Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domi1_23

Deprasja na wiosnę

Polecane posty

Dziwne to jest, bo powinno być odwrotnie (na jesień, czy zimę), ale co roku, na wiosnę, mam Depresję - zastanawiam się, czemu. Może dlatego, że jest zmiana pogody, ale przecież ciepło, słońce, ogólnie wiosna - pobudza do życia. Może też dlatego, że uwielbiam zimę, śnieg, radość ze śniegu za oknem. Nie wiem.

Gość hmmm666
idz sie porzadnie wysraj to ci przejdzie :D

Gość mówisz-masz.....
To raczej nie jest depresja, a przesilenie wiosenne, czyki brak makkro-mikro elementóqw i witamin. Spróbuj połykać np Supradyn i Lecytynę . Też lubie zimę, ale wiosną czuję się makabrycznie i sama zapominam, że brakuje mi składników, których nie odkładałam, gdy było zimno :)

Też mam coś takiego... Gdy nie ma już na niebie ciemnych chmur, zaczyna świecić słońce, czuję się taka odsłonięta...:/ i mam ochotę się dołować i dołować... żyć mi się nie chce :/

Gość whater proof
Drogie Panie, nie poddawać się przesileniu, tylko robić się na bóstwa: 1. do kosemtyczki buzię oczyścić 2. Na masaż zrelaksować ciało 3. Do sklepu po nową bluzeczkę i wiosenne buciki 4. Do apteki po krem z filtrem ochronnym 5. Z przyjaciółką wpaść na kawę po wiedeńsku, poplotkować 6. stwierdzić że się wygląda lepiej od kobiet na ulicy i po przesileniu! Nawet depresja wymięknie:)

Gość d687.89
Tez mam depresje na wiosne bo jest jasno na dworze a mam nieladna cere i czuje sie jeszcze brzydsza. Wole zimie kiedy moge zalozyc na glowe czapke a o 16 robi sie ciemno:O Lato to co innego bo chociaz jasno to jest sie opalonym i jakos inaczej

Gość monik_23
ja mam to samo.beznadziejne uczucie.dzisiaj w aptece kupiłam stres-stop.babka mi poleciła na poprawienie nastroju i dodanie energii.zobaczymy czy handra bedzie dzieki temu lzejsza.podziele sie swoimi spostrzerzeniami

Gość monik_23
a moja mamcia mówi ze lepiej isc na spacer poruszac sie troche to zadne tapsy nie będą potrzebne na poprawienie nastroju

Gość maja4
lampka wina w miłym towarzystwie! :P

Ale pisanie na Kafe z Wami, dodaje humoru. I myśl, że nie jestem sama. Dziewczyny, trzymajmy się. Ostatnio widziałam reklamę wody z minerałami dla sportowców, ale nie znam jej nazwy; czy wiecie o którą chodzi?