiogel.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=9&Itemid=12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Marzec 9, 2008 Bioderma Hydrabio Riche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kumoszka Napisano Maj 22, 2011 magda kosmetyki - pozbywasz się przeterminowanych? Bo wszędzie się wpieprzasz. ziaja kozie mleko. Pod makijaż krem1, krem2 jest tłusty. Przetestowałam sporo kremów, ten mi najbardziej pasuje. I tani! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red_alice 0 Napisano Maj 22, 2011 Jeśli skóra jest bardzo wysuszona to może jakieś dermokosmetyki. Z doświadczenia wiem, że zwykłe kosmetyki nawilżające i natłuszczające działają jedynie chwilowo. Jak się wchłoną to po godzinie problem wraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja polecamllllllll Napisano Maj 22, 2011 ja polecam balsam Cetaphil, cena ok 38 zł, ale jezeli bedzie stosowac tylko do twarzy starczy na dlugo. jest to dermokosmetyk, nie zawiera parabenów, naprawdę warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PAJACYKOWAA Napisano Maj 22, 2011 BAMBINO OCHRONNY Z TLENKIEM CYNKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red_alice 0 Napisano Maj 23, 2011 Ja za to mogę zaproponować krem zmiękczająco nawilżający EXOMEGA A-Dermy. Używam dla córci od jakiegoś czasu. Super nawilża i nie uczula. Póki co to najlepszy dermokosmetyk z jakim się spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjygngf Napisano Maj 23, 2011 Hmmmmm To wątek sprzed 3 lat. Dziewczyna albo już znalazła dobry krem albo gębę ma zjechaną jak sandały mojżesza i Wasze rady nic nie dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Osobiście polecam balsam do ciała z olejem wiesiołkowym. Można go zamówić na stronie Apteki pod Smokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2017 KREM WITAMINOWY DO CIAŁA HB - robi ogromną różnicę, być może chodzi o naturalność, ale przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę na to, jak szybko widoczne są zmiany. W zasadzie po pierwszym użyciu była już widoczna poprawa, cera zaczęła wyglądać lepiej, była normalna w dotyku. W tym momencie utrzymuje się w takim staniu po nałożeniu kremu przez całą dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Kupcie sobie avene antirougeurs, krem właśnie m.in. do cery suchej. Mowa dokładnie o tym - https://www.aptekamini.pl/avene-antirougeurs-jour-krem-nawilzajaco-ochronny-do-skory-naczynkowej-40-ml.html Bardzo duża poprawa stanu cery, ogólnie - widać, że wklepywanie tego faktycznie coś daje. Co mnie ciekawe - to mi się fajnie też sprawdza jako baza pod makijaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 http://www.naturnika.pl/pl/i/Niebezpieczne-skladniki-w-kosmetykach/6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yulcca Napisano Styczeń 20, 2018 zwykle to makijaż bardzo przesusza skórę więc przyjrzyj się swoim kosmetykom kolorowym, no i może zacznij od dobrego kremu nawilżającego pod makijaż albo bazy bielendy glow essence tej nawilżającej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach