Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Gość zetka_zet
na szczęscie kobiecie nie da się wcisnąc takiego kitu , zeby nie dbała o swoje zdrowie a skoro uwazacie ze jednak wiekszosc kobiet biega do gin. rozkładac nogi to najlepszy dwowd na tej wiekszosci jednak kitu wciskac sie da. a jak macie odchyłki natury psychicznej i problemy emocjonalne , podobne jak ten caly reklamowany tutaj Lesiu(ciekawe dlaczego robicie mu taką reklamę) to idzicie do psychiatry z dodatkową specjalizacją seksuologa i nie zwalajcie winy za swoje wynaturzenia na kobiety. sami rznęli byście kazdą dupę któa wam sie nawinie i myslicie , ze inni tez tak mają . a robienie z kobiet dziwek nie usprawiedliwi waszej chorej psychki . dlaczego nie wypowiadają sie tutaj faceci których zony chodzą do ginekologa-faceta i których w/g was jest wiekszośc? no na szczęscie zarowno te kobiety i i ich męzowi są tą normalną większoscia i nie szukają uprawiedliwien na publicznych forach dla swoich chorych urojeń . psychole!

Gość oj ludzie, ludzie
W każdym społeczeństwie zdarza się jakiś procent odchyłów od ogólnie przyjętej normy. Takim procentem są owe kobiety, które chodza do owego gina. Choć jak ktos pisał wcześniej, jest ich niewiele i pisanie o zwiększeniu ich liczby to naginanie rzeczywistości, aby potwierdzała z góry przyjęta tezę. Byc może jest więc pewien odsetek kobiet, które chodza do gina dla perwersyjnej seksualnejprzyjmeności. Ale twierdzenie na tej podstawie, że tak robią wszystkie kobiety świadczy o kosmicznej głupocie osób to piszących. Ludzie mają różne fobie, może też być taka, że facet nie chce, aby jego kobieta chodziła do faceta. Ok, jestem w stanie to zrozumieć. Ale nigdy nie zgodzę się, że fobia jest normą i jako taka trzeba ją traktować. :o

Oj ludzie ludzie napisała: "Ludzie mają różne fobie, może też być taka, że facet nie chce, aby jego kobieta chodziła do faceta. Ok, jestem w stanie to zrozumieć. Ale nigdy nie zgodzę się, że fobia jest normą i jako taka trzeba ją traktować". W zasadzie zgadzam się z tą opinią. Inne pytanie, na ile jakaś fobia jest zasadna, a na ile irracjonalna. Z tym chodzeniem do ginekologa mężczyzny, jeśli chodzi o reakcję partnerów, jest tak, że jednym to przeszkadza, jak mnie, innym nie, jak np. BMBlondynowi. Można by więc powiedzieć, że jest tu jedno odczucie subiektywne przeciwko drugiemu odczuciu subiektywnemu. A czy jest jakaś prawda obiektywna, coś co by pozwoliło wyznaczyć normę? Owszem, jest coś takiego. W warunkach zachodnioeuropejskich i amerykańskich owa prawda obiektywna, niezależnie od mojego czy BMBlondyna widzi mi się, jest taka, że kobieta w czasie badania ginekologicznego u gina faceta nie ma prawa pozostawać z nim sam na sam w gabinecie. To naprawdę daje do myślenia, czemu im bardziej cywilizowany kraj, tym bardziej rygorystyczne obostrzenia przy badaniu ginekologicznym?

Gość :)))))
$$$ no tak...podanie cywilizowanej ameryki jako normy w kontekscie omawianaego temtu jest bardzo zasadne:) no bardzo , kraj w którym 50% społeczeństwa stały związek uwaza za park jurajski to na pewno niklas masz rację. czy kraj w którym podpisywanie intercyzy a co za tym idzie uzyskanie w ten sposob pewnego rodzaju niezaleznosci od prtanera jest na porzędku dziennym , można tu podawac jako normę w temacie który bardzo traktuje o ogromnej zaleznosci od partnera? niklas ....zaczynasz sie gubic, zpostan lepiej w polsce:D

a w ogóle to panowie , dlaczego nie wyślecie petycji do pani min. KOPACZ , ja na waszym miejscu wysąłałbym protest przeciwko takiej polityce ministerstw , która naraza wasze partnerki na niecne zamiary ginekologów. protestujcie- moze wywalczycie pielegniarki w gabinetach:) myślicie , ze pisanie na forach wyeliminuje problem? poza tym , ja nie rozumiem, twierdzicie , ze wasze partnerki chodzą do lekarzy - kobiet , no to gdzie jest problem , co was obchodzą inne kobiety . tak bardzo przezywacie ze sąsiadka czy poszła do gin-faceta , dlaczego? co was to obchodzi? nie rozumiem waszej postawy. chyba ze faktycznie jest to problem natury psychicznej...........................

Po pierwsze: w USA każdy stan ma swoje prawo. Po drugie: tego typu kwestie są właśnie zależne od prawa obowiązującego na danym terenie, od praw pacjenta tam obowiązujących, od różnorakich ustaw o zawodzie lekarza. Polska jest członkiem UE i jeśli na terenie Unii obowiązywałby ścisłe dyrektywy WHO, to na terenie Polski też by obowiązywały. Takich ścisłych wytycznych po prostu nie ma. Obowiązuje prawo danego państwa.

Gość tez_popieprzony
Do zetka_zet postanowilem poddac analize twoj caly tekst, bo caly jest stekiem belkotu i jest pieknym materialem do analizy ;), " na szczęscie kobiecie nie da się wcisnąc takiego kitu , zeby nie dbała o swoje zdrowie" Jesli rozkraczanki masz na mysli jako dbanie o zdrowie. Gratuluje "a skoro uwazacie ze jednak wiekszosc kobiet biega do gin. rozkładac nogi to najlepszy dwowd na tej wiekszosci jednak kitu wciskac sie da." No ale one biegaja tak dlatego, bo im kitu nawciskano. To jest wlasnie na to dowod. "a jak macie odchyłki natury psychicznej i problemy emocjonalne , podobne jak ten caly reklamowany tutaj Lesiu(ciekawe dlaczego robicie mu taką reklamę) to idzicie do psychiatry z dodatkową specjalizacją seksuologa i nie zwalajcie winy za swoje wynaturzenia na kobiety. " Jakie mamy odchylki? Wymien z imienia i nazwiska hehe. Raczej twoj post jest bardzo emocjonalny i wskazujacy na odchylki. "sami rznęli byście kazdą d**ę któa wam sie nawinie i myslicie , ze inni tez tak mają ." No faceci tak maja. I to, ze sobie bedziesz wmawiac, ze sa faceci (wiadomo ktorzy) ktorzy tak nie maja to tylko twoja wyobraznia. To tak zwane wyparcie :). "a robienie z kobiet dziwek nie usprawiedliwi waszej chorej psychki . " a pisanie o naszej chorej psychice nie sprawia iz jest ona chora w istocie. "dlaczego nie wypowiadają sie tutaj faceci których zony chodzą do ginekologa-" obawiam sie, ze sie wypowiadaja, tylko jestes zbyt leniwa suka aby dokladnie poczytac :P "faceta i których w/g was jest wiekszośc? no na szczęscie zarowno te kobiety i i ich męzowi są tą normalną większoscia i nie szukają uprawiedliwien na publicznych forach dla swoich chorych urojeń ." oj tu wyjatkowa ilosc idiotyzmow. wiec wypunktujmy: 1. wiekszosc nigdy nie jest normalna, hitlera wybrala wiekszosc, nasze wladze rowniez. wiekszosc to debile i jest to tak oczywiste, ze tylko debil moze tego nie zauwazyc, gdyz sam jest debilem :). 2. kto tu szuka jakis usprawiedliwien? chyba masz urojenie o ktorym w punkcie 3 :) 3. urojenie - odczuwanie czegos lub widzenie czegos czego nie ma np ciaza urojona - babie sie zdaje, ze w takowej jest choc wcale nie jest :). Zgodnie wiec z definicja my nie mamy zadnych urojen, bo nam sie nie podoba gdy nasze kobity obraca inny gosc, wiec nie ma tu mowy o zadnym urojeniu, nam sie to naprawde nie podoba i nie podoba sie cos, co naprawde istnieje. " psychole! " W swietle dokonanej analizy brak jest podstaw do takiej oceny. Analiza wykazala, ze reagujesz agresywnie i emocjonalnie, uzywasz pojec, ktorych znaczenia nie znasz i bawisz sie w doktora(psychiatre), a nawet dzieci wiedza, ze diagnoza przez net to chuj nie diagnoza. Wykazalas sie rowniez lenistwem intelektualnym, gdyz nie uzylas ani jednego argumentu, a jedynie swoj stosunek emocjonalny do wypowiedzi innych.

W Polsce Karta Praw Pacjenta gwarantuje każdemu możliwość ciągłej opieki osoby bliskiej lub wyznaczonej przez pacjenta. Dotyczy to zarówno opieki szpitalnej, jak i przeprowadzanych badań w gabinetach lekarskich. Wystarczy znać swoje prawa :P

Gość tez_popieprzony
"no tak...podanie cywilizowanej ameryki jako normy w kontekscie omawianaego temtu jest bardzo zasadne no bardzo , kraj w którym 50% społeczeństwa stały związek uwaza za park jurajski to na pewno niklas masz rację" oj nie znasz ty ameryki nie znasz. ameryka to kraj wyjatkowo purytanski i konserwatywny. za duzo filmow ogladasz :). u nas nikt by nie podpalal gabinetow gdzie dokunuje sie skrobanek, tam jest to na porzadku dziennym. Klasyka ameryki: malzenstwo, domek na przedmiesciu, trojka bachorow i pies.

Gość .Inga87.
Tez_popieprzony zarzuca innym, że nie zauważają na forum wypowiedzi mężczyzn którzy tak jak on mają problem z ginekologiem żony. A on co robi ? Nie zauważa kłopotliwych dla siebie postów kobiety której koleżanka poszła do Leszka W. które całkowicie przeczą jego pojmowaniu świata. Zresztą gdyby takich ginekologów jak Leszek W. w Polsce była większość to było by prawdziwe zatrzęsienie takich reportaży, przecież dziennikarze zwęszą każdą sensacje. A on sobie obejrzał jeden jedyny reportaż i już wnioski rozciąga na całą populację kobiet i ginekologów. Niepoważny dyskutant.

eche:) w panstwie w którym aborcja jest legalna , bo walczyła o nią większosc społeczeństwa normą jest podpalanie gabinetów:) dobre naprawdę dobre :)

Gość tez_popieprzony
"myślicie , ze pisanie na forach wyeliminuje problem? " a ty myslisz, ze jak napiszesz na forum to to wyeliminuje nas z pisania? "poza tym , ja nie rozumiem, twierdzicie , ze wasze partnerki chodzą do lekarzy - kobiet , no to gdzie jest problem , co was obchodzą inne kobiety ." A co cie obchodza nasze problemy? nie rozumiem :). w czym masz problem? " tak bardzo przezywacie ze sąsiadka czy poszła do gin-faceta , dlaczego? co was to obchodzi?" a tak bardzo przezywasz, ze my przezywamy, dlaczego? co cie to obchodzi? " nie rozumiem waszej postawy. chyba ze faktycznie jest to problem natury psychicznej..........................." my rowniez nie rozumiemy twojej postawy, chyba ze faktycznie jest to problem natury ..... P.S Odpowiedzia na twoje pytania jest odpowiedz na moje. co cie to interesuje? :). Czlowiek jest istota ciekawska. Interesuje nas podejscie do tematu innych kobiet i facetow, ich argumentacja, ich punkt widzenia. Ciekawosc poznawcza odrozniajaca ludzi od parapetow.

Gość .Inga87.
Chyba zamierzacie wszyscy trzej zrobić doktorat na temat więzi fizycznej i psychicznej kobiety z jej ginekologiem w końcu wszyscy studiujecie ten remat już 3 lata ;] Ktoś tu ma obsesję albo zero życia prywatnego. Zresztą Wy trzej to pewnie jedna i ta samo osoba ;]

Gość zetka_zet
popieprzony ja wolę być leniwą suką niz miec takie jazdy jak twoje jestes po prostu załosny, chociaz moze powinno okazac ci sie zrozumienie , bo moze twoje poglady to jakas trauma z dzieciństwa, moze musiałes sie naoglądac jak mamusia rozkładała nogi przed facetami albo sam doswiadczyłes molestowania ze strony jakiegos zboczeńca i teraz są tego efekty a skoro twoja parterka jest taka wspaniala i troszczy sie o to zebys nie musiał juz przechodzic przez tę traumę to odpowiedz na pytanie pani , hmmmm.....usmiech ?:)))) co cię obchodzą inne kobiety skoro twojej i ciebie ten problem nie dotyczy? ja odpowiem ci juz , jestes zboczony i obraz kobiety na fotelu gin przed innym facetem po prostu cię racuje , tak ciebie jak i innych tutaj dlatego ten temat jest uparcie przez was drązony!!!!!!!!!!

Gość tez_popieprzony
:))))) eche w panstwie w którym aborcja jest legalna , bo walczyła o nią większosc społeczeństwa normą jest podpalanie gabinetów dobre naprawdę dobre zainteresuj sie pustaku blizej tematyka to ten glupich smiech zniknie ci z tej glupiej mordy ;). http://www.bibula.com/?p=8506 poszukaj sobie w necie informacji, a zobaczysz ilu rocznie ginow od aborcji w usa idzie do piachu. I co glupia pindo? troche wiecej wiedzy o swiecie, a mniej kreytnskich usmieszkow :P

Gość :)))
"A co cie obchodza nasze problemy? nie rozumiem . w czym masz problem? " a to mnie obchodzi popieprzony , ze ja jestem kobietą a ty tutaj piszesz o "wszystkich kobietach" więc czuję sie upowazniona do zabierania głosu jak zaczniesz moja kobieta , nie będe sie odzywac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez_popieprzony
zetka_zet swoja ostatnia wypowiedzia potwierdzilas tylko to co napisalem wczesniej. Zero argumentow jedynie wyrazanie swoich emocji na temat interlokutorow. oczywiscie na pytanie zadne rowniez nie odpowiedzialas :). Faktycznie jestes wyjatkowo leniwa i na dodatek niezbyt rozgarnieta suka :). I powtarzasz pytania na ktore odpowiedzialem na koncu mojej poprzedniej wypowiedzi do ciebie. czyli co? glupia, pusta, leniwa, malo spostrzegawcza suka:). wiec co cie tak obsesyjnie obchodzi, ze nas cos obchodzi:)? nie sil sie, nie oczekuje odpowiedzi, chyba ze to .... hehe

Gość michal_anioł
Dlaczego normalne kobiety podejmują w ogole jakąkolwiek dyskusję z takim popaprańcem jak popieprzony ? Ja tego nie rozumiem ? Drogie panie , weżcie no się ogarnijce trochę, przeciez ten facet jest chory , siedzi przed kompem i się podnieca waszymi wpisami ,wizjami was na fotelu z rozkraczonymi nogam i tym ze moze was nazywac dziwkami , sukami, itp. I czuje się dowartościwowany bo anonimowośc mu na to pozwala . Wierzycie panie , ze on posiada jakąś partnęrkę? Gdyby tak było , nie musiałby szukać zboczonych seksualnie doznac na necie . Dajcie sobie spokój kobiety!

Gość tez_popieprzony
"a to mnie obchodzi popieprzony , ze ja jestem kobietą a ty tutaj piszesz o "wszystkich kobietach" więc czuję sie upowazniona do zabierania głosu" oszczedze ci dalszych kompromitacji na forum. uwaga pisze: MOJA KOBIETA. mam nadzieje, ze wrocisz teraz spokojnie na jakis inny topic pt stary mnie wali po rogach, mam pryszcza na dupie, podoba mi sie kolega z pracy lub jakis inny ciekawy.

Gość michal_anioł
No i walsnie, w swojej ostatniej wypowiedzi ten osobnik pokazał wam panie po co tu jest ! Mam nadzieję , ze jestescie na tyle inteligentne zeby to dostrzec! Suka !!!! Och jak to zabrzmiało!!!! Jakie to podniecające , prawda popieprzony ?

Gość tez_popieprzony
michale od chuja wniosles do dyskusji an temat :). tu sie odbywa dyskusja na konkretny temat, a ty nie miales doslownie nic do powiedzenia. Tzn nagadales sie duzo ale na temat mojej skromnej osoby, ktora to nie jest tematem watku. Jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to bujaj sie arbuzie i nie marnuj pamieci na serwerze.

Gość Wredna _małpa
Wowwwwwwwwwwwwww hahaahahahahah ktoś tu nazwał rzeczy po imieniu, brawo zetka _ coś tam

Gość :)))
oczywiscie popieprzony psie ( skoro ty do kobiet suki to uwazam ze moge do ciebie zrwacac sie psie!) jeśli tylko będziesz pisał "moja kobieta rozkracza nogi przed ginekologiem", wiecej mnie tu nie zobaczysz bo w takim przypadku faktycznie g....zik mnie to będzie obchodziło!

Gość tez_popieprzony
Raz juz napisalem, a ty stawiasz jakies dodatkowe warunki ;). nie masz honoru suko, bo jakbys miala juz bys zniknela zgodnie z obiecanka.

Gość michal_aniol
Drogie panie ten osobnik zachowuje sie tak a nie inaczej w momentach kiedy zaczyna brakowac mu argumentow i czuje zagrozenie , wiec rekomensuje sobie te braki wyzwiskami. To jest naturalne u osób słabych psychicznie.

Gość zetka_zet
no dawaj, dawaj popieprzony jeszcze ze trzy razy suko i będziesz mial mokro w majtach! jakie to przyjemne nie?

Gość tez_popieprzony
nie wnikam w to co cie podnieca.

Gość michał_aniol
Ot i okazał wam się w całej swej okazałości ! Czy warto poświęcać swoj drogocenny czas dla takich osobników . Ja uwazam , ze nie zatem , zegnam...Adieuuuuu!

Gość tez_popieprzony
no przeciez poswiecasz czas cwoku tylko nikt cie nie slucha. okazales sie pipa i zabierasz zabawki z piaskownicy. ale chwala ci, bo nic do powiedzenia nie miales na zaden temat, a w szczegolnosci na temat prowadzonej tu dyskusji. zaloz nowy topic pt tez_popieprzony - wariat czy pojeb i tam sobie marudz.