Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eferyta

mój facet przed chwilą przeszedł sam siebie

Polecane posty

wychowujesz dziecko w przeswiadczeniu, ze kobieta jest posługaczką... nie dajesz mu nawet szansy na wyrobienie sobie innego swiatopoglądu...

Gość a jakaaaaaaaa
Komiczne, a dlaczego nie pracująca odpada?

Gość gotuję bo lubię
kosmiczne :-) jakso do swirow nie trafiłam i nei trafie i czuje sie wspaniale w roli "kury domowej":-) predzej Was zjedza stresy niz mnie :-)

Gość a jakaaaaaaaa
miało być NIEPRACUJĄCA oczywiście sorry za błąd

a moze troszczy sie o zdrowie swojego kochanego bo kotlecik 7x w tygodniu to zawal serca murowany :P Czy nie widzisz jak bez sensu tlumaczysz tego faceta - on pracuje i ok ma prawo wedlug Ciebie do szacunku, a ona tez pracuje - w domu ale tego prawa juz nie ma.... Zupa to za malo, ok niech powie spokojnie, dorobi sie kanapki i tyle ale czemu od razu wyrzucac zarcie i wrzeszczec

"to w sumie tez praca myslisz ze po 20 latach prawnikowania tez zwariujesz" ja tu na 100% nie bede 20 lat pracował - za pare lat rzucam to w cholere... dlaczego niepracująca odpada... bo nie chce miec kobiety, ktore po pewnym czasie jest ze mną dlatego, że nie ma innego wyjscia... poza tym nie oszukujmy sie - siedzenie w domu i sprzątanie oraz gotowanie jest ogłupiającą robotą... nie ma w tym nic kreatywnego, czlowiek sie nie rozwija... nie znosze kobiet-kur domowych

Gość gotuję bo lubię
komiczne,moj syn jest juz pełnoletni i On wie,ze trzeba szanowac kobiete ale kobieta powinna szanowac także męzczyzne i nie trzeba być zniewolonym aby ten szacunek okazywać i to z własnej woli a nie w sposob wymuszony.

Gość gotuję bo lubię
:-)komiczne a dlaczego myśklisz ,ze ja sie nei rozwijam,ze nie jestem kreatywna? A w jaki sposob rozwija sie i jest krreatywna kobieta która odbebnia 8 h przy biurku lub przy maszynie? Mało jest kobeit które robia prawdziwe kariery. Nie pracując mam czas na wszystko...

"predzej Was zjedza stresy niz mnie" Jak pisał Mikołaj Sęp Szarzyński - "błogość, szczęśliwość, ale bojowanie byt nasz podniebny"... jesli lubisz ciepłą i wygodną wegetacje w pozbawionej ambicji rzeczywistości, to spoko...

Gość gotuję bo lubię
Zakamuflowana pomarancza co tak cwaniakujesz.Przyjzyj sie swojemu zyciu czy oby na pewno nigdy focha nei strzeliłas jak Twoj partner czegos nie zrobił po Twojej mysli,wiec tez zastosowałas system kar:-)

NIGDY (fakt ze jestem 2,5 roku w zwiazku) ale NIGDY nie strzelam focha, bo to dziecinne, NIGDY nie stosuje jakis bzdurnych kar... mozesz mi nie wierzyc, ale wyobraz sobie, niektorzy nie musza sie poslugiwac takimi zagrywkami w zyciu...

"Mało jest kobeit które robia prawdziwe kariery" Rozglądam się.... co widzę...??? Fuck - tu jest wiecej bab na stanowiskach, niz facetów... Zreszta - nie trzeba robic kariery... bo kariera jest szkodliwa... Chodzi o rozwój, ale nie sporowadzony do przygotowania lepszego kotleta, zeby dostac od meża ładniejszy kwiatek

Gość gotuję bo lubię
komiczne nie jestem pozbawiona ani ambicji,ani nie zyje wegetatywnie :-)

Gość gotuję bo lubię
komiczne a co to za stanowisko kierowniczki lub nawet pani prezes w mało znanej firmie :-)

"komiczne a co to za stanowisko kierowniczki lub nawet pani prezes w mało znanej firmie" jak to co? te panie w wiekszosci tez potrafią zrobić tego kotleta... plus w jakies sposob realizuja sie w pracy...

Gość gotuję bo lubię
Kobiety pracujące rozwijaja się jednostronie w zaleznosci od profesji a ja mam mozliwosc rozwijania sie wszechstronnego,bo nei musze wkładac wysiłku z jedno zagadnienie.

Gość gotuję bo lubię
Zakamuflowana pomarancza w parcy rozijasz sie tylko pod kątem wykonywania tej pracy a nie wszechstronnie.

Gość gotuję bo lubię
Nie piszę ,ze kTos przegrał zycie ale nie piszcie,ze ja je przegrałąm i nie probujcie mi wmowic,ze jestem kims gorszym,bo na mnei takie słowa nie działaaja i znam swoja wartosc i nie musze zawodowo zajmowac sie praca aby miec szacunek wsrod ludzi...

Gość gotuję bo lubię
Zegnam ,bo moj "włądca"przyjedzie i [podam mu obiadek usmiechnieta a nie sfrustrowana :-)

Gość a jakaaaaaaaa
Gotuję bo lubię - przepraszam za określenie, ale tylko takie przychodzi mi na mysl, czytając Twoje wypowiedzi: czy Ty jesteś naprawdę taka głupia? czy udajesz? na pewno jesteś trzezwa???

Gość gotuję bo lubię
Zakamuflowana pomarancza, nie wiesz jakie mam wykształcenie,wiec nie pisz kochana,ze jestes o jedna linie rozwoju wiecej ode mnie :-) Zegnam,bo moje głodomorki za chwile będa:-)

"a ja mam mozliwosc rozwijania sie wszechstronnego,bo nei musze wkładac wysiłku z jedno zagadnienie" no wiem - kierunek kuchni polskiej, włoskiej, meksykanskiej, francuskiej itp :P:P

nie - Ty napisalas ze te co pracuja maja tylko jedna linie rozwoju, wiec Ci odpisuje ze skoro Ty nie pracujesz to mam mozliwosc tej jednej lini rozwoju wiecej....bo jak Ty pracuje w domu i mam wolny czas na hobby

"Zegnam,bo moje głodomorki za chwile będa" musisz miec bardzo urozmaicone życie :D