Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Gość not_enough
nigdy nie myslalam o tym w ten sposob... ze idac do mezczyzny ginekologa... kurwa dlaczego znalazlam ten topik:o :o :o

Gość OlciaOlcia_19993_wawa
Na 100 facetów lekarzy znajdzie się jeden który będzie chciał czegoś innego. Dziwny jesteś. Jeżeli z takiego powodu miałbyś z nią zerwać to Ty chyba nie jesteś dojrzały. Pomyśl o niej a nie tylko o sobie.

Gość oj zuzanno
tonacy brzytwy sie chwyta?? widac ze skonczyly ci sie argumenty hehe i wymyslasz juz glupoty o pedofilach. uwazaj co piszesz bo takie teskty i oskarzanie ludzi sa karane. na pewno juz twoj post wyskoczyl w jakims policyjnym filtrze ...a po nitce (IP) do klebka

Gość no dobra zuzanno
to co ile ZDROWA kobieta ma chodzic do gina?? co 6 miesiecy (a zona byla zdrowa wtedy) czy co 2-3 lata nie chcesz teraz chyba napisac, ze te wszystkie panie co 2 razy w roku lataja do gina to lataja z problemami??

Gość Zuzanna Amelia
Zaden tonacy I wlasnie bardzo prosze o odpowiedz na ten post. Jest to bardzo dobry przyklad na wasze twierdzenie , ze swietnie wiecie jak mysli kazdy faceti ze myslicie tak samo. No to swietnie : Skoro kazdy - to pedofil rowniez. Wiec wyjasnijcie to teraz.

Gość co za dziwny post
szukalem czegos innego i akurat tu mnie zawialo Oczywiscie jako facet moge potwierdzic, ze facetowi cipka moze sie znudzic. amelia ma racje po jakims czasie czlowiek juz jest 'najedzony' jestem 4 lata po slubie i zareczam, ze zona juz mnie nie rusza. ile mozna jedna i ta sama cipe ogladac. dlatego wlasnie faceci zdradzaja, kazda rzecz (w tym cipa) potrafi sie znudzic. dzieki amelio, tak trzymaj

Gość Zuzanna Amelia
To jak czesto kobieta ma chodzic do gina zalezy od 1 czy wspolzyje? 2 czy jest w wieku rozrodczym 3jaka higiene ma jej partner 4 jaki rodzaj antykoncepsci stosuje. 5 jakie ma czynniki ryzyka lub podejrzenia zachorowalnosci na dane choroby i jeszcze kilku innych

Gość tez_popieprzony
i co ile zdrowa kobieta ma chodzic do : - do kardiologa - do proktologa - do okulisty - do laryngologa - do neurologa - do psychiatry ????

Gość tez_popieprzony
no te czynnik to co ile napisza w bravo girl ;).

Gość popieprzony 11212
w sumie cie nie lubie ale ostatnio 'zarcik' ci sie wyostrzyl i zaczynam doceniac hehe teksty amelii sa na poziomie jakis 40% twoich takze jak na razie jestes gora. kobieta nie musi do innego lekarza chodzic. one chodza tylko do ginekologa i do dentysty (jak zab zaboli) tak wynika z mojej 10 letniej obserwacji mojej zony

Gość przed chwila zuzanna
pisala, ze co ile chodzi sie do gina ocenia lekarz. za 5 minut sama napisala co decyduje o tym co ile sie chodzi. to w koncu kto ma racje?? lekarz czy amelia?

Gość ona ma tak gdzies
20-23 lata. jest samotna i niezbyt atrakcyjna czytaja i probojac zrozumiec jej posty skonczyla podstawowke lub max szkole zawodowa gdyby miala mature jej zdania bylyby bardziej 'poskladane'

Gość tez_popieprzony
Jesli Amelia nie chodzi do wyszczegolnionych przeze mnie lekarzy to znaczy, ze w ogole suczysko nie dba o zdrowie. wiekszosc chorob i zgonow to ze specjalnosci, ktore wymienilem. skoro jednak ona tak dba tylko o swoje cipsko, jest w tym cos podejrzanego, nienormalnego i dziwacznego. cos kurwa jest na rzeczy.

Gość popierzony 23232
ginekolog to dla nich taki lekarz pierwszego kontaktu hehe boli mnie kolano - a pojde do gina niech mnie zbada bo moze sie TAM cos niedobrego dzieje

Gość amelio dlaczego
w polsce to ginekolog przepisuje tabletki anty? w UK mozesz sobie sama kupic w aptece

Gość Zuzanna Amelia
Nieuwaznie czytasz. W poscie, ktory cytujesz nie pisalam kto decyduje tylko od czego to zalezy. To duza roznica.

Gość no zalezy amelio
zalezy zona ma 30 lat 180cm i 54kg wagi tesciowa 55lat i 120kg wagi zona miala chodzic co 6 miesiecy tesciowa co 2-3 lata obydwie zdrowe - chodzilo tylko o kontrolne wizyty (zadna NIE na hormonach)

Gość Zuzanna Amelia
Zaczynacie zadawac troche naiwne pytania: W kazdym kraju system tego kraju reguluje co i jak jest dystrybutowane. Co kraj to obyczaj.

Gość Zuzanna Amelia
Post powyzej - czepiasz sie i usilujesz tendencyjnie cos sugerowac. Dlaczego gin tak im zalecil byloby wiadomo gdyby bylo wiadomo jaki byl wynik badania jednej i drugiej, a tego nie wiesz.

Gość no jak nie wiem??
amelio?? przeciez to o moja zone chodzilo i wiem, ze byla zdrowa w tym czasie. uprzedzajac twoje insynuacje, ze pewnie cos przede-mna ukrywala to nie ukrywala bo na kazda wizyte do gina chodzimy RAZEM. wiec o wszystkim jestem tez informowany obydwie zdrowe kobiety jedna mloda i szczupla, druga troche starsza z nadwaga.

Gość Zuzanna Amelia
A moze maz tesciowej sie myje a ty swojej zonie wprowadzasz badziewie? A moze zona jest nadal w wieku rozrodczym /juz samo to zaleca czestrze kontrole/ a tesciowa juz nie

Gość a moze dlatego..
ze tesciowa jest gruba?

Gość tyuhjnm,
Amelio🌻 masz zdrowie do tłumaczenia. Mnie wpisy panów już tylko bawią, mam wrażenie, że szukają rozmówcy żeby zobaczyć jak dużo może być wpisów na durny temat. Pozdrawiam

Gość tez_popieprzony
no bo twoja zona jest w wieku reprodukcyjnym, a tesciowa juz nie. wiec o zone trzeba dbac, bo plodna i zdrowa zona to rozwoj ojczyzny :). a tesciowa juz nie przydatna dla kraju. gienekolog zas to patriota.

Gość no przeciez ci
napisalem zdrowe kobiety (zadna nie ma nic 'wprowadzane') jedna mloda szczupla, druga stara gruba

Gość Zuzanna Amelia
Witaj tyuhjnm, masz racje, oni nie pytaja bo chca wiedziec Oni wyszukuja gdzie i jak mozna zwulgaryzowac. Tacy sa tego typu sfrustrowani osobnicy. Moze zajrzysz do naszego tematu ? Tam jest przyjemniej i ludzie sa inteligentniejsi.

Gość zuzanno....
na kazdym forum sa ludzie 'ineligentniejsi'....od ciebie

Gość ja juz nie wiem o co
chodzi w tym poscie zuzanna ( i jej podobne) proboje udowodnic ze mezczyzna ginekolog to nie facet. faceci znowu z drugiej strony proboja kobietom uswiadomic, ze facet ginekolog zawsze bedzie jednak mezczyzna. to w koncu jak to jest? mezczyzna ginekolog jest facetem czy nie? czy moze isc z kumplami na piwo czy moze lepiej go z kobietami na zakupy wysylac?

Gość tez_popieprzony
otoz to ;).

Gość no bo z kobietami
ginekologami jest juz ustalone kobieta ginekolog zawsze jest glupia i bezduszna baba. a facet ginekolog to jednak nie facet