Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia 21

11.03 - zaczynam odchudzanie!

Polecane posty

Gość julia19
Witam Was, chcialaym tez do Was dolaczyc jesli mogę:p MAm do zrzuceia dosc sporo i zawsze brak mi motywacji... A tak mysle, ze tylko druga osoa odchudzajaca sie zrozumie jaki to sukces wytrwac w diecie p. caly dzie, alo ie zjesc tego ciacha.... Moja przyjaciolka stara sie zrozumiec, ale ie moze:(

Gość karolcia 21
fajnie dziewczyny ze sie dolaczacie. im wiecej nas tym lepiej :)

witajcie dziewczyny!!!! witam wszystkie szczegolnie, ktore jeszcze sie dolaczyly🌻 dzis nasz pierwszy dzien!!:D wszystkim odchudzaczkom zycze wytrwalosci i powodzenia i oczywiscie osiagniecie wymarzonego celu:) ja jestem juz po sniadanku jogurt z musli, potem jakis obiad, a na kolacje owoc, taki moj plan na dzis. justa007---> bardzo dobrze Cie rozumiem, mam podobne powody, tez nie chcialabym zeby MOJ juz na szczescie chlopak ogladal sie za kims innym😠 julia19---> oczywiscie,ze my tutaj bardzo dobrze rozumiemy jak to jest wiec nie ogladaj sie tylko sie przylaczaj:) czekam az ktoras sie odezwie i napisze jak zaczela dzien:) pozdrawiam

aha, chcialam dodac, co zreszta juz widac, ze sie zaczernilam, zwazylam dzis i zrobilam z tego stopke:D

Gość karolcia 21
hej dziewczyny :) no ja tez zaczynam od jogurta z musli :):) pozniej jakis obiadek a co pozniej to nie wiem. rootka mam pytanko jak sie zaczernia??? :):) hehe nie mam zielonego pojecia jak sie to robi :)

Może i ja sie do was dołączę? Pasuje zgubić nadmiar sadełka a co sie sama za to zabieram to po jakimś tygodniu tracę już zapał. Chyba przyda się wsparcie. :)

Gość karolcia 21
noisy bardzo fajnie ze sie dolaczylas :)

Gość karolcia 21
musi sie udac.

Gość karolcia 21
noisy mo ze ty mi pomozesz? jak sie zaczernia?

Na stronie głównej forum u góry jest czerwony napis: internautko, zarejestruj swój nick; wchodzisz, wybierasz wariant A, wpisujesz swój nick, hasło, mozesz podać swój mail i kilka słów o sobie ale to juz nie jest obowoiązkowe. No i voila. :)

Gość karolcia 21
no i co jestem czarna??

Gość karolcia 21
nie jestem :(:( nie umiem .

karolcia przepraszam, ale nie moglam sie polaczyc z netem i dlatego nie moglam Ci pomoc, ale dobrze ze Noisy pomogla, udalo sie?? witaj Noisy!! super ze sie dolaczysz, a gdzie reszta dziewczyn, ktora sie wczoraj deklarowala??

karolciu sprobuj jeszcze raz bo noisy wszystko dokladnei ci napisala sprobuj jeszcze raz

Gość karolcia 21
no wlasnie gdzie reszta dziewczyn ??

Gość karolcia 21
wogole od 30 min. jem jogurt i nie moge go zjesc . bo czuje sie pelna. to na pewno dzieki temu ze mam wsparcie i ze nie jestem sama bo do tej pory to bym zjadla z pare kromek chleba z wedlinami i z majonezem :/ . ale mam dobry humorek :) na pewno nam sie uda dziewczyny :):) i pamietajcie nie podjadajcie nic :) i nie pijcie gazowanego tylko duzo wody mineralnej :)

Gość karolcia 21
no i jeszcze jedno . jestem tu nie tylko zeby zrzucic niepotrzebne kilogramy ale zeby rzucic jeszcze fajki :( tak niestety pale. ale jakos powolutku a schudne i rzuce te swinstwo :)

no to super karolcia, ze to pomaga, to bycie w grupie, ja tez jestem zaopatrzona w wode mineralna, tylko kawke bede pila, bo lubie, bo syci, bo pomaga spalac tluszcz i co prawda slodzona, ale w ten sposob dostarcze cukru do organizmu to moze nei bede rzucac sie od razu na sludycze, karolcia a ile Ty chcesz schudnac??

jesli chodzi o papierosy, bede Ci bardzo kibicowac, zebys pozbyla sie nalogu

ja odchudzalam sie pol roku temu przed dwa miesiace, schudlam 8 kilo, byly super efekty wszyscy podziwiali, ale jak zakonczylam diete, choc jeszcze nei osiagnelam celu, to oczywiscie obzeralam sie na nowo, ale ze odchudzalam sie rozsadnie to przez 4 miesiace wrocilo 3, 5 kilograma, teraz chcialabym w koncu schudnac raz a dobrze, na stale

Gość karolcia 21
na pewno chcialabym dojsc do 60. a moim marzeniem jest ponizej 60 zejsc. ale ja mam zamiar zrzucac wage do momentu az sie sobie spodobam a nie czy bede wazyla 56 czy 60 kg. po prostu musze wygladac dobrze :):) no i oczywiscie nie jak wieszak :)

Gość karolcia 21
rootka niestety odchudzanie sie to niestety bedzie juz nasz sposob na zycie :) nie bedziemy mogly sobie pozwalac na pizze czy na kebaby i slodycze . no ale oczywiscie ze jak juz schudniemy a na pewno schudniemy :) to od czasu do czasu bedziemy mogly wszamac cos zakazanego :):)

karolcia - na górze tej strony masz napis PREFERENCJE, klikasz w to i wybierasz wariant A

Gość karolcia 21
justa007 co zrobilas ze tak schudlas??

Gość karolcia 21
dobra dziewczyny narazie znikam moze niedlugo jeszcze sie pojawie albo pozniej :) no to powodzonka zycze na dzis :) papatki :)

W sumie to nic nie robiłam :) Normalnie sie odchudzałam, tj. ograniczyłam posiłki - jadłam wszystko, ale w mniejszych porcjach, bardziej zdrowo i nie jadłam gdzieś tak po 18:00. Troche też ćwiczyłam, ale to jak mi się chciało :) Oprócz tego woda niegazowana, zielona i czerwona herbata.

witajcie:) zycze wam powodzenia tylko pamietajcie, ze zdrowie jest najwazniejsze!:) Karolciu ja wchodzis na forum diety i masz takie odnosnkini u gory spis tematow, nowy temat, szukaj to tam jest tez taki odnosnik preferencje kliknij na niego i stosuj sie do wskazowek i na pewno sie zaczernisz:) mam nadzieje, ze dobrze sie wysłowilam i zrozumialas to co najwazniejesze:)