Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Cała prawda o Cholernych Dziewuchach

Polecane posty

Gość OLALA30
nie moge się doczekać tej twojej ochoty

Chłopku niemyty, Agniechowate?:P Chętnie bym cię wytargała za.... ale tego już niestety nie masz:D A to by była najlepsza terapia dla ciebie:P:)

Gość OLALA30
AGNIECHA... widzisz jak mu zaimponowałaś-chociaż jedna!

poleciał obiad szykować swej lubej no i z pieskiem trzeba wyjść a wszystko zrobi to z uśmiechem na ustach by potem całą swą frustrację wylać na kobiecym forum

Gość Purpurowa Łza
no , nie to baby wg. niego są niemyte.. bo przeciez chłopek to nawet na infrastat chodzi ,doprowadza jajka do wrzatku, zabija zarazki, wyrywa chwasty z krocza..

Takiego KOGOŚ nigdy nie znałam:) Co za chłop:P Chcę cię koniecznie zobaczyć żywego Chłopie:) Obiecuję, że nie będziesz żałował ;) Dam ci wszystko to co najlepsze, co może dać tylko KOBIETA a ty mi w zamian oddasz trochę swojej "inteligencji" , po to, żeby inne chłopy nie czuły się nieswojo w moim towarzystwie:D:D Zrobimy sobie taką wzajemną terapię:) Chcę być taka MONDRA jak ty:D:D Co ty ptyśku na to?:P

Gość OLALA30
to i ja chcę być MONDRA

Gość OLALA30
doświadczeń nigdy za wiele.

Gość Purpurowa Łza
nie przezyłabym..taki wstrzas tylko dla stalowych nerwow.

a ja mysle, że najlepiej abysmy wszystkie go zignorowały i w ogóle się juz nie odzywały, to byłaby sądzę najlepsza TERAPIA WSTRZĄSOWA, taka pustka, brak świty słuchaczek

Gość OLALA30
zawsze się jakaś wyłamie bo on taki kochaniutki

Gość OLALA30
jednym słowem żadna nie ucieknie.

Gość o zesz kuzwa
ale on orty sadzi. gdzie on sie kuzwa uczyl, na tajnych kompletach? podstawowki to on na pewno nie skonczyl, nawet wieczorowo

Uczylem w szkole do ktorej nie przyjęli by cię, nawet gdyby interweniowala twoja matka, stara suka pijaczka, ktora rozpie-rdalała po pijaku meble gdy byles mały, i potem brutalnie podmywała piz-de po orgiach z miejscowymi kloszardami w celu wypłukania zdenaturowanego spirytusem nasienia degeneratów. Mam nadzieje ze taka ortografia ci sie spodoba. O szkole nie będe z tobą nawet dyskutowal bo nie wytrzymal(a) bys 10 sekund w moim swiecie. Smieciu.

Gość ja mu sie nie dziwie
twoja stara cie napierdalala cioto?

Napierdalała twoją biczami wodnymi na izbie wytrzeźwień bo nawet amfetamina nie stawiala szmaty na nogi. Dziwka przekraczała wszelkie normy podręcznikowe. Smiesz sie jeszcze pokazywacpublicznie mając takie scierwo za rodzicielke? GDzie twoja godność grzybico ludzka, fekalio.

Ale suchar....idz juz spac do swojego barłogu. Nie mamy wspolnych płaszczyzn po ktorych moglibysmy sie poruszac. DNO

Nie zauwazylas ze wlasnie do tego dążylem? Jestem sam od lat i czuje sie dopiero teraz jakbym oddycha czystyml tlenem. Ty tez idz

Gość przemyk reniuchna
ja pierdole co za pojeb, skad to sie wzieło i co z niego wyrosło, posraniec, popapraniec, złamas jeden, bezfiutek, maminsynek, na bezludną wyspe go, tam się zapłacze i posra w gacie