Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Na tej samej zasadzie można się obawiać chodzić pod balkonami ze skrzynkami kwiatowymi, bo może się urwać. Życie się KOŃCZY, w taki czy inny sposób, przykro mi jeśli was rozczarowałem. Dobrej nocy.

Gość o czizass
tez_popieprzony Casso -durna oto Twoje wypowiedzi: "dokładnie Poli Ja tu tym ciemnogrodom piszę, że najczęstszym nowotworem występującym u kobiet jest rak szyjki macicy i piersi i że warto raz na jakiś czas się przebadać a oni mi tu o zgonach Polaków...;/ mnie ogół nie interesuje, my mówimy tu o kobietach i o ich wizytach u ginekologów ;/ nie rozumiesz tematu ;/" ale wczesniej: " TYLKO ŻE ZROZUM DZIECKO DROGIE ŻE RAK SZYJKI MACICY CZY RAK PIERSI NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJE U KOBIET I TO ON JEST CZĘSTĄ PRZYCZYNĄ ZGONU....NIE NERKI, NIE SERCE, NIE JeLITA " Problem w tym, ze dla Ciebie 50 to jest mniej niz 20 (a te 20 to juz pisalem i tak &&&&&&&&&&& przeciez ci mendo jedna wyraznie laska napisala ze rak piersi wystepuje czesciej u kobiet !!! a nie u facetow CZEGO ty kurwa nie rozumiesz?? tego ze najnowsze statystyki pokazuja ze najczesciej u KOBIET KURWO wystepuje rak macicy i piersi !! I CHYBA WYRAZNIE NAPISALA ZE JEST CZESTA PRZYCZYNA a twoje dodawanie i odejmowanie wsadz sobie w dupe tego nie pojmiesz ).

a wiecie, ile ludzi dziennie ginie w wypadkach samochodowych? nie wychodźcie czasem jutro na ulicę, PROFILAKTYKA PRZEDE WSZYSTKIM !!! :classic_cool:

Zwiazek radziecki mial imperialny zachod , muzulmanie maja szatanska ameryke, a kobitki raka no i USA Al Qaidę :) Zeźliłem się 😠 w końcu tyle służb czuwa nad moim bezpieczeństwem i zdrowiem, że czuję się uprzedmiotowiony. Jest OK o ile lekarze są w stanie leczyć mnie, a nie moją chorobę. Teraz już dobranoc, definitywnie.

Gość o czizass
jebnieci jestescie jak chuj, tylko wam wspolczuc. anomalia w dupie cie mam i twoje badania, jebnieta jestes i nic ci juz nie pmoze kurwo jedna !! bedziesz zdychac i spojrz kurwo o czym jest temat o ginekologach wiec po chuj piszesz o plucach czy nerkach jebnij sie w mozg nikt tu nie pisze o paranoji tylko o zdrowym rozsadku, o tym by sie badac debilko jebnieta

gratuluję kultury i życzę dobrej nocy oraz przemiłych badań u przystojnego gina 😘

Gość o czizass
smiej sie kurwo smiej, bedziesz zdychac a ja przyjde i bede sie z ciebie smiał kurwo

Gość tez_popieprzony
Oj ta o czizass lub ten to jakis srfustrowany osobnik. chyba ma raka mozgu ;). i znowu bledna ocena zagrozenia :)

Gość ty casalblanka
o czizass--rozumiem, że podobne słownictwo stosujesz widząc palaczy z papierosem? w końcu wielu z nich umrze na raka

ojej, on do mnie przyjdzie jak będę zdychać :D jakie to miłe, dziękuję kochany kolego 🌼 jestem niezmiernie wdzięczna i zobowiązana :D

Gość o czizass
chuj Ci w dupe

Gość o czizass
ja jebie :o

Gość tez_popieprzony
o a Ty tylko w dupe i w pizde :). a wez psychiatre odwiedz choc raz, gin w glowke Ci nie wsadzi i nie pomoze na Twe dolegliwosci.

Gość ty casalblanka
o czizass-napij się melisy

Luminalek, kojąca muzyka? :) Miękko wyściełane pokoje bez narożników i klamek. Spokój i cisza :)

Gość o czizass
jebnijcie wy sie wszyscy w te tepe mozgownice do gina nie pojde bo nie mam cipy bystre mozgi :o

Gość tez_popieprzony
to idz do proktologa :)

Nie macie racji i dobrze o tym wiecie ;) No ale jak tu się przyznać ;/ Ja chodziłam do kobiety ginekologa i to nie jednej i faktem jest, że są znudzone swoją pracą, niedokładne, niedelikatne. Takie jest moje odczucie. Moją ciąże prowadzi teraz facet gin i jestem bardzo zadowolona :) Cassi moja Ty perełko ❤️ Poli 🌻

Gość tez_popieprzony
Ale na jaki temat nie mamy? Bo moze tez cos Ci sie wydaje, watku nie czytalas itd. Tu juz czytajacych inaczej pelno, takze nie wiem w czym racji nie mamy, kto nie ma i na jak temat :)

złe nastawienie do takich oczywistych rzeczy jakim są profilaktyczne badania i dbanie o zdrowie prowadzi do porażki 🖐️ dobranoc [ czesc]

to trzeba wybrać fajną babkę i tyle, wybór lekarzy jest dość spory. a poza tym lekarz świadczy usługę za kasę i można go opieprzyć tak samo jak każdego innego usługodawcę, jeśli jest nieprofesjonalny czy źle odnosi się do pacjenta. płacę - wymagam, a jak mi nie pasuje to traci klienta i bye maszkaro :classic_cool:

ja nie mam zamiaru już z wami dyskutować, bo nie ma o czym. Wyraziłam swoje zdanie i cześć, a topic czytałam cały :classic_cool: Żegnam 🖐️

Gość tez_popieprzony
o kurde nastepna wychowana na bravo girl itp. :). swiat jest zabawny. prowadzil jej ciaze i jest zadowolona, a kobiety sa niedokladne.ciekawe niedokladnie wsadza palce czy wziernik? tzn zamiast w pochwe to w dupe czy w oko? ;). a dokad prowadzil te ciaze? gdzies ta ciaza sobie szla czy jak? to zabawne jak mozna wytresowac czlowieka. Uzna za normalne kazde dziwactwo, jesli odpowiednio sie wytresuje. to jak z ludzikami w kosciele, klekaja, wstaja znowu klekaja, opowiadaja o swoich wystepkach przy spowiedzi, przyjmuja rzekomo cialo boze z brudnych lap ksiedza itd. tresura to podstawa :). Skoro dobrowolnie czlowiek poddaje sie takim dziwactwom to co dopiero innym ;) z tego co mi wiadomo, to kobiety z natury sa dokladniejsze od facetow. wystarczy spojrzec do zeszytow dziewczynek, zawsze wszystko ladnie i skladnie w zeszytach, co innego u chlopcow jeden wielki burdel.

miło, że tak się przejąłeś moją ciążą ;) kobieta ginekolog doprowadziła do tego, że moje maleńkie nienarodzone dziecko nie żyje... dlatego teraz będąc w ciąży muszę mieć bardzo dobrą opiekę, regularne badania... Zastanów się czasem co napiszesz. To taka moja dobra rada.