Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Cała prawda o Cholernych Dziewuchach

Polecane posty

Cipka jest fajna dotyku ale oprocz tego to jest bezczelnie potworna, no i wy jestes glupie. Lubie różowe cipki

no ale na innym topiku tak wykrzykiwał że niby cipki śmierdzące że sie nie myjemy a tu niespodzianka facet lubi sobie pogrzebać :P

Gość no witaj loluś
ja mam ładną cipke :D zawsze się gole na zero czy to sie komus podoba czy nie i jest mala i fajna:D

ja tam się wolę nie wypowiadac ...to takie intymne :P Niech sie trochę Dumny chłop pogłowi ...

Gość 82
Drogie Panie!!! Dziwię się Wam, że macie jeszcze ochotę na wymianę zdań z tym Durnym Chłopem, który nic sobą nie reprezentuje!! Trochę szacunku dla samych siebie!!!

wlasnie, nie gadajcie ze mną, gdybym was spotkal to wymacal bym wasze cipki moimi łapami i tyle by bylo z szacunku do kobiet.

a ja o dziwo jako jedyną ciebie bym chcial, zobaczyc co tam masz pod swoimi koronkowymi babskimi gaciorami

mam ogromne problemy mentalne, dzis mam napad. Jutro znowu was nienawidze jak wczoraj ale dzis chodzi mi po glowie cipka, do tego stopnia ze dobieralem sie do 16stek na czacie i jechałem z nimi przez telefon. Ide po prozac zaraz wracam

weź sobie weź...najważniejsze to mieć fajny nastrój...tylko czemu akurat po antydepresantach

haha chciałbyś dotknąć mojej c.ipki, marzenie. Nawet pewnie nie masz co tam wsadzić hehe mama mocno biła po głowie ?

jestem impotenntem, mam przerost prącia i jest niezdolny do wzwodu, ilosc krwi ktora musiala by go wypelnic spowodowala by niedotlenie mozgu i mowie teraz calkiem powazie. Wiec poniekad masz racje

Dlatego was tak nienawidze chamice, odkładalem pieniądze caly rok zeby pojechać i zobaczyc Azje, pojchalem na 2 tygodnie do Bombaju, 4tego dnia zobaczylen na plazy hinduski topless takie jakich nie widzialem nawet w snach, stalo sie to co stac sie musialo, napłynąlem krwią i.. lezalem kolejny dzien pod kroplówka po padlem, lezalem jak ciota na plazy bez kontaktu z rzeczywistością, z gaciami wygiętymi w namiot polowy. CHuj z wami

Gość KobitkaaaaXXX
O kurwa .....

mam inne wyjscie? Wszyscy sie dymają a mnie to moze zabić? Pomysl ze prowadząc samochod zobacza ładny kawalek dupy? Mam wjechać w kolumne pieszych czy spierdalać po rowach ?

matyldko kochana, uwielbiam jak cos co ja robie na zywo, dla innych wydaje sie relatywistyczną teorią. Jestem wspanialy

:D czyli wszystko z mózgu odpływa ci do peniska ? :> działasz jak typowy facet :D

A najgorzej jest byc "NIJAKIM" "PRZECIETNYM" to jest cos strasznego, a takie wlasnie wy jestescie niestety