Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka.......z Francji

polscy faceci sa brzydcy i bez kultury

Polecane posty

Gość beeerkhhh
No ja niestety zauważyłam - mieszkałam tam przez rok. I wyobraź sobie sytuacje: romantyczna kolacja (jak ktoś napisał: aż mdli... :P), nastroj, facet elegancki (nooo...tym razem akurat w garniaku :P), zadbany, pachnący, szarmancki, świetna fura :P no ale....w połowie kolacji zaczyna mi opowiadać jakich kremów używa, jak czesto i jakie maseczki kłądzie sobie na pysk i gdzie powinnam koniecznie zajrzeć na manicure i pedicure.... No ja nie wiem....może jestem staroświecka... Lubie facetów zadbanych, ale w takim momencie cały nastroj i atmosferę szlag trafia :P:P:P

Gość palisander
Przychylam się do stwierdzenia, że mężczyźni innych narodowości są lepsi pod wieloma względami. Na zasadzie eksperymentu randkowałam z południową europą, niderlandami i krajami muzułmańskimi. Nie oburzajcie się, nie jestem kurwą, to było badanie- eksperyment. Nie będę się długo rozwodzić nad tym tematem, powiem jedno. Randki z rodakami już mnie nie bawią. U polaków najbardziej charakterystyczna jest wyższość i lekka pogarda dla całej żeńskiej części społeczeństwa, w przeciwieństwie do innych narodów, gdzie uwodzona kobieta jest boginią.

Gość merde1
beerkhh, teraz jest malo turystow, wiec w porze lunchu widzi sie glownie ludzi pracujacych, takze naprawde wiekszosc Francuzow w garniturach chodzila;) Co do tego goscia od maseczek, to moze mial wloskie korzenie?:D