Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK_Z2

O nas na Wikipedii.

Polecane posty

Gość Wanda co Murzyna nie chciala
Salut, Davidek:-) Je ne sais meme pas si on le passe dans les salles ici, c'est pas mon truc le cinéma tout public:-) T'as vu, comme ils sont mécontents de nous voir franchouiller!?:-):-) On continue, ou quoi?

Gość Wanda co Murzyna nie chciala
Et encore, j'ai oublié, cette kseno, je la trouvais plutot pas mal de tete mais les liens qu'elle propose ici, lui font perdre toute mon estime. Une petite cone dirait-on. C'est meme pas la musique ça, c'est une cacophonie électronique. C'que t'en penses, toi?

Szczerze mówiąc to tak właśnie jest. Ale to sucysko na zdj. 3 nosi push-upy, o matko. Nic tylko łoić ejakulat na brzuch.:classic_cool: 3. to chyba Hayworth, 4. to Bardot, a 5. to Gene Hackman na 100%. O tytułach nie mam bladego pojęcia, pewnie jakieś prastare ramoty określane jako "klasyka" przez bubków z okularami w rogowych oprawach. Wyjąwszy to z Gene, bo on grywał w fajnych filmach.

2 - hmmm... wygląda jak Superman, który po uratowaniu świata wpadł na salę sądową pobronić czarnucha. Ale ma nos, co nie? Jak gorilla gorilla :classic_cool:

W 1. widzę strzelaninę na schodach, więc to musi być Pancernik Potiomkin.

2. - O cholera, przecież to "Zabić drozda". Nawet lubię ten film.

Co się nią tak podniecasz? Taka tam wybladła sucza. Nawet porządnie zwalić kobyłki nie można ani podyszeć do jej krocza.

Kiedy to nie ja, ale bardzo lubię te wpisy :D cwelona w zad donosicielko :classic_cool:

3. i 4. nie mam pojęcia. Teraz tak: biorę płytki z szafy i po kolei sypię zagadki. Sam jestem ciekaw, co się tam znajdzie :D Zaraz bedzie start.

Płytka DVD nr 1, firmy Emtec :classic_cool: 5 filmów. 1) gość w tym filmie rozmawia z przybyszem hooy wie skąd, który wygląda jak łoś z koszmarnego snu :classic_cool: 2) film z Craigiem. O dragach. 3) już wcześniej było, ale dobra. Tip: tańczący rycerze okrągłego stołu. 4) komedia Coenów. 5) 3 lata za morderstwo, 5 lat za upuszczenie telewizora na nogę gliniarza

No, dalej nieźle :classic_cool: 6) film który powinien dostać Oscara w kategorii "najlepszy tytuł filmowy". W skrócie chodzi o to, że latają sztylety i zabijają złych ludzi :classic_cool: 7) FILM ZE SZWARTZENIGGEREM :classic_cool:!!😍🌻😘 na innej planecie 🖐️

Gość ludzie tak długo nie zyją jak
Klocus :P

Brother.. to Twoim zdaniem komedia? :o 1) o ile dobrze pamiętam (bo zasnąłem w połowie tego filmu) to jest tam scena, jak wypisuje coś zła dusza na szkolnym murze, czy boisku, a potem w całej klasie porównuja charakter pisma. 6) to jedna z tych produkcji w stylu "Hero" :classic_cool: 7) nie wiesz, gwoopia? :o Zdjęcia może i lepsze, ale nie chce mi się robić teraz screenshotów. Zresztą taki topik z zagadkami filmowymi opartymi na zdjęciach już był, ze 2 lata temu. Sam go prowadziłem :classic_cool: TAMARI - czego?

ja tam się upieram przy Blade Runnerze :P

Został usunięty. Nie. "Raising Arizona". Won do wyra, żegnam z radością 🖐️

wszyscy idą, cholera, nawet nie ma co czytać i z kim gadać :o

Blade Runner? W sensie jakim? . . Karolino, nie wygrasz życia, dopóki będziesz się wzniecać tym marnym eksperymentem muzycznym z pogranicza bełkotliwej recytacji i hooy wie czego. :classic_cool:

w sensie człowieczeństwa :o

Zmartwychwstały Philip K. Dick

Gość wylogowana kosmitka
:D:D:D

Akurat się wkurzyłem, że mi tytuł poprzekręcali :o

Spięty, Spięty, pewnie w doopsko spięty, dlatego zamiast śpiewać jak człowiek, dyszy do mikrofonu jak w krocze sucyska. Jak to jest, że na proste pytanie "z kim gadam" nie mogą te k.u.r.wi.s.k.a normalnie odpowiedzieć, tylko zawsze się krygują i wymyślają jakieś ejakujalaty? Filip Hooy. :o

"Czy androidy marzą o elektrycznych owcach" uważam, że mi się udało :o Wprawdzie nie tak postmodernistycznie jak "Magic Kingdom for sale.Sold!" albo "Czy pan zamawiał tortury? "Ale zawsze jakoś tak przyjemniej dla ucha :o

Klocuś, ty sobie normalnie grabisz