Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK_Z2

O nas na Wikipedii.

Polecane posty

Żyjesz, stary koniu? Jak tam piwo z Alberta, trzyma fason? } Ważniejsze że ja po nim czasem trzymam fason. :D

I odpowiem: Surfujący naziści muszą umrzeć jeśli dobrze pamiętam, tak należałoby po Polsku podać tytuł. Film głupi jak i reszta produkcji tej wytwórni ale doceniam swego rodzaju "kontrkulturowość" i "offowość" w ramach dominacji Hollywood.

To podobnie jak ja. To znaczy duszę. To znaczy podobnie wrażliwą. Wzruszam się z byle powodu i wtedy długo sobie chlipię. Poza tym nie podoba mi się - czy to jasne - że to miejsce ciekawej dyskusji:classic_cool: zostało potraktowane jak rozgrodzone pole, w które bydło lezie w szkodę :o:o I do tego ta poznańska ropela :classic_cool:

Jeśli się Szanownemu Panu "nie podoba" to trudno. Nie o łatwe podobanie się, tutaj chodzi :classic_cool:

Duży błąd, Carole. Troma ma w dorobku wiele wspaniałych produkcji, jak chociażby Zemsta Toksycznego Mutanta (cz. 1, 2, 3, 4), Tromeo i Julia, czy choćby Surfujący Naziści, o których słusznie pisze koleżanka FRK. 🖐️😴

Nie jestem KOLEŻANKĄ, Drogi Kolego :p Myślałem, a propos piętnowania nasiennym piktogramem, że jak to mawiał mistrz Witkacy, inwersją się parasz, a Ty po prostu różnic płciowych niedostrzegasz. Biedactwo :)

Gość poznańska ropela
Dobra. Myliłam się. Możecie w sumie rozjebać ten topik :classic_cool:

He, he :classic_cool: dał się nabrać móżyn z tą koleżanką. Chyba jednak mam do czynienia z człowiekiem oświeconym. Wnioskuję na podstawie tego, że użyłeś "parasz" i "Witkacy" w jednym zdaniu. Carole, przywołaj do porządku koleżankę. Pyrokoleżankę. Grulokoleżanka i pyrokoleżanka. Się dobrały :classic_cool:

\"Wnioskuję na podstawie tego, że użyłeś \"parasz\" i \"Witkacy\" w jednym zdaniu.\" Jakże pochopne wnioski :classic_cool: tym bardziej, ze od 25 lat sypiam z plastikowym modelem mątwy.

Letzę. Trzymajcie się 🖐️ Niech wam pomaga KIottz Parujący. I syn, i duch jego. frk09, dbaj o mątwę, nie pozwól żeby jej marzł w nocy głowotułów. Bo inaczej wystąpi o rozwód, a co się wtedy dzieje, to niech ci opowie Myrevin. I Pijawka.. ona dla równowagi przedstawi zdrowe, feministyczne, wyziębło-plece podejście :P

Spoko, jeśli pójdę z koleżanką frk09 do wyra, to ją najpierw zdezynfekuję :classic_cool: 🖐️))

Gość poznańska ropela
...i nie zapomnij zakupic wazeliny Mrk :classic_cool:

Gość B2K
to kto tu w koncu z kim sypia? kloc z ksenia, ksenia z pijawka, frk z myrevinem????

Gość Wanda co Murzyna nie chciala
Salut Davidek! Si t'as le courage de mettre ton pied ici, vu ce qui se passe, je t'invite à prendre part de cette discution. Mais... pas en polonais.

nie wiecie moze czy ktos juz napisal jakas pace naukowa o naszym forum??;)

Kanał Mechaniczna Lot Sokół Taksówkarz Buntownik (albo Na wschód... ale raczej Buntownik) Przeminęło z wiatrem (?) West Side Rainman Hydrozagadka Są tam ze 2 filmy z De Niro, których nie kojrzę, jakiś z Fordem i coś tam jeszcze z Clintem. Większość to kino amerykańskie, najwyżej srednie poza Taksówkarzem i Lotem. Sokół czy West Side to kino dobre ale proste. Sokół czerpie w sensie estetycznym i częściowo dramatrugicznym z niemieckiego ekspresjonizmu ale to dotyczy w zasadzie całego kina \"noir\" i w tym sensie jest wartościowe. Buntownik jak to Buntownik porywa ale gdzież mu tam do If Andersona (o który pytałem :D).

Jeszcze jeden mi się przypomniał Truman show czy jakoś tak. To jest przykład kina łopatologicznego, które udaje refleksyjność. Owszem w prównaniu do Psiego detektywa, ten film jest o "czymś" ale jest zrobiony na zasadzie pokazywania palcem. Prowadzi się widza za rączkę jak dziecko. I słusznie bo też tak jest kino holywoodzkie "stargetowane" własnie dla nastolatka. Nie jest to ani film wybitny ani szczególny w jakimkolwiek sensie. Wymądrzam się, bo razi mnie i śmieszą potem te dyskusje nad tego rodzaju produkcją. Proponuję obejrzeć cokolwiek Kieślowskiego i zobaczyć drastyczną różnicę w poziomie umysłowym twórców.

Tego nie mogę sobie przypomnieć ale nie jest to nic wielekiego: http://img85.imageshack.us/my.php?image=17yw8.jpg (chyba już wiem, to jest remake klasyka noir z Peckiem! Tytułu nie pamiętam ale bardzo znany film. Tego nie pamiętam http://img148.imageshack.us/my.php?image=14we8.jpg Tego najprawdopodbniej nie zgadnę ponieważ... http://img85.imageshack.us/my.php?image=16ca0.jpg ...jest to najprawdopodobniej jakis film klasy "z" nawet jeśli jest to przereklamowany Tarantino Cinema Paradiso..??? http://img291.imageshack.us/my.php?image=10om2.jpg myślę i myślę i coś mi łazi i nie wiem http://img521.imageshack.us/my.php?image=21370013li0.jpg jest tam także fotka kobiet pomiędzy dwoma facetami, chyba w windzie, ciekawi mnie co to jest? Widziałem to...

Ksena nie wiem o co Tobie chodzi. Sugerujesz temat, ja odpowiadam, piszę co myślę na dany temat, nie rozwlekając się (na co zwróciłaś mi uwagę). Potem krytykujesz mnie, nie wiem za co? Ty być może musiałaś napisać tą pracę a ja dla zabawy tak sobie rozmawiam ze znajomymi. Gdy oglądasz jakis film, to nie interesuje Cię o czym on jest? Czemu służy użyty język? Nie rozumiem...

A nie byłaś w tym wypadku? Po co używasz takich słów? Zbyt wiele Tarantino? :D Klasyka to coś mocno osadzonego w kulturze. A na moje oko kilka filmów to filmy przeciętne i nie mające więcej niż kilkanaście, dwadzieścia lat. Dzieciakiem raczej nie jestem bo mam 35 lat :D

1-Kanal 2- Mechaniczna pomarancza 3-Maly Nicky 4-Ojciec chrzestny trojka 5-Bez przebaczenia 6-Lsnienie 7-Czas apokolipsy 8-Sokol maltanski 9-Taksowkarz 10-Cinema Paradiso 11-Nieodwracalne 12-Dziki 13Olivia de Haviland, chyba Przeminelo z wiatrem 14-New York New York 15-West Side story 16-Dzien proby 17-Jackie Brown 18-Rainman 19-Americna beuty 20-Hydrozagadka Jesli mam mozliwosc wyboru nagrody i odpowiedzialem dobrze to wole Twoje zdjecie

Albo dooooooooooooobraaaaaaaaaaaaaaaaaa 🖐️ chciałam podrasować swoje emploi, że niby ktoś mondry chciał moje zdjęcie, a ja bym mu odpowiedziała, że nie mogę bo by tego nie przeżył, a on, że da radę, a ja że nie, a on, że proszę, a ja, że ćwiczę asertywność. O ile o to Ci Pijawa chodziło :P Ja gadałam ze sobą tylko na jednym topiku. Tytuł: "Czy to prawda że ksenofaryna jest nienormalna?". Niestety, szybko sie wydało, że ja to ja :(

1-Kanal 2- Mechaniczna pomarancza 3-Maly Nicky 4-Ojciec chrzestny trojka 5-Bez przebaczenia 6-Lsnienie 7-Czas apokolipsy 8-Sokol maltanski 9-Taksowkarz 10-Cinema Paradiso 11-Nieodwracalne 12-Dziki 13Olivia de Haviland, chyba Przeminelo z wiatrem 14-New York New York 15-West Side story 16-Dzien proby 17-Jackie Brown 18-Rainman 19-Americna beuty 20-Hydrozagadka Kocham Cie Ksenia jestes najlepsza, najmadrzejsza i najpiekniejsza na kafe. Czy w zwiazku z tym ze zgadlem moge prosic Twoje zdjeci ? :)

:D Dobre :classic_cool: Tylko że ja nie mam webera, mam ksenourynę, a i tak wszyscy wiedzą, że ja to ona. A może raczej, że ona to ja :O 🖐️