Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia 21

11.03 - zaczynam odchudzanie!

Polecane posty

Wlasnie zabieram sie za ostatni posilek tego dnia-pomarancze :) Oby tak dalej :D

Gość karolcia 21
hej dziewczynki :) ja tez jakos sie narazie trzymam planu :) bardzo sie ciesze. obsesja nie mozesz myslec ciagle o tym ze chce ci sie jesc. zajmij sie czyms to nie bedziesz o tym myslala . i pamietaj mysl pozytywnie :) trzymam za ciebie kciuki :)

Gość Julia19
Witam Was:) Mi sie dzis udało! A Wam jak poszlo? Piszcie co dzis jadlyscie... Ja: sniadanie: kasza gryczana +warzywa obiad: kasza gryczana + ryba kolacja: talerz zupy No i troche brzuszków zrobiłam:) A jak u Was?

hej! No mi sie dziś udało połowicznie. To co zjadłam nie było zbyt dietetyczne ale zjadłam mniej niż zwykle wiec na początek mogę uznać to za sukces. ;) Poza tym czeka mnie jeszcze 2 dzień a6W. Mam nadzieję, że tym razem doprowadzę ćwiczenia do końca bo do tej pory brakowało mi silnej woli i po kilku dniach przerywałam.

Teraz nadszedl dla mnie najgorszy czas-zawsze wieczorem jestem koszmarnie glodna! :P Ale MUSZE wytrzymac...

Gość karolcia 21
czesc dziewczyny. mnie dzis nie bedzie na topiku. moze wieczorem jedynie. mam duzo spraw do zalatwienia. wogole dzis mam tak beznadziejny dzien . porazka. no ale dam rade :) trzymajcie sie papa

Gość karolcia 21
widze ze topik podupada i to juz po 2 dniach. oj kiepsko :(

Hej dziewczyny :) Co tu tak cichutko? Nie mówcie, że wszystkie już schudłyście :D ? Jak wam idzie? Mi nawet dobrze. Nie narzekam ;)

Gość uk girl
czesc Justa jaka diete stosujesz??

Ja na razie nie narzekam :) Trzymam sie dobrze. Jem o wiele mniej i o wiele zdrowiej niz dotychczas i czuje sie z tym swietnie! :D Oby tak dalej :) Mam nadzieje, ze nie skusze sie na ukochane przeze mnie slodycze...:P

obsesja_na_punkcie_wagi, i jak Ci idzie dzisiaj? ;>

Witam!:) no wiec tak: sprawdziłam ile mniej więcej wynosi moje dzienne zapotrzebowanie na kalorie - wyszło ok. 2500 kcal. Tak więc aby chudnąć 1 kg tygodniowo powinnam dziennie dostarczać organizmowi jakieś 1500 kcal, wiec postaram sie trzymać tej wartosci. Do ćwiczeń oprócz Weidera włączam ABS. Mam nadzieję, ze to wszystko razem przyniesie wreszcie efekty! :D

a jeśli chodzi o dzisiejsze posiłki to chyba troszkę przekroczyłam tę liczbe ale od jutra sie poprawiam! ;)

Gość karolcia 21
ja juz mam dosyc tego odchudzania. do tego ze na studiach nie za dobrze idzie to jeszcze z chloapkiem sie dzisiaj poklocilam i to dosc porzadnie to do tego jescze moja waga mnie dobija, wogole to jest do bani ... wszystko pod gorke. mam dola maksymalnego . porazka

Karolcia21, nie bede mowic, ze na pewno wszystko pojdzie dobrze, bo przeciez nawet nie znam sytuacji.. Ja wierze, ze jednak mimo wszytko sobie poradzisz. Pozdrowienia, buziaki. Trzymaj sie :)

Mam takie pytanie... Czy Wy oprocz diety stosujecie jakies cwiczenia?

Hej dziewczyny! Dlaczego zadna sie nie odzywa? ;> Wlasnie mija trzeci dzien diety...Jak sie trzymacie? U mnie narazie bez wiekszych komplikacji, chociaz mam swiadomosc, ze jeszcze wiele pracy przede mna...

Gość karolcia 21
ja pikole. chou topik nam pada :( masakra jakas. u mnie byly komplikacje bylo pare grzeszkow ale to dlatego ze mialam pare problemow i nie zwracalam uwagi na to co jem. ale juz dzis dietka cala para jest :):) mam jeszcze zamiar pojsc na aerobik ale to juz jakos pod koniec marca albo poczatek kwietnia :) do wakacji szczupla byc chce i to bardzo :):)

Mam taki sam cel-nowe, szczuple wcielenie do wakacji :) Ostatnio zastanawialam sie nad cwiczeniami... Takie wymagajace duzego wysilku odpadaja w miom wypadku ze wzgledu na przeciwskazania zdrowotne, ale taki lekkie, to czemu nie? :) Tylko musze sie porzadnie zmobilizowac :) Ja narazie jeszcze nie skusilam sie na nic zakazanego, ale czuje, ze to tylko kwestia czasu :/ Dzisiaj jakos trudno idzie mi ta dieta... :( Mam nadzieje, ze jednak wytrwam do wieczora bez zadnych niemilych niespodzianek...

Karolcia21, okaze sie jeszcze, ze tylko my dwie tu zostaniemy :P Jutro mam zamiar sie zwazyc :) Ciekawe ile mi ubedzie przez te cztery dni...:D

Gość karolcia 21
chou chociaz bedziemy we 2 a nie bedziemy musialy same walczyc z nadwaga :) razem damy rade :):)

Ale ja jestem glodna!! :/ Chyba sie poloze spac,bo w przeciwnym razie na cos sie skusze... :) Tak dobrze mi idzie, wiec nie moge tego zaprzepascic.. :) A Ciebie Karolcia21 bardzo duzo wysilku kosztuje dieta..? Masz silna wole? ;>

No i jednak skusilam sie wczoraj na troche czekolady.. :( Ale na szczescie nie ma to negatywnych skutkow dla mojej diety :) Schudlam 2 kg :D Na poczatku waga zawsze spada szybko, bo to szok dla organizmu... Pozniej wprawdzie nie bede juz w takim tempie chudnac, tylko powoli ( i mam nadzieje konsekwentnie :) ) Zmykam zjesc jakies zdrowe sniadanko :) Spytalabym sie innych dziewczyn, jak im idzie, ale pewnie i tak zadna oprocz Karolci21 mi nie odpowie.. :P Pozdrowienia dla Ciebie Karolcia :)

Gość karolcia 21
hej chou. no ja dzis narazie zjadlam tylko jogurt. pozniej biadek to pewnie ze 2 chlebki wasa z czyms i na tym koniec. ale po sniadaniu wypilam kawe . pomaga mi ona bo nie chce mi sie tak jesc pozniej :) tez cie pozdrawiam :) a jednak tylko my jestesmy :)

Ja na sniadanie zjadlam jajko, kromke razowego cleba z naturalnym serkiem i wypilam szklanke mleka. Po poludniu jeszcze cos przekasze i koniec na dzis :) I oczywiscie duuuzo wody niegazowanej!

mogę się do was przyłączyc ?? Co prawda na diecie jestem juz jakies 17 dni tak dokladnie 17 dni jestem na diecie 800-1000 kcal ale jem mniej przewaznie to tak 700 i nie chodze głodna. Startowałam z 84 jakies 10 dni temu bylo 82 a teraz ile jest ? to nie wiem ale wydaje mi sie ze nic nie chudne nie widze jakis extra efektów wymazona waga do wakacji to takie 63 i daje sobie czas do końca czerwca na zrzucenie 20 kg a do końca roku to bym chciała wazyc tak 58 moje marzenie :)

Gość karolcia 21
tak trzymaj chou . ja tez narazie daje rade :) poprostu_karolina - fajnie ze sie przylaczylas . nie martw sie na pewno waga ruszy. trzymam za ciebie kciuki . milego wieczorku dziewuszki papatki :)

poprostu_karolina, witam Cie serdecznie :) Moge wiedziec, ile masz wzrostu..? ;> :)

Gość lindzia
HEJ DZIEWCZYNY:)Przyjmiecie jeszcze jedną wiecznie odchudzającą sie kobitkę?Szczerze mówiąc to jest już chyba choroba:( Całe moje życie kręci sie wokół odchudzania,A najgorsze jest to , że im jestem chudsza tym drastyczniej się odchudzam.Już psychicznie jest mi z tym ciężko.Pozdrawiam