Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Go艣膰 Jako艣膰 mojego ch艂opa
Postanowi艂am sprawdzi膰 jakiego mam m臋偶czyzn臋 - b臋d臋 stawia膰 plusy tam gdzie cecha pasuje do niego i minusy tam gdzie m贸j ma braki: A. Nale偶y tylko by膰: 1. przyjacielem + 2. partnerem + 3. kochankiem+ 4. bratem+ 5. ojcem+ 6. nauczycielem+ 7. wychowawc膮+ 8. spowiednikiem+ 9. powiernikiem+ 10. kucharzem+ 11. mechanikiem++ 12. monterem++ 13. elektrykiem++ 14. szoferem++ 15. tragarzem+ 16. sprz膮taczk膮+ 17. stewardem+ 18. hydraulikiem++ 19. stolarzem++ 20. modelem+ 21. architektem wn臋trz+ 22. seksuologiem++ 23. psychologiem+ 24. psychiatr膮+ 25. psychoterapeut膮.+ B. Wa偶ne te偶 s膮 inne cechy. Nale偶y by膰: 1. sympatycznym+ 2. wysportowanym+ ale 3. inteligentnym ale++ 4. silnym++ 5. kulturalnym+ ale 6. twardym ale+ 7. 艂agodnym+ 8. czu艂ym ale+ 9. zdecydowanym ale+ 10. romantycznym ale+ 11. m臋skim+ 12. dowcipnym i+ 13. weso艂ym ale+ 14. powa偶nym i+ 15. dystyngowanym+ 16. odwa偶nym ale+ 17. misiem ale+ 18. energicznym+ 19. zapobiegawczym+ 20. kreatywnym+ 21. pomys艂owym+ 22. zdolnym ale+ 23. skromnym i+ 24. wyrozumia艂ym+ 25. eleganckim ale+ 26. stanowczym+ 27. ciep艂ym ale+ 28. zimnym ale+ 29. nami臋tnym+ 30. tolerancyjnym ale+ 31. zasadniczym i+ 32. honorowym i+ 33. szlachetnym ale+ 34. praktycznym i+ 35. pragmatycznym+ 36. praworz膮dnym ale+ 37. gotowym zrobi膰 dla niej wszystko+ [np. skok na bank- (NIE mam czasu nosi膰 mu cebuli do mamra)] czyli 38. zdesperowanym- [z mi艂o艣ci+] ale 39. opanowanym+ 40. szarmanckim +ale 41. sta艂ym i+ 42. wiernym+ 43. uwa偶nym +ale 44. rozmarzonym+ ale 45. ambitnym+ 46. godnym zaufania+ i 47. szacunku+ 48. gotowym do po艣wi臋ce艅 +i, przede wszystkim, 49. wyp艂acalnym.+ C. Jednocze艣nie musi m臋偶czyzna uwa偶a膰 na to, aby: a) nie by艂 zazdrosny+, a jednak zainteresowany+ b) dobrze rozumia艂 si臋 ze swoj膮 rodzin膮+, nie po艣wi臋ca艂 jej jednak wi臋cej czasu ni偶 danej kobiecie+ c) pozostawi艂 kobiecie swobod臋+, ale okazywa艂 trosk臋+ i zainteresowanie gdzie by艂a i co robi艂a+ d) ubiera艂 si臋 w garnitur+, ale by艂 got贸w przenosi膰 j膮 na r臋kach przez b艂oto po kolana+ i wchodzi膰 do domu przez balkon+, gdy ona zapomni kluczy, lub goni膰, dogoni膰 i pobi膰 z艂odzieja+, kt贸ry wyrwa艂 jej torebk臋, w kt贸rej przecie偶 mia艂a tak niezb臋dne do 偶ycia lusterko i szmink臋.+ D. Wa偶ne jest aby nie zapomina膰 jej: 1. urodzin+ 2. imienin+ 3. daty 艣lubu+ 4. daty pierwszego poca艂unku- (sama nie pami臋tam te偶 ;-)) 5. okresu - (to to pamieta m贸j program w komputerze, nawet ja nie musz臋 :-D ) 6. wizyty u stomatologa - (przypomina mi o tym moja kom贸rka) 7. rocznic+ 8. urodzin jej najlepszej przyjaci贸艂ki i ulubionej cioci.- (a po co on ma o tym pamietac???) O CHOLERKA MAM IDEALNEGO M臉呕CZYZN臉 !!! :-) :-) :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez_popieprzony
I obudzilas sie zlana potem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieprzony
Co robi kobieta po stosunku? Przeszkadza :P

Udost臋pnij ten post

Rozprawa w s膮dzie. Ginekolog zabi艂 Cygank臋. Pytaj膮 o motyw. \"Prosz臋 Wysokiego S膮du. Wr贸ci艂em do domu z pracy. Mialem wyj膮tkowo ci臋偶ki dzie艅. Odebra艂em 4 porody. Mia艂em 8 pacjentek w przychodni. 2 staruszkom podwi膮za艂em macic臋, wykona艂em 3 defloracje. Kiedy wreszcie usiad艂em spokojnie w fotelu, przy kawce, z gazetk膮, zapali艂em papierosa, nagle s艂ysz臋 dzwonek do drzwi. Otwieram, a w drzwiach stoi Cyganka i m贸wi: za st贸w臋 mog臋 panu cip臋 pokaza膰...\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NiePowiem Moja Panna Nie Moze
widziec mojego niku hehe bo sie wkurwi WIEC TAK KURWA JEZELI CI PZRESZKADZA POWIEDZ MAMIE ZE CHECSZ ISC DO SEKSUOLGA BO MASZ SPRAWE CZLOWIEKU IDZIESZ DO SEKSUOLGA BABKI MOWISZ ZE JAK PRZYCISKA PENISA TO GO STRASZNIE BOLI ONA AUTOMATYCZNIE TAM DOTYKA MOWISZ ZEJ AJ TEZ CIE BOLA I TAK SAMO JEZELI CI PRZESZKADZA ZE ON JA DOTYKA MI PRZESZKADZA BO WKONCU NIE CHCE JAKIEGOS FRAJERA BY WKLADAL MI PANNIE PALCE DO CIPY KURWA KIEDYS GINEKOLOG BEDZIE KUTASA WKLADAL BO TAK JEST 32 LATA TEMU BYLY PRZYRZADY DO WKLADANIA Z KAMERA A CO COFAMY SIE OJ NIE :] WIEC IDZ DO SEKSUOLGA POWIEDZ ZE CHCESZ zeby ci PROSTATE ZBADALA WLOZY CI PALCA DO DUPY CO JEST PRZYJEMNE BO TO PUNKT G BEDIZE CI WYKRYWAC NIE WSTYDZCIE SIE TEGO I POWIEDZ BY CIETRZYMALA ZA POSLADKI MOCNO BO SIE BOISZ ZEB EDZIE BOLEC A TAK TO NIE I TO ZROBI SPROBOJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NiePowiem Moja Panna Nie Moze
ja za miesiac ide do seksuologa powiem jej ze zyla mnie boli na kutasie ona mi go Mascia posmaruje popatrzy jajeczka tez i luz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
mniahahahhaha sprawdzcie najpierw czy tym na pewno zajmuje si臋 seksuolog :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
NiePowiem Moja Panna Nie Moze Musze chyba Twa wypowiedz przeczytac ze trzy razy, bo troche jej nie kumam ale rozumiem, ze miales dobre intencje ;). Obawiam sie jednak, ze seksuolog to Ci pyty nie wymaca ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innedo艣wiadczenia
No nie wiem jak to jest z tym ginekologiem. Moja dziewczyna (wci膮偶 dziewica) zezna艂a, i偶 jak by艂a pierwszy raz u lekarza to mocno si臋 podnieci艂a podczas badania wewn臋trznego, zrobi艂a si臋 mokra, zmieni艂 si臋 jej oddech, by艂a prawie na granicy orgazmu. I co Wy na to? Historia autentyczna. Mnie jak dot膮d chyba nie uda艂o si臋 doprowadzi膰 a偶 tak daleko podczas pieszczot palcem. Niby nic, ale chyba jednak nie do ko艅ca dziewica ( na tym mi akurat specjalnie nia zale偶y). Ale 偶eby ginekologowi posz艂o lepiej podczas badania, ni偶 mi podczas pieszczot? Troch臋 jestem zazdrosny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
Bo zamiast jednego palucha musisz wladowac dwa i polaskotac ja po szyjce :). Sprobuj tak dwa paluchy w pochwe jeden w odbyt i jej wyliz jednoczesnie, odleci jak f-16. Wymienione czynnosci wykonaj w odwrotnej kolejnosci niz napisalem , lizanie, paluch w cipke na koniec w dupcie jeden. Jak to jej wykonasz przestanie byc dziewica (w sensie nieodbycia stosunku pochwowego), poniewaz bedzie chciala zebys jej zaladowal swoja armate. Trzymam za Ciebie kciuki, to mowilem ja stary jebaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rogatka
Ja nie uznaj臋 lekarzy ginekolog贸w- facet贸w, bo znam te 艣rodowisko i uwa偶am, 偶e to s膮 zbocze艅cy. Pozna艂am ich na studiach. I nie raz pyta艂am si臋 koleg贸w, dlaczego wybieraj膮 specjalizacj臋 ginekologiczn膮. W odpowiedzi by艂y. :m.in takie, 偶e chc膮 sobie poogl膮da膰 cipy (m艂ode), stare badaj膮 na "odpiepsz si臋" i won. A co do podniecenia seksualnego lekarza podczas badania- no c贸偶 nie da si臋 inaczej to te偶 m臋偶czyzna, a nie tylko lekarz- odpowied藕 jednego z lekarzy ginekolog贸w. Co艣 jeszcze doda膰? Ja badam si臋 u kobiety i jestem ni膮 zachwycona POD KA呕DYM WZGL臉DEM. Jedna z internautek pisze, 偶e kobiety ginekolo偶ki oceniaj膮 j膮 pod wzgl臋dem obwis艂ych cycek itd. I tu si臋 mylisz kobiety maj膮 to gdzie艣. A oceniaj膮, owszem - ale faceci i my艣l膮 sobie np. 偶e jeste艣 aseksualna. R贸偶nie, na og贸艂 nie zbyt pozytywnie. Nie rozumiem bab, kt贸re wybieraj膮 facet贸w ginekolog贸w. 呕al mi ich, s膮 takie naiwne i t艂umacz膮 sobie g艂upie "lekarz to lekarz". Zapominaj膮c, 偶e to te偶 samiec!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ginek zbok
Czy偶 to nie wyma偶one zaj臋cie dla faceta? Po 5 minutach rozmowy, facet m贸wi: -Prosz臋 si臋 rozebra膰 i zostaje wys艂uchany :P Albo sobie dla rozrywki wymy艣li: dzi艣 sprawdz臋, kt贸ra jest najbardziej mokra, a kt贸ra najcia艣niejsza :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ginek zbok
...najlepsza fucha to przychodni akademickiej :) za darmo przychodz臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emocjonalny Prawiczek jeste艣
najlepszy ginekolog to faceeeeeeeeeeeet i to m贸wie pod k膮tem medycznym. mog艂a ci wcale nie mowic jak tak reagujesz. dojdzie do tego, 偶e juz nic nigdy ci nie powie hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rogatka
Do niedo艣wiadczenie. Takie sytuacje si臋 zdarzaj膮 faktycznie. Opowiadali mi moi znajomi lekarze i niez艂y ubaw przy tym mieli. Ale nie w oczy, tylko poza. W tym niejednemu stan膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
"Nie rozumiem bab, kt贸re wybieraj膮 facet贸w ginekolog贸w. 呕al mi ich, s膮 takie naiwne i t艂umacz膮 sobie g艂upie "lekarz to lekarz". Zapominaj膮c, 偶e to te偶 samiec!!!!" No wlasnie to je kreci, ze to samiec jest, tylko glosno tego nie powiedza. Generalnie Twoja wypowiedz zgadza sie z moimi obserwacjami i przemysleniami. Z tymi starymi to tez prawda. Czytalem w necie o dwoch kolezankach co do jednego gina chodzily po tabletki jedna atrakcyjna druga otyla. Ta atrakcyjna badal oczywiscie zawsze, tej otylej wypisywal tylko recepty. Generalnie kobiety durne sa i czasami zaluje ,ze nie jestem pedalem ;).

Udost臋pnij ten post

W艂a艣ciwie 偶adna kobieta si臋 do tego nie przyzna, ale one potrzebuj膮 si臋 rozbiera膰. Czerpi膮 jak膮艣 niezrozumia艂膮 satysfakcj臋. Poprzez t艂amszenie swoich negatywnych emocji. Ja nie mam ochoty si臋 umartwia膰 i szybko ko艅cz臋 znajomo艣膰 gdy si臋 dowiem, 偶e gin to facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiulcia2782i7398
a jak bedzie rodzi膰 i b臋dzie w szpitalu tylko lekarz facet to rozumiem do stodo艂y j膮 wywziesiesz? :/ 偶al :|

Udost臋pnij ten post

Ci膮偶a i por贸d to nie choroba, nie konieczny jest szpital. Tylko w Polsce 艂apiduchy w bia艂ych kitlach terroryzuj膮 wszystkich i ka偶膮 rodzi膰 w szpitalach.

Udost臋pnij ten post

tez_popieprzony "Nie rozumiem bab, kt贸re wybieraj膮 facet贸w ginekolog贸w. 呕al mi ich, s膮 takie naiwne i t艂umacz膮 sobie g艂upie "lekarz to lekarz". Zapominaj膮c, 偶e to te偶 samiec!!!!" ...........................bo w tym jednym jedyn膮cym przypadku jezde艣cie delikatniejsi:P.....................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
popieprzony brachu tworco mojej internetowej osobowosci zgadzam sie z Toba ;). BABCIU GOSIU , a czy stomatolog facet jest delikatniejszy rowniez ? Powiem Ci tak a propos tej delikatnosci. Tak sie sklada, ze facet ma lape generalnie jak lopate i palce ze dwa razy grubsze i dluzsze od przecietnej kobiety. Mialem kilka kobiet w swoim zyciu i zadna nie miala nawet z pazurkami dluzych palcow od moich, o grubosci nie wspomne. wiec o jakiej delikatnosci mowisz ? Co do porodu to zgadzam sie z popieprzonym jak sie zaplaci to sie ma takiego lekarza jakiego sie chce ;). Porod w szpitalu ma tylko jedna zalete, w razie draki mozna zrobic cesarke lub co tam jeszcze jest. Choc z drugiej strony rodzenie w szpitalu wlasnie moze doprowadzac do komplikacji, nienaturalna pozycja rodzenia, stres w obcym miejscu, kazdy chetnie zajrzy w cipsko itd wiec podejrzewam, ze wiekszosc komplikacji to powstaje wlasnie na wskutek pobytu w szpitalu. poza tym pewnie wychodza z zalozenia noz kurwa jeszcze bedziemy po domach jezdzic, jeszcze czego ;).W holandi wiekszosc porodow odbywa sie w domach, dom jest najbardziej odpowiednim miejscem do tego typu czynnosci. Zreszta Polki sa troche zboczone przez gazety i propagandy rozne. W Anglii kobieta moze przez cala ciaze nie zobaczyc ginekologa lacznie z porodem. I na forach czytalem, ze Polki sa niezadowolone z opieki nad ciezarnymi. Sa przyzwyczajone do tego, ze kobiecie w ciazy potrzebne sa setki badan i wizyt u lekarza, a w Anglii sie tego nie praktykuje, bo i po co. Ciaza to nic nadzwyczajnego. ale jak sie naczytaja, ze trzeba to i tamto itd to nie dziwota, ze w Anglii im sie nie podoba. Nawet glupie tabsy antykoncepcyjne w Anglii mozna kupic bez recepty i przez internet, a u nas jak taka pojdzie po tabsy i nie zostanie wszechstronnie przebadana to czuje sie nieszczesliwa ;). no ale to juz inny temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jakby normalny
Witam Szanowne Panie tak bardzo obstajecie za chodzeniem do faceta ginekologa.Czy odwracaj膮c to w drug膮 stron臋 jak Wy Panie by艣cie si臋 czu艂y gdyby艣my to my panowie chodzili do pani doktor np. urolog czy jakiej艣 innej? Czy dobrze by wam by艂o ze 艣wiadomo艣ci膮 偶e Wasz m膮偶 w艂a艣nie stoi nago przed obc膮 kobieta,kt贸ra trzyma w d艂oni jego ja.a,czy te偶 w tej chwili w艂a艣nie zs贸wa sk贸rk臋 z jego fi..a,ogl膮da go nachyla si臋 nad nim itp? Dlaczego kobiety zawsze broni膮 si臋 tekstem "przecie偶 to tylko lekarz' My panowie dobrze wiemy co znaczy lekarz ginekolog sam na sam z nag膮 kobiet膮 le偶膮c膮 wprost przed jego oczyma. Co Wy Panie czu艂yby艣cie na naszym miejscu??? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do taki jakby normalny
jak chodzicie na dziwki to si臋 jako艣 nam nie pytacie o zdanie! :D

Udost臋pnij ten post

O rany 艣miechu warte. A jak kobieta rodzi to facet jej powie, 偶e ma natychmiast przesta膰 rodzi膰 i poczeka膰, a偶 dy偶ur b臋dzie mia艂a po艂o偶na, a nie po艂o偶nik. Ginekolog takich cipek to 1000 ogl膮da艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jakby normalny
I wzajemnie :) I zn贸w sytuacja podbramkowa...... Czy偶by brakowa艂o argument贸w?????

Udost臋pnij ten post

"popieprzony Ci膮偶a i por贸d to nie choroba, nie konieczny jest szpital." A jak wyst膮pi膮 powik艂anie i trzeba natychmiast ratowa膰 matk臋 lub dziecko? B臋dzie potrzebna aparatura specjalistyczna i co wtedy do szpitala jecha膰 i kobieta np si臋 wykrwawi?

Udost臋pnij ten post